Mester Jakob // Boganmeldelse // Emelie Schepp

Goodiebox // Juli 2019 // Wear Your Pride

Reklame

Wear Your Pride

Box nr. 100

Be you – everybody else is allready taken <3 

Juli måneds goodiebox hylder alle der tør være anderledes. Når vi elsker os selv, bliver verden et bedre sted at være.

Lad os kigge på denne måneds goodiebox, som I måske allerede har set på instagram, at jeg er vild med den. Og så er alle produkter denne gang i full size <3Goodiebox, Goodiebox Juli, Anmeldelse, 2019, GB, krummeskrummelurer, Krummeskrummelurer.dk, Krummes Krummelurer, Anmeldelse, Goodiebox, Goodiebox Juli, Anmeldelse, 2019, GB, krummeskrummelurer, Krummeskrummelurer.dk, Krummes Krummelurer, Anmeldelse, Niré. Domed Blending Brush. Vejl. uds.pris 97 kr.

Jeg elsker blending børster, og bruger dem rigtig meget når jeg lægger øjenskygge. Ihvertfald når jeg blander flere farver, er en god blending vigtig, og faktisk det der gør, at det hele hænger sammen til sidst. Så endnu en blending brush er aldrig af vejen hos mig. Og denne virker både blød og lækker, og virkelig smuk at se på.

Manucurist. Bird of Paradise – Green Nail Lacquer. Vejl. uds.pris 125 kr.

Lidt lys farve, men jeg skal da helt sikkert have den prøvet, det er ikke altid man helt kan bedømme farven på flasken. Og I ved jeg elsker neglelak 😉 og koral er en flot farve <3 Farven er valgt, fordi flest stemte på denne tilbage i januar, på Goodiebox’s instagram. Mærket lægger vægt på høj kvalitet og innovativ indstilling til beauty. 84 % naturlige ingredienser og bæredygtighed.

INC.redible. Chase Your Rainbow Sheet Mask. Vejl. uds.pris 37 kr.

Jeg glæder mig simpelthen så meget til jeg lige har et par minutter, eller en time for mig selv, så jeg kan få lagt denne maske. Spændt på det, da jeg indimellem synes at den kolde og “klamme..” følelse af en maske kan være lidt svær. Masken plejer ansigtet med hyaluronsyre, der giver dig et boost af fugt. 15 minutter.. (Okay – så behøver jeg jo ikke en hel time 😂 )

Naobay. Protective Conditioner. Vejl. uds.pris 89 kr.

Hvis man – modsat mig 🙄 – har været en masse i solen her i sommer, er en god hårpleje vigtig ( En god hårpleje er ALTID vigtig – men i forstår nok hvad jeg mener 😌 ) Med denne økologiske og beskyttende balsam, der indeholder baobab og argan, kan du give dit hår den ekstra næring og pleje, det har brug for.

Laritzy Cosmetics. Athena Eyeshadow Collection. Vejl. uds.pris 320 kr.

Jeg er fuldstændig blown away over denne palette! Det er nogle helt vildt lækre farver i. Først da jeg bare lige kiggede, troede jeg det var blush. Men det kan nogle af dem også bruges til synes jeg. Og jeg er vild med de rødlige toner på øjnene, så dem kommer jeg helt sikkert til at lege mere med når jeg kommer mere på plads i lejligheden. Jeg mener… se dem lige.. De er vanvittigt smukke ❤Goodiebox, Goodiebox Juli, Anmeldelse, 2019, GB, krummeskrummelurer, Krummeskrummelurer.dk, Krummes Krummelurer, Anmeldelse, Jeg har ikke været med på hele rejsen med de 100 bokse, men det er dælme tæt på! Der har været mange forskellige  boxe. Mange gode, og enkelte jeg ikke var så vild med. Og så er der dem, der bare er over the top – vidunderlige. Og denne gang, ja, den snupper dælme prisen på det sidste. Men det helt skønne er jo bare at det er ren forkælelse. Ting du ikke lige vidste du manglede. Og det at åbne en gave, en æske med lækkerier hver måned, som du ikke ved hvad er – er bare noget helt specielt.

Jeg er vild med goodiebox. Og jeg elsker at de er blevet så lækre at bruge i det daglige. Jeg har flere kasser stående med makeup. Andre med neglelak. Og så har jeg faktisk, i min nye lejlighed, boxe stående i min bogreol! I kid you not.! Det er helt rigtigt. Når jeg bliver færdig skal jeg nok lige lave et billede til Jer. Én af boxene, indeholder mine kæreste skatte fra mit SKAM eventyr. Forskellige pins, hjerter, armbånd, billeder og diverse ting.

Skulle du have fået lyst til at prøve hvad det er du lige nu går glip af? Så tjek linket her – og se tidligere boxe, hvordan du tilmelder dig, og hvordan det hele foregår. Du kan også søge her på bloggen – goodiebox, så ser du mine boxe. Det er 169 pr. måned incl. levering. ❤ Enjoy. Goodiebox, Goodiebox Juli, Anmeldelse, 2019, GB, krummeskrummelurer, Krummeskrummelurer.dk, Krummes Krummelurer, Anmeldelse, Boxen er modtaget med henblik på anmeldelse. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg, og har ingen økonomisk interesse i min blog. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg skriver om det jeg har lyst til, og som jeg finder interessant og i tråd med bloggens temaer. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mester Jakob // Boganmeldelse // Emelie Schepp