Kissed by Mii

Bliv her // Boganmeldelse // Elle Kennedy & Sarina Bowen

Reklame

Boganmeldelse

Titel: Bliv her

Forfatter: Elle Kennedy & Sarina Bowen

Forlag: Flamingo Books

Genre: New Adkult/Kærlighed/Romantik

Serie: 2. del i WAG’s (Men Ham og Os, er de 2 første) Bare en Chance er nr. 1 i WAG’s. 

Udgivet: 14. Januar 2018

Antal sider: 308

Læst som: Bog, modtaget af Forlaget. Bliv Her, Wag's, Elle Kennedy, Sarina Bowen, Elle Kennedy & Sarina Bowen, Bliv Her, Stay, Boganmeldelse, Anmeldelse, Krumme anbefaler, krumme anmelder, Krummes Krummelurer, Krummeskrummelurer.dk, Flamingo, Flamingo Books, New Adult, Bliv her, er 2. del af WAG’s serien, hvor vi i første bind fulgte Jess Canning og Blake Riley. Men det er (i alt) 4. bind, hvis man medtager Ham og Os, som var de 2 første i serien… Lidt vanskeligt at forklare – for du kan godt læse dem alle enkeltvis. Men det er bare sjovest at have alle historierne med – og nogle af dem vi møder i Bliv her – stiftede vi allerede bekendtskab med første gang i Ham.

Hailey er medejer af et online-leveringsservice-bureau, hvor de leverer alt – og har åbent hele døgnet. Mange af deres klienter er anonyme – og kendte. Hun er ret sikker på, at hendes yndlingsklient, som hun har skrevet med i 1½ år (og hvis lejlighed hun har møbleret bl.a.) er hendes crush, den kendte ishockeyspiller Matt Eriksson. Hun kunne tjekke – hun er trods alt medejer – men det vil hun ikke.

“Jeg bruger aftenen på… data. Store mængder data. I stedet for rejer har jeg myslibarer. I stedet for vin har jeg… vand. Selv kaffe er udelukket, for jeg ramte mit maksimale koffeinindtag for flere timer siden. Det er ikke særligt glamourøst, men jeg er ikke bitter. Jeg elsker data. Det gør jeg virkelig. De er uendeligt interessante, og de aflyser aldrig en middagsaftale. De hvisker ikke sexede ting i dit øre fra en telefon langt, langt væk for så pludselig at afslutte opkaldet, når flyet skal til at lette. Okay. Måske er jeg en lille smule bitter.”

Hailey er blevet skilt for 1½ år siden. Hun giftede sig med naboens søn, Jackson, da hun var 19. De voksede op sammen og har kendt hinanden siden de var 6. De ejer firmaet sammen, og nu er Hailey bange for at Jackson vil købe hende ud.

Hun arbejder sammen med sin gode veninde Jenny, og de får mange timer til at gå med at have det sjovt – samtidigt med at de arbejder.

“”Vent. Zoom ind! Vi kan endelig få verificeret, om Mr. EightInches fortæller sandheden! Men vinklen på målebåndet er ikke helt rigtig. Så vi må benytte os af trigonometrien, hvis vi skal have afgjort, om hypotenusen er 20 centimeter lang. Vi kan bruge Pythagoras’ sætning…” “Jeg er nødt til at løbe,” siger jeg og rejser mig fra stolen. “Jeg skriver til dig om 20 minutter, okay? Hvis kimonoen viser sig at være svær at finde, må vi lige brainstorme.” Jenny lader sig glide ned på den kontorstol, jeg lige har forladt, men hun følger mig med øjnene, da jeg griber min jakke og trækker den på. “Du opfører dig underligt lige nu.” “Jeg er bare sent på den. Hej hej!” Jeg stikker af og lader en undrende Jenny sidde alene tilbage. Forhåbentlig vil det lykkes hende at købe en kimono til en rig fyr med en kæmpe kæp.”

