Pitbull // Boganmeldelse // Anne Mette Hancock

Jagten // Boganmeldelse // Elle Kennedy

Boganmeldelse

Reklame

Titel: Jagten

Forfatter: Elle Kennedy

Forlag: Flamingo Books

Genre: YA / Kærlighed / romantik / venskab

Serie: Briar U 1.

Antal sider: 382

Udgivet: 15. oktober 2019

Læst som: E-bog på Bookmate Jagten af Elle Kennedy, Elle Kennedy, The Chase by Elle Kennedy, The Chase, Bookmate, E-bog, Lydbog, Flamingobooks, Flamingo Books, Flamingo, Boganmeldelse, Anmeldelse, Anmeldereksemplar, Briar U, Krummeskrummelurer, Krummes Krummelurer, Krummeskrummelurer.dk, Krumme læser, Krumme anbefaler, Fra bagsideteksten:

Alle siger, at modsætninger mødes. De må have ret, for der er ingen logisk forklaring på, hvorfor Summer er så tiltrukket af Colin Fitzgerald. Hun plejer ikke at gå efter tatoverede, computerspilskodende, ishockeynørdede sportsidioter, som synes, hun er flyvsk og overfladisk. Hans snæversynede opfattelse af hende er det første, der taler imod ham Og det hjælper heller ikke ligefrem at han er en af hendes brors kammerater. Og at hans bedste ven er forelsket i hende. Og at de alle tre er roommates.

Men det betyder ikke noget, for Fitzy har gjort det klart, at han ikke er interesseret i hende, selvom gnisterne mellem dem truer med at brænde huset ned. Summer er ikke den slags pige, der jagter en mand, og hun har ikke tænkt sig at begynde nu. Hun har også nok at se til med sit nye studie, en klam underviser og en usikker fremtid. Så hvis hendes sexede, surmulende roommate bliver klogere og indser, hvad han går glip af? Så ved han, hvor han kan finde hende.

*********************************************************************’

Det er første fritstående bind i Briar U-serien (Ja, som om jeg ikke kommer til at SLUGE den næste, så snart den udkommer 😉 ) Jeg har læst Elle Kennedy’s andre serier, og de er pænt vanedannende… 😉 Og der er bare et eller andet over ishockeybøger, jeg ikke helt kan beskrive… eller forklare… hvorfor jeg godt kan lide 😉

Elle Kennedy har mange personer med i bøgerne, og nogle af dem der er med i Jagten, har  vi hørt om før, i Off Campus serien. Det er så hyggeligt og man bliver altså i lidt bedre humør, fordi man kender nogle af dem. Ja, ja – de er bare bipersoner, men alligevel. Jeg tror der er mange der er enige.

“”Gik du glip af den del, hvor jeg sagde, at han kiggede på mig?” Hun sukker. “Han er virkelig ikke så slem, som du tror, Summer. Hollis, derimod…” mumler hun næsten uhørligt. Jeg springer op som en harehjort. Altså, hvis en harehjort springer. Og hvis jeg vidste, hvad en harehjort er. “Hvis Hollis er så slem, hvorfor gik du så i seng med ham?””

Det kommer vidst ikke bag på nogen, at jeg altid har været vild med Elle Kennedy’s bøger. Jeg har slugt alle dem jeg har kunnet finde på dansk. (Og har faktisk også denne her på engelsk, fordi den ikke var udkommet på dansk 😉 ) Og denne er ingen undtagelse. Hun fanger fra side 1, og man har svært ved at lægge bogen væk igen, før sidste side er læst. Hun har det her “unge sprog”, så den passer perfekt ind til teens, men altså også halvgamle mødre som mig 😉 (Og jeg ved – heldigvis – at jeg ikke er den eneste der har det sådan). Der er masser af humor, sød romantik, problemer, venner, kærester og alt derimellem. Og jeg har nået hele følelsesregisteret igennem imens jeg læste.

