SKAM sæson 2 - Noora // Julie Andem // Boganmeldelse - Råmanus

Kissed by Mii

Kissed by Mii, er en tan serie fra Mii, med både plejeprodukter, selvbrunere og instant shimmer, som er en slags makeupcreme til kroppen. Jeg har modtaget 2 produkter derfra. Kissed by Mii, Mii, Seriously smoothing exfoliating wipes, Instant shimmer temporary tannig lotion, Tan, Wipes, KissedKissed by Mii Seriously Smoothing Exfoliating Wipes: Peeling-serviettene har både en grov og en fin side.
Man peeler først med den grove side, og bagefter vender man den om, og så polerer man huden med den fine side. Den efterlader huden, gennemfugtet og blød, og den fedter ikke. De er rigtig gode at bruge, inden selvbruner eller spraytan.

I en pakke er der 25 wipes, og de koster 70 kr. Og så er de nemme at have med på farten.Kissed by Mii, Mii, Seriously smoothing exfoliating wipes, Instant shimmer temporary tannig lotion, Tan, Wipes, KissedInstant Shimmer fra Kissed by Mii er en vandfast makeup til kroppen. Den giver dig en smuk og solbrun farve på et øjeblik, og så kan den vaskes af i badet. Så hvis du pludselig opdager at du er blevet lidt bleg, 😉  eller du pludselig bliver inviteret ud, ja så er det nemt at give kroppen lidt farve inden. Det er ikke som hvis du går ned og får en spraytan, og det er ikke tan in a can – det er makeup til kroppen, hvor du har en virkning nu – og så vaskes det af igen. Skøn og smukt shimmer.

Der er 2oo ml.  til 265 kr. Og der er meget i.. Den holder længe. Den er let at påføre, og den tørrer hurtigt, så man kan tage tøj på ret hurtigt efter.

200 ml til kr. 265,-kissed by mii,

Produkterne er modtaget til test/anmeldelse. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg, og jeg har ingen økonomisk interesse i at blogge. Jeg skriver om det jeg har lyst til, og som jeg finder passende ind i bloggens temaer. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKAM sæson 2 - Noora // Julie Andem // Boganmeldelse - Råmanus