Matt Eriksson er ishockeystjerne. Skilt. Far til tvillinger. Og er egentlig ret trist. Det er svært for ham at komme videre efter sin skilsmisse, som han er sikker på han selv er skyld i. At være ishockeystjerne OG gift, er ikke let at forene. Han kæmper en daglig kamp mod sin ekskone, der mener hun har mere krav på døtrene end ham. Han kan intet gøre rigtigt. Den eneste glæde han egentlig har i dagligdagen, er når han chatter med Fetch – dem der leverer alt til ham. Både personlige ting, møbler til lejligheden, mad… you name it. Og han har på fornemmelsen, at hende han skriver med dagligt, er den smukke unge kvinde der er billede af på deres hjemmeside. Og hun lader til at være den eneste han rigtigt kan “tale” med, og som forstår ham fuldstændigt.

De skal mødes. Selvfølgelig skal de det.

“Trafikken,” siger Jess og rækker ud efter sin kagetallerken. “Dit hår er uglet,” siger Estrella. “Sig ikke, at Blake mandede sig op, mens resten af vores mænd bare gik omkuld, da de kom hjem?” Hun bider sig i læben med et brødebetynget udtryk. “De sov vist alle sammen på flyet,” Hun rømmer sig. “Riley-Dyret var i ret højt humør, da han trådte ind ad døren.” Katie lader gaflen falde. “Din møgkælling.” Jess smiler. “Det var jo ikke, fordi jeg pralede. Det var dig, der bragte emnet op. Vi havde en hurtig velkommen hjem-quickie. Hvad skal jeg sige? Han er sikkert faldet i søvn i massagestolen med savl ned af hagen nu.” “Hvor knaldede i?” snager Estrella. “Jeg ved, at I to sjældent når hele vejen ind i sengen.” “Det var ekstra presserende her til aften,” siger Jess og skærer en bid cheesecake af med gaflen. “Jeg løb ud for at kysse ham i entreen, og vi endte med at gøre det på dørmåtten. Det er ikke første gang. Men bagsiden af medaljen er, at Puddles så på under hele forestillingen, fordi han følte sig overset. Da Blake rullede af mig, slikkede hunden ham i ansigtet.” Jeg får margaritaen galt i halsen og sprutter så, mens de andre hyler af latter.”

Vi får heldigvis en masse latter og hører hvordan det går med Jess og Blake fra Bare en chance. Men vi møder også alle WAG’sne (Wifes and girlfriends) til ishockeyspillerne, og de er i en liga for sig selv. For å si det sånn. 😉

“”Giver adgang for: Hailey Taylor Emery” står der. Under det står der “Tilhører: Matthew Eriksson”. Det er underligt formuleret. Tilhører. Jeg ved godt, de mener kortet, men det lyder, som om det er mig, der hentydes til. I kuverten ligger også et cremefarvet visitkort, hvor der bare står “loge 7”. “Godaften miss,” siger en vagt, da jeg viser ham kortet. “Nyd kampen.” “Men jeg ved ikke, hvor jeg skal hen.” “Ah.” Han smiler. “Første gang? Du skal tage rulletrappen dén vej.” Han peger. “Dit kort får dig igennem scannerne. Så læser du skiltene ved dørene. Hvis du skal være sammen med WAGS-klubben, skal du lige vide, at deres strawberry daiquiris er stærke.” 

Skøn, sød, kærlig, sexet, og dejlig historie. Jeg elsker jo Elle Kennedy og Sarina Bowen (hvis du på nogen måde var i tvivl…?) og deres måde at skrive på. Både sammen og hver for sig. Men de her bøger de har skrevet sammen, er nok nogle af de bedste kærlighedsbøger jeg har læst meget længe. Jeg er mega fan. Og så ved jeg ikke hvad det er der er med det ishockey der… Det er lidt hot & cold.. (høhø..)

Igen smuk forside, hvor man både kan mærke og føle at teksten er forhøjet. Og smukt billede som altid. <3

Der er selvfølgelig 5 krummehjerter ud af 5 <3 <3 <3 <3 <3Bliv Her, Wag's, Elle Kennedy, Sarina Bowen, Elle Kennedy & Sarina Bowen, Bliv Her, Stay, Boganmeldelse, Anmeldelse, Krumme anbefaler, krumme anmelder, Krummes Krummelurer, Krummeskrummelurer.dk, Flamingo, Flamingo Books, New Adult,Bogen er modtaget med henblik på anmeldelse. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke bedt om, ej heller betalt for at skrive dette indlæg. Jeg skriver om det jeg har lyst til, og som jeg finder interessant og i tråd med bloggens temaer. Jeg tjener ingen penge på at blogge. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kissed by Mii