Villa Havbrise // Boganmeldelse // Caroline Säfstrand

Når jeg ser dig // Boganmeldelse // Holly Miller

Boganmeldelse

Reklame

Titel: Når jeg ser dig

Originaltitel: The sight of you

Forfatter: Holly Miller

Forlag: Palatium Books

Genre: Roman / kærlighed

Udgivet: 2020

Antal sider: 419

Læst som: Papirbog, modtaget af forlaget. Når jeg ser dig, Holly Miller, Palatium Books, Palatium, Roman, The Sight of you, anmeldelse, boganmeldelse, bookreview, krummeskrummelurer, Krummes Krummelurer, krummeskrummelurer.dk, anmeldereksemplar,

Fra bagsideteksten:

For Joel er kærligheden ikke længere en mulighed. Men da hanmøder Callie, kan han ikke undgå at føle sig tiltrukket af hende. I Callie ser han den mulighed for alligevel at tage del i livet, som han ellers havde opgivet. Og i Joel opdager Callie den slags kærlighed, hun altid havde håbet på var mulig. De udfordrer hinanden til at taae chancer, til at le og til at stole på, at lige meget hvor meget man slår sig, vil den anden altid være der til at samle én op. Men Joel har en hemmelighed. Han drømmer om de mennesker, han elsker, og drømmene bliver ALTID til virkelighed. En nat drømmer Joel den drøm om Callie, som han har frygtet mest, og de må hver især beslutte, hvad de vil. Vil Callie blive sammen med Joel, selvom hun kender sin skæbne? Og hvis man kender sin fremtid, hvordan kan man så være fri til at påvirke sit liv? 

***************************************

SPOILERALERT!   

Joel drømmer om de personer han elsker mest. Han drømmer om ulykker der kan ske dem, og ofte kan han derfor gøre så de ikke sker. Nogle har ingen anelse, mens andre indimellem undrer sig over hans handlinger og tankemønster. Det er kun personer han elsker – og derfor har han fravalgt at forelske sig, for han ved at han ikke kan lade være at drømme, og så se hvad deres skæbne er. Men han og Callie kan alligevel ikke holde sig fra hinanden, og de finder sammen.

“Men du ved ikke, hvordan det sker med mig. Der er ikke noget, nogen af os kan gøre.” “Men jeg ved hvornår…” “Nej.” Jeg har aldrig følt mig så sikker på noget. Jeg kigger over på Joel og lader mine øjne glide ned over hans ansigts søde skygger. “Ingen antydninger, ingen fingerpeg. Jeg har sagt til dig, at jeg ikke vil vide det, og det vil jeg ikke. Jeg kunne ikke leve mit liv, hvis…” “Callie, kan jeg ikke bare…” “Nej. Når først ordene er sagt, kan du ikke tage dem tilbage igen. Alting ville være forandret for altid.” Han nikker langsomt. “Jeg er bare ikke sikker på, at jeg kan gå igennem livet” siger han, “uden en eneste gang at give dig et fingerpeg eller noget, du kunne opfatte sådan.” 

Joel angrer for evigt over, at han ikke fortalte sin mor om hendes skæbne før det var for sent. Og han kan ikke holde ud at tænke på, at han måske kan redde Callie, hvis bare hun gav ham lov.

“En dag åbner jeg den notesbog dér, mens du sover, og ser hvad det præcis er, du skriver.” Jeg ler anstrengt og ser ned, for jeg er lidt bange for, hvad jeg ville komme til at sige, hvis jeg svarede på den kommentar. “Er det noget, jeg kunne sælge til aviserne?” Det kune hun måske, for alting står i den. En drøm hver uge i 28 år, og jeg har taget noter de seneste 22.” 

Jeg giver Når jeg ser dig 2 hjerter ud af 5 ♥♥. Det var desværre ikke en der kunne holde mig fanget, og jeg gik til og fra flere gange undervejs. Men jeg læste den færdig. Jeg var ellers sikker på at den var lige noget for mig. Men det sker indimellem (dog sjældent) at bøger som jeg selv gerne vil læse og anmelde, ikke falder helt ind i min kategori. Jeg synes den skred for langsomt frem og der var ikke rigtigt noget der gav mig lyst til at fortsætte. Når man kommer lidt ind i bogen, fornemmer man hvor den fører henad, og måske var det dét der gjorde, at jeg ikke helt kunne holde mig igang. At man ret tidligt fornemmer en masse… Jeg synes ellers Holly Miller skriver ganske fint, med både gode personkarakteristikker og omgivelser. Man ved præcis hvordan de ser ud, hvad de tænker og hvorfor. Når jeg ser dig, Holly Miller, Palatium Books, Palatium, Roman, The Sight of you, anmeldelse, boganmeldelse, bookreview, krummeskrummelurer, Krummes Krummelurer, krummeskrummelurer.dk, anmeldereksemplar, Bogen er modtaget mhp. anmeldelse. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke betalt for, ej heller bedt om at skrive denne anmeldelse og jeg har ingen økonomisk interesse i bloggen. Jeg skriver om det jeg har lyst til, og som jeg finder interessant og i tråd med bloggens temaer. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Villa Havbrise // Boganmeldelse // Caroline Säfstrand