Grav // Boganmeldelse // Thomas Bagger

Goodiebox // April 2019 // Dancing In The Rain

Goodiebox

                                                                                            ReklameGoodiebox April 2019, Goodiebox, Goodiebox DK, Goodiebox Danmark, Goodiebox Denmark, Dancing in the rain, James Read, Miqura, Daily Concepts, Nails.Inc, Forkælelse, Krummes Krummelurer, Krummeskrummelurer.dk, krummeskrummelurer,                                                                                                    Så var April måneds goodiebox landet. Jeg er – igen – bagefter, og jeg skyder skylden på den helt igennem fantastiske konfirmation vi holdt for mit yngste guld sidste søndag 😉 Både op til, og her bagefter har der været rigtig mange ting, der skulle ordnes, planlægges og gøres. Og faktisk så gik der Næsten en hel uge 🙈, før jeg overhovedet kiggede i boxen, simpelthen fordi jeg ikke kunne nå at gå ind i den boble der normalt kommer til mig når jeg skal åbne min goodiebox. Det er ikke godt nok bare lige at lure, og så lukke igen. Jeg skal ligesom helst være i den rigtige stemning.. Er der andre der har det på samme måde?

NÅ! Men vi fik jo lige et lille tit ind til boxen, og havde luret at der var en duft fra CLEAN med. Men ellers vidste vi ikke hvad der var i.

Desværre er der jo altid nogle der skal spoile hemmeligheden for andre, ved at smide et billede op på insta ca.  3,5 minut efter de har fået boxen 🙄. Jeg siger det bare ! Det er simpelthen ikke i orden. JA, selvfølgelig er man glad. JA, selvfølgelig vil man gerne vise hele verden hvad man har fået. JA.. Men helt seriøst? NEJ! Det er faktisk ikke i orden efter min mening. Vent dog lige en enkelt dag, det er ikke alle der modtager med DAO – så de har den altså ikke kl. 5 om morgenen. Jeg unfollower helt spontant og lige med det vuns, dem der spoiler. Sorry – men det er bare sådan jeg er. Jeg kan, efterhånden, godt tåle at blive spoilet, men jeg er virkelig mester i at lukke øjnene, og skynde mig væk. Men for de der modtager goodiebox som noget helt nyt, er det virkelig bare drøn ærgerligt, at få det spoilet inden man selv har haft muligheden for at hente og kigge selv! NÅ! Det var bare det 😉 Så er det på med JA-hatten🎩

FORDI – det er da en fuldstændig vanvittig lækker goodiebox denne gang. Det er til de dage vi alle kender. Dårlige dage. Hvor alting bare er trist og træls. Hvor vi skal stoppe for rødt ved alle blinklysene… Men også til de gode dage, hvor alting kører som det skal. Her er der ihvertfald lækre sager til ansigt, hår, negle og krop.

Lad os kigge i boxen. Goodiebox April 2019, Goodiebox, Goodiebox DK, Goodiebox Danmark, Goodiebox Denmark, Dancing in the rain, James Read, Miqura, Daily Concepts, Nails.Inc, Forkælelse, Krummes Krummelurer, Krummeskrummelurer.dk, krummeskrummelurer, MIQURA Hair Steam Mask. Vejl. uds.pris 69 kr. Full size.

Det er en form for badehætte der plejer håret med bl.a. arganolie, silkeaminosyrer og essentielle olier. Vask og tør håret let med håndklædet, saml håret i en løs knold hvis det har længde på. Tag hætten på og lad den sidde i 10-15 min. Tag masken af og skyl efter. Dét er kærlighed til håret, og jeg glæder mig til at prøve den.

JAMES READ H2O Tan Drops Face. Vejl. uds.pris 295,- for 30 ml. Her er 15 ml.

Dét er da let, hva’? Alt efter, hvor meget farve du ønsker, skal du bare putte 1, 2 eller 3 dråber i din ansigtscreme eller serum. Det tror jeg godt lige jeg kan finde ud af.

GOODIEBOX Detangler Brush. Vejl. uds.pris 99 kr. Full size.

Altid lækkert med nye børster, og denne detangler fra Goodiebox’s eget mærke virker ret lækker. Den kan bruges i både vådt og tørt hår. Den er virkelig rar at holde ved, og så er lyserød jo én af mine yndlingsfarver.

DAILY CONCEPTS Exfoliating Body Scrubber. Vejl. uds.pris 52 kr. Full size.

Jeg er vild med body scrubs til kroppen. Denne scrub fjerner skånsomt døde hudceller. Cirkulære bevæglelser er bedst. OG, hvis du bruger selvbruner eller får en tan indimellem, ved du at man altid skal scrubbe inden man gør det 😉

NAILS INC. Anti Social Climber Nail Polish. Vejl. uds.pris 145 kr. Full size.

Smuk støvet rosa farve. Super fin til de kommende lyse måneder og sommerens fester. Husk base- og topcoat også.

CLEAN Rain Eau de Parfum. Vejl. uds.pris 400 kr. for 30 ml. Her er 5 ml.

CLEAN er nok én af de mærker jeg har prøvet flest parfumer fra, og de er altid velkomne hos mig. Jeg er vild med de fleste dufte, og synes det er lækkert at pifte dagen op med at dufte af regnvejr eller nyvasket sengetøj. Og jeg er vild med at det er en rulle. Jeg har før haft købt en æske med 5 roll-on fra CLEAN i Matas, og de holder bare helt vildt længe. Og den er let at have med, og let at bruge, i forhold til de der små prøver man får som man skal hælde ud.

Skal du prøve at have en goodiebox? Blive forkælet én gang om måneden? For bare 169,- og ingen binding kan du modtage en box fyldt med forkælelse. Tjek det ud her, hvordan du gør.Goodiebox April 2019, Goodiebox, Goodiebox DK, Goodiebox Danmark, Goodiebox Denmark, Dancing in the rain, James Read, Miqura, Daily Concepts, Nails.Inc, Forkælelse, Krummes Krummelurer, Krummeskrummelurer.dk, krummeskrummelurer, Boxen er modtaget med henblik på test og anmeldelse. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg blogger om det jeg har lyst til og som jeg finder interessant og i tråd med bloggens temaer. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine blogindlæg. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grav // Boganmeldelse // Thomas Bagger