SKAM Sæson 1 - EVA // Julie Andem // Råmanus

Little Harbour // Boganmeldelse // Sophia Soames

Boganmeldelse

Titel: Little Harbour

Forfatter: Sophia Soames

Sprog: Engelsk

Genre: Smut / kærlighed / venskab / M/M

Serie: 1. af Scandinavian Comfort Series (UUUUHHH Sophia – more to come??)

Antal sider: 423 (+ Bonus)

Udgivet: Slutningen af  2018

Læst som: Papirbog på engelsk.Little Harbour, Sophia Soames, Sophia Soames Little Harbour, Anmeldelse, Boganmeldelse, Krumme læser, Krumme anmelder, Krummes krummelurer, Krummeskrummelurer.dk, Axel Kleve, Jens and AxelLittle Harbour er en smuk historie om kærlighed. Om kærlighed der har vokset i mange år, men som ingen troede kunne blive mulig. En kærlighed der ikke kunne udfoldes. En kærlighed der blev gemt dybt inde i hjertet – og så gik livet videre. Fordi det skulle det. Om venskab. Om familie. Livet på godt og ondt.

Jens og Axel mødte hinanden i gymnasiet, og udviklede et smukt venskab. Et venskab de begge vidste betød mere end blot det. Og de gik også skridtet lidt videre. Men så kom Jens i tanke om at han faktisk havde en kæreste. Det vidste Axel ikke – og da han fandt ud af det, smuttede han ud af Jens’ liv. De troede begge det var for altid.

Jens blev gift og fik 4 børn med sin kone Sofie. Han var glad. Arbejdede meget, var lykkelig og godt tilpas. Sofie dør ganske pludseligt og Jens bliver alene med 4 børn fra ca. 2 år og op til stor teenager. Han lever bare. Det hele foregår i en døs. Han står op, ordner børnene får dem afleveret og går på arbejde. Kommer hjem, ordner det han skal og går i seng. That’s it.

Axel er en meget dygtig jordemoder. Han er vellidt på sit job, er dygtig til det, elsker det og sine kollegaer. Han er så dygtig at han ender med at starte en blog op i arbejdets navn – Spørg Axel. Hvor han kan svare på spørgsmål til kommende forældre, og forældre der har brug for råd. Men han mangler noget i sit liv. Han er aldrig blevet lykkelig. Der har aldrig været andre i hans hjerte end Jens. Jens som blev gift med sin ungdomskæreste Sofie.

En dag vil skæbnen at de mødes. Og det slår selvfølgelig gnister.

Little Harbour er historien om kærlighed. Om venskab. Om tilgivelse, sorg, børn, sex. Om familie. Om nye begyndelser. At turde tro på en ny begyndelse og en spirrende forelskelse. At turde tro på skæbnen. Og det, samtidigt med at der også er 2 jobs og 4 børn at tage hensyn til.

“Axel is rambling, his hands shaking in Jens’ grip. Jens, who takes his hand from underneath the table and brings it up so he can kiss his fingers, mouths, “I love you,” over and over again while the children squabble and talk nonsense over each other and Axel lets himself get lost in Jens’ eyes. Lets himself breathe and calm down, his lips on Jens’ lips. Right there at the table, while Morten makes disgusted noises and Malena shouts, “Get a room,” while throwing her plate in the sink, and Mikki has taken all his clothes off, and Marthe is eating pasta. With a fork. Like nothing else matters. “

Den handler om, at turde tilgive. At starte på en frisk. At springe ud på dybt vand – på hovedet. Og ikke vide hvor man lander.

****************** Sex scene – herunder… (Kan udelades hvis ikke du vil læse)*********************************

“Jens?” Axel leans up on his elbow. “Yes?” Jens has got that look again, where his brain is running at a hundred miles an hour and his thoughts are threatening to derail at any second. “Sex, Jens. Get my cock in your mouth. Now”. “So fucking bossy.” Jens sasses and hurls the duvet off the two of them, revealing Axel’s very prominent erection. “You got hard talking about gardening?” Jens teases, and stradles Axel’s thighs, as his hands roam down Axel’s chest. ” I got hard because you were lying naked next to me, full stop.” “I can talk about weddings if that makes you… harder…” Jens winks and leans down, his chin just nudging the tip of Axel’s cock. “Jens. My cock. Your mouth.” “Oh. Attitude.” His tongue is already there, lickin a trail up Axel’s shaft. He keeps his eyes on Axel, wathing as his head falls back against the pillows, his hips arching slightly off the bed as Jens’ lips kiss the head of his cock. Lips soft and open, sucking gently on the skin, letting his tongue flick over the slit at the top.”What do you need, baby?” he whispers as his arm reaches out, fumbling in the bedside drawer, searching for the failiar shape of the bottle of lube. “Shut up and suck.””