“Han rækker hånden frem og giver min et klem. “Og bliv endelig ved med at tage ordet under forelæsningerne, som du gjorde i dag. Jeg sætter stor pris på studerende, der går lige så meget op i emnet, som jeg selv gør.” Endnu et blink. Eller måske blinker han ikke på dén måde. Måske er det noget med hans øjne? Er det muligt at det bare er sådan, han blinker – med ét øje ad gangen?”

Jeg har læst Jagten af Elle Kennedy, på Bookmate. Igen kan jeg kun rose dem. Det er let og nemt at have med at gøre. Man kan gemme citater, se hvad andre synes om bogen, og selv komme med, enten en anmeldelse, eller bare nogle fortrykte små ord, som man kan vælge udfra. F.eks. Værd at læse – Superromantisk – Vildt sød – Læsevenlig – God til stranden osv. Det er en nem måde for andre at se om bogen kunne være noget for dem, eller det er en man vil springe over. Appen fungerer perfekt, og der er intet der har irriteret mig på noget tidspunkt. Man kan gå tilbage og se de bøger man har læst, føje til egen hylde og navigere som man vil. Man kan også høre lydbøger på Bookmate, denne har jeg dog læst, men lyd fungerer også super fint. Dog kan man ikke skifte imellem at læse eller lytte, hvis man har lyst til det. Men hvis man skal ud at køre, kan man jo smække en lydbog på. Jeg ved f.eks. at jeg skal afhente teenager ( måske med hangover… ihvertfald træt, efter weekendtræning og efterfølgende julefrokost..) 93 km. væk på søndag – så det er da en god chance for at høre en lydbog 😉 (Lige nu får du 50 % rabat på 3 mdr.’s premium-abonnement.

“Fem minutter senere sidder vi over for hinanden i en af de røde vinylbåse. Brenna bestiller kaffe, sort. Jeg bestiller myntete med citron. På en måde er det et billede på vores venskab. Udseendemæssigt er jeg til lyse farver og diskret makeup, mens Brenna foretrækker smokey eyes og sort alting. Hvad angår personlighed, er jeg den sorgløse type, hvor hun har mere kant, men vi er begge to lidt småskøre. Det er en tøseromance, der vil gå over i historien. 

Der er naturligvis 5 ud af 5 hjerter til Jagten. Lige min genre 😉 Jeg ved godt, jeg ikke er målgruppen 😉 Men jeg nyder at læse de her bøger. Og jeg stopper ikke 😉

“”Ved du hvad, vi får styr på det her fucking lige nu.” Han tager truende et skridt frem. “Undskyld os, Mike.” “Ej, kom nu, det var lige ved at blive godt!” Jeg holder forsvarsberedt hænderne op foran mig, da Fitz bevæger sig hen imod mig. “Du kan lige vove,” advarer jeg. “Du kan fucking lige…” Jeg bliver slynget op over hans skulder, før jeg når at færdiggøre sætningen. U-fucking-troligt! “Hvordan kan det her ske igen?” Skriger jeg. Mine protester møder døve øren, for Fitz er allerede ved at slæbe mig op ad trappen.”Jagten af Elle Kennedy, Elle Kennedy, The Chase by Elle Kennedy, The Chase, Bookmate, E-bog, Lydbog, Flamingobooks, Flamingo Books, Flamingo, Boganmeldelse, Anmeldelse, Anmeldereksemplar, Briar U, Krummeskrummelurer, Krummes Krummelurer, Krummeskrummelurer.dk, Krumme læser, Krumme anbefaler, Bogen er modtaget i gave. Jeg bliver ikke bedt om, ej heller betalt for, at skrive dette indlæg. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg skriver om det jeg har lyst til og som jeg finder interessant og i tråd med bloggens temaer. Jeg har ingen økonomisk interesse i bloggen. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pitbull // Boganmeldelse // Anne Mette Hancock