Skytsenglen // Boganmeldelse // Michael Katz Krefeld

Goodiebox // Drømmeland // Oktober 2019

Reklame

Goodiebox

DrømmelandGoodiebox, Goodiebox.dk, Anmeldelse af Goodiebox, Drømmeland,  Goodiebox Danmark, Goodiebox Denmark, Moshi moshi mind, Dr. Botanicals, Masque me up, Polaar, Sandstone Scandinavia, The Body Shop, Paese, Krummeskrummelurer.dk, Krummes Krummelurer, Krummeskrummelurer,

Yes, så blev det goodiebox. Den kom et par dage senere end den plejer. Og det sidste ½ års tid har jeg hentet den i en kiosk tæt på midtbyen. Virkelig træls kiosk.. (Undskyld), og virkelig trælse parkeringsmuligheder, og ombygning og what not… Så nu fik jeg endelig skrevet og sagt at jeg er flyttet – i håb om at boxen kunne leveres et andet sted. Nu kommer den så heldigvis med DAO næste gang – dem kan man dælme regne med 😉 Så jeg er happy.

NÅ – men månedens box er intet mindre end super lækker. Så lad os endelig se på herlighederne. Her er skønne produkter der hjælper til en bedre nattesøvn, der giver dig overskud. Så du har energi til dagen. Også selvom du slår lilletåen, din yndlingsbluse er til vask, eller du rammer samtlige røde lys på vej på arbejde.Goodiebox, Goodiebox.dk, Anmeldelse af Goodiebox, Drømmeland,  Goodiebox Danmark, Goodiebox Denmark, Moshi moshi mind, Dr. Botanicals, Masque me up, Polaar, Sandstone Scandinavia, The Body Shop, Paese, Krummeskrummelurer.dk, Krummes Krummelurer, Krummeskrummelurer,Dr BotanicalsPomegranate Superfood Regenerating Sleeping Mask. vejl. uds.pris 80 kr. Full size.

Maske du påfører efter du har renset ansigtet inden sengetid. Du vil vågne op med gennemfugtet babyhud.

Masque Me Up Foot Peeling Mask. Vejl. uds.pris 99 kr. Full size.

Selvom vi går vinteren og lukkede sko og støvler i møde, er der ikke noget bedre end smukke og velplejede fødder. Med denne her lækre fodmaske, er du godt på vej. Du vil først se det endelige resultat efter 8-10 dage – så du skal starte i god tid, hvis du skal på spaweekend 😉 eller vil have smukke fødder til et arrangement. Men ja – kom bare då.

Moshi moshi mind Hair Towel. Vejl. uds.pris 149 kr. Full Size.

Det her håndklæde glæder jeg mig til. De har jo egentlig været fremme de sidste par år, men jeg har ikke fået købt mig et – så det er helt perfekt at det er med nu. Jeg indrømmer gerne, at jeg tit går i bad om aftenen, simpelthen for at spare tid om morgenen, specielt på hår-delen. Så man kunne jo lave det hele om til en spa aften – med fodmaske, ansigtsmaske, lækker hårkur og på med dette håndklæde. Ja, håndmasker er også en ting – og vi har fået i GB før, så måske har du stadig en i gemmerne? Poten op, hvis du vil være med? Men udover det… Så skal jeg vidst lige se en video på youtube, om hvordan man monterer dette stykke microfiber… (Er det bare mig???)

PolaarPolar Night Revitalizing Cream. Vejl. uds.pris 328 kr. for 50 ml. Her er 25 ml.

Endnu en ansigtsmaske. Frisk glød får du, efter masken har virket natten over. Måske lige i overkanten at komme 2 natmasker i samme box? Men det er jo fint nok at gemme den ene – eller skifte imellem dem.

Sandstone ScandinaviaLipglace. Vejl. uds.pris 129 kr. Full size.

Lækker lipglace. Føles blød og lækker på læberne. Super fin indpakning hvor man kan se shimmeret i produktet. Naturlig uden særlig meget farve i.

The Body ShopRich Plum Body Butter. Vejl. uds.pris 45 kr. Full size.

Altså de her små body butter fra The Body Shop, er nærmest blevet vane i GB på denne tid af året. Og jeg glæder mig altid til at se hvilken duft der er med. Denne her, dufter super lækkert. Beriget med blommeekstrakt fra Tyrkiet.

Paese Clair Brightening Concealer. Vejl. uds.pris 97 kr. Full size.

Hvis du ikke har fået din nattesøvn… eller du som mig er evigt træt 😉 Er en god concealer guld værd. Den skjuler mørke rande og indeholder A, C og D-panthenol, der er med til at styrke den sarte hud.

Som I kan se, er der faktisk kun et enkelt produkt denne gang der ikke er full size – og det er halv størrelse af full size – så jeg synes det er en vidunderlig box, hvor vi får virkelig meget for pengene.

Denne gang får vi også 5 gode råd til at sove bedre, og være mere udhvilet. Hvis du vil have tipsene – så send mig en besked <3

Du kan også få din egen box hver måned – tjek det ud her. 

Se tidligere boxe ved at søge øverst på bloggen <3 Stay cool. And hydrated <3 Og husk at få nok søvn <3Goodiebox, Goodiebox.dk, Anmeldelse af Goodiebox, Drømmeland,  Goodiebox Danmark, Goodiebox Denmark, Moshi moshi mind, Dr. Botanicals, Masque me up, Polaar, Sandstone Scandinavia, The Body Shop, Paese, Krummeskrummelurer.dk, Krummes Krummelurer, Krummeskrummelurer,

Goodiebox er modtaget mhp. anmeldelse. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg skriver om det jeg har lyst til, og som jeg finder interessant og i tråd med bloggens temaer. Jeg har ingen økonomisk interesse i bloggen. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skytsenglen // Boganmeldelse // Michael Katz Krefeld