**************************************SLUT på sexscene 😉 ***********************************************

Det er en historie med rigtig meget sex i. Men det handler mest om kærlighed. Men du skal kunne læse om sex – mellem 2 mænd.  (Hvis ikke du har prøvet – så giv det et try – det er .. ret hot.. 😉 )

Flere referencer til fanfiction (som nogle af Jer ved jeg elsker at fordybe mig i… :O )

Jeg elsker måden Sophia kan veksle mellem en hård samtale med Malena, til 2 sætninger længere nede, at være så sexet at de fleste nok ikke lige kan læse den i bussen… (Nogen har efterhånden pokerface.. 😉  og kan læse alle steder.) Hendes evne til at kunne skifte på 0,5. Og det gør hun hele vejen igennem bogen.

“”Why did he want to talk to you?” Jens is trying to look engaged but Axel’s fingers are twining with his and leaning into him is really kind of distracting. Honestly. And Jens looks a little bit frustrated. Almost like he would really like to put all the kids to bed now, before dinner. And then lock himself in the bathroom and beg Axel to fuck him. “It’s all I’ve been thinking off all day.” he whispers in Axel’s ear. He’s been much more relaxed today, even though Axel knows he has not even half finished his lecture for the Stavanger gig, and that he has only read three out of the ten nominatet poetry books. Which sucks. Big time.”

“”He seems nice. Genuine dude. I say ask him out. See if he wants to meet for coffee?” Jens is leaning into Axel again. Pushing his hips towards im, making Axel have to grab the worktop to steady himself. “Can you two not stop eye-fucking each other for one second?” Malena is tapping away on her phone again with a loud sigh.”Sorry.” Axel giggles. “Language, Malena” Jens’ voice is full of laughter.”

Jeg kendte godt historien i forvejen. Men den er bygget om, og bygget op om 2 nye personer. Den er smuk. Fin. Følelsesladet og man bliver draget ind i historien. Også 2. gang man læser den.

Jeg har både grædt og leet. Siddet med tårer trillende ned ad kinderne, men samtidigt med et stort smil på læben. Og ja – også denne gang.. Og jeg har grinet af deres måde at håndtere tingene på. At snige sig til 10 minutter alene. At klare hverdagen, samtidig med at de tror de stadig er 17 år.

Sophia – jeg elsker den (Men det ved du). Jeg har denne gang ikke læst “40 years later” – som bogen slutter med. Det har jeg nemlig gjort én gang (Og det behøver jeg ikke igen.) Men hvis du læser bogen for første gang, skal du tage det hele med. Den slutter smukt. Præcis som den begynder.

Og virkelig smuk bog. Bogens forsidebillede er tegnet af en virkelig dygtig norsk pige – find hende på instragram som Om_hundre_ar_er_allting – og smid hende gerne et like <3

Alle kapitlernes navne er skrevet med smuk skrift. Vi får også alle de gode råd Axel kommer med på sin blog. Eller ihvertfald historien han fortæller om kærlighed. Om hans nye kærlighed. Det er smukt <3 Og jeg elsker det hele vejen igennem.

Der er naturligvis 5 Krummehjerter ud af 5 til dig Sophia  – håber aldrig du slutter med at skrive <3 <3 <3 <3 <3Little Harbour, Sophia Soames, Sophia Soames Little Harbour, Anmeldelse, Boganmeldelse, Krumme læser, Krumme anmelder, Krummes krummelurer, Krummeskrummelurer.dk, Axel Kleve, Jens and Axel

Bogen har jeg selv købt og betalt. Anmelder fordi jeg synes bogen er fantastisk. Om det så er reklame? So be it. Jeg tjener ingen penge på at blogge, og det er altid min helt uforbeholdne mening du får. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKAM Sæson 1 - EVA // Julie Andem // Råmanus