#minhistorieminmening // Boganmeldelse // Iman Meskini

Kærlighedsmiraklet // Boganmeldelse // Simona Ahrnstedt

Reklame

Boganmeldelse

Titel: Kærlighedsmiraklet

Forfatter: Simona Ahrnstedt

Forlag: Flamingo Books

Genre: Erotik

Udgivet: 30. januar 2019

Antal sider: 80 sider

Læst som: Papirbog – modtaget af forlaget. kærlighedsmiraklet, Simona Ahrnstedt, Flamingo, Flamingobooks, Krumme læser, Anmeldelse, Boganmeldelse, Anmeldelse kærlighedsmiraklet, krummeskrummelurer.dk.En erotisk fortælling om Minoo, der aldrig rigtigt møder den rette. Hun bliver spurgt af sine søstre og sin mor hele tiden, og hendes mor vil rigtig gerne splejse hende sammen med en mand. En ordentligt mand. Og hun kender flere, som hun kan sende hende på date med.

En dag da hun går sin sædvanlige tur på vej til og fra arbejde, går hun endelig ind i den butik, som hun så tit har kigget på. Hun møder ejeren, der viser hende lidt forskellige ting hun burde købe med hjem. Hun går ned i kælderen, og bliver meget overrasket over hvad hun finder dernede. Der kommer en mand ind i butikken mens hun står deroppe men han går hurtigt igen.

Da hun står i kælderen kommer manden pludseligt ind igen.

“Jacks hænder føltes hårde mod Minoos hud, men han var så varsom, så respektfuld, at det kun var skønt med den hårde hud og de stærke fingre. Astrilds hud var kølig og silkeglat under Minoos egne håndflader, blød og feminin, mens Jacks var brændende varm, genmte på hårde muskler og var ru af de mørke hårstrå.”

Da Minoo tager på Valentines date med en fyr hendes mor har maset hende på, kan hun faktisk kun tænke på Jack.

“Da deres forretter kom på bordet, fik Fredrik det, han havde bestilt, hverken mere eller indre. Det var en nydeligt anrettet tallerken, der blev stillet foran ham, men ikke mere end det. Faktisk så den ret kedelig ud, tænkte Minoo, der jo var vant til restaurantens små fine overraskelser. Selv fik Minoo noget, hun ikke havde bestilt. Overrasket så hun nærmere på den fantastiske tallerken. Sammenlignet med juristens var den et rent mesterværk. “Hvad er det her?” spurgte hun servitricen. Tallerkenen lignede en symfoni af alle de ting, hun bedst kunne lide. “Var det her overhovedet på menukortet?” For i så fald ville hun have bestilt det og være afgået ved døden lykkelig. Men den her mad var ikke hendes. “Det er ikke min mad,” sagde hun trist. Det var sørgeligt, men hun ville ikke snuppe en andens mirakel til forret. “Nå, det var mærkeligt,” sagde servitricen uden at se det mindste beklagende ud. Hun kiggede ud over lokalet. “Men ingen anden har fået noget forkert, så du kan beholde den, hvis du vil. På køkkenets regning naturligvis,” tilføjede hun.”

Det er en historie der er lidt speciel og overnaturlig, da vi starter med at møde Astrild, der skal “sendes ned til jorden” og udøve en magt i forbindelse med noget kærlighed, noget som ikke Amor kan ordne. Amor har forsøgt.

Det er en sød og meget erotisk historie. Jeg var lidt skeptisk i starten da jeg læste om Astrild og Amor, men jeg gav den alligevel et forsøg, og det er jeg glad for. Den er fin, men jeg tror man skal kunne lide at læse erotisk for at synes om den. Men hvis ikke det er noget du har læst før, kunne du sagtens give det et forsøg med denne lille historie. Du går ikke helt galt i byen.

Jeg tænker faktisk at Simona Ahrnstedt sagtens kunne skrive erotiske fortællinger, den var fin, hyggelig og ikke for meget. Det var ikke noget “snask”, og man bliver ikke stødt (Det burde man ihvertfald ikke), over måden den er skrevet på.

Fin historie, men en lille smule for overnaturlig til mig. Den får 3 krummehjerter ud af 5. Det er en sød historie, bare lidt for urealistisk.kærlighedsmiraklet, Simona Ahrnstedt, Flamingo, Flamingobooks, Krumme læser, Anmeldelse, Boganmeldelse, Anmeldelse kærlighedsmiraklet, krummeskrummelurer.dk.

Bogen er modtaget i gave. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke betalt for, ej heller bedt om at skrive dette indlæg. Jeg har ingen økonomisk interesse i at blogge. Jeg skriver om det jeg har lyst til, og som jeg finer interessant og i tråd med bloggens temaer. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#minhistorieminmening // Boganmeldelse // Iman Meskini