Uden Fornuft // Boganmeldelse // Emma Mills

Et rigtigt håndværkertilbud // Boganmeldelse // Carey Heywood

Boganmeldelse

Reklame

Titel: Et rigtigt håndværkertilbud

Forfatter: Carey Heywood

Forlag: Palatium Books

Originaltitel: Fix her up

Genre: New adult, Kærlighed, Venskab

Udgivet: 2019

Antal sider: 298

Læst som: Bog, modtaget af forlaget. 

Et rigtigt håndværkertilbud, Carey Heywood, Palatium Books, krummeskrummelurer, Krummeskrummelurer.dk, anmeldereksemplar, Fix her up, anmeldelse af Et rigtigt håndværkertilbud, Fra bagsideteksten:

Finley Reeves er de dårlige beslutningers dronning. Hun har netop været igennem en slem skilsmisse i Texas og har besluttet sig for at starte helt forfra. Hun vælger at begynde med at investere i et rigtigt håndværkertilbud, der har flere fejl og mangler end Titanic. Ovenikøbet ligger det i den anden ende af USA i Woodlake, New Hampshire. Hendes største fejltagelse er måske at indlade sig på projektet alene. Entreprenøren Noah Thompson viser sig på hendes dørtrin som redningsmand og giver hende et tilbud, hun dårligt kan sige nej til. Noah er sexet, barsk og dygtig med sine hænder. Men Finley lover sig selv, at hun ikke har brug for hans hjælp, hverken med håndværkertilbudet eller med noget som helst andet. Men det har hun nu nok alligevel. 

************************************************

Vi møder faktisk både Finley og Noah helt fra starten – for hun er, bogstavelig talt, ved at drøne ind i ham med sin bil. Finley er træt, og forkølet, hun har kørt hele vejen fra Texas, og trænger bare til at komme til sit nye hus. Hun skal bare lige købe noget mod sin forkølelse først. Og her møder hun så Noah én gang til. Derefter får hun nærmest et chok, da hun ser sit hus. Og så er vi igang 😉

“Til alle Jer, der tror, I er et håndværkertilbud: Jeg synes, I er indflytningsklar.” 

Vi skiftevis følger med fra Finley og Noah’s øjne. Det gør den levende og spændende, at vi skifter synspunkt synes jeg.

“Eli er den eneste af os, der har bevist, at det er muligt at slå sig ned og blive ved med det. Jeg dater, emn ingen af kvinderne kan holde min interesse i længere tid. Gideon knalder bare alt og alle, Asher er fandme ved at blive en værre eremit, og Abby dater slet ikke.” 

Noah har, i modsætning til Finley, en stor familie, med mange søskende. De er alle sammen “hamrende lækre” – men Finley mener bestemt at Noah er den bedste af dem alle. Vi møder også begge deres forældre, og hører om deres fortid.

“Han smiler det der halve smil. Han er simpelthen så lækker. Der burde følge en advarsel med. En, hvor der stod: Slår benene væk under dig og forvandler dig til en stammende åndsbolle, hvis du ser direkte på ham.” (I meen…. det kender jeg godt 😉 )

Carey Heywood skriver fantastisk. Der er både humor, kærlighed, sex, rå tiltrækningskraft 😉 , venskab og familie i en stor pærevælling. Bogen har nærmest læst sig selv, og den var virkelig svær at lægge igen. Hurtigt læst, det er ikke raketvidenskab, men den er hyggelig, sød, kærlig, sexet og alt derimellem. Jeg har siddet med et smil på læben virkelig mange gange. Jeg tror bare jeg er vild med hendes skrivestil. Simple as that!

HOLD YOUR HORSES! Jeg har lige opdaget at Carey Heywood har skrevet rigtig mange bøger, der allerede er oversat til dansk. Det er ældre modeller godt nok… Men kan I gætte hvad jeg skal nu???

Der er 5 hjerter ud af 5 ❤️❤️❤️❤️❤️ til Et rigtigt håndværkertilbud. Love it.Et rigtigt håndværkertilbud, Carey Heywood, Palatium Books, krummeskrummelurer, Krummeskrummelurer.dk, anmeldereksemplar, Fix her up, anmeldelse af Et rigtigt håndværkertilbud

Bogen er modtaget med henblik på anmeldelse. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke betalt for at skrive denne anmeldelse, og har ingen økonomisk interesse i bloggen. Jeg skriver om det jeg har lyst til, og som jeg finder interessant og i tråd med bloggens temaer. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uden Fornuft // Boganmeldelse // Emma Mills