Ødemark // Boganmeldelse // Stina Jackson

Fra dette øjeblik // Boganmeldelse // Melanie Harlow

 

Boganmeldelse

Reklame/Anmeldereksemplar

Titel: Fra dette øjeblik.

Forfatter: Melanie Harlow

Forlag: Flamingo Books

Serie: 3. selvstændige bind. Da jeg faldt og Hvis du var min er anmeldt på bloggen.

Genre: Kærlighed / New adult

Antal sider: 327

Udgivet: 30. juli 2020

Læst som: Papirbog. Modtaget af forlaget.Melanie Harlow, Flamingobooks.dk, Flamingo books, Flamingo, Fra dette øjeblik, new adult, NA, krummeskrummelurer, krummeskrummelurer.dk, boganmeldelse, anbefaling, anmeldereksemplar, Fra bagsideteksten:

Da min afdøde mands tvillingebror flytter tilbage til vores lille by, vil jeg allerhelst unddgå ham. Alt ved Wes minder mig om den mand, jeg har mistet og det liv, vi havde planlagt. Nu er jeg endelig nået til et sted, hvor jeg ahr det okay igen. Jeg har et nyt job, søde mennesker omkring mig og en skøn lille datter. Men jeg er også tiltrukket af Wes. Han forstår min sorg, vrede og skyldfølelse bedre end nogen anden og jeg forstår hans følelser. Der går ikke længe, før den forståelse forvandler sig til begær, og før begæret ikke er til at styre. Han siger, at det ikke betyder noget for ham, hvad andre mennesker tænker, og at kærlighed aldrig kan være forkert. Men hvis der er noget, jeg har lært, så er det, at kærligheden ikke altid sejrer… Eller gør den?

**************************************

3. selvstændige bind i serien. Og den kan sagtens læses selvstændigt. Jeg synes mere at de 2 første hang sammen. Men de er alle 3 rigtig gode, så jeg anbefaler på det varmeste at læse dem alle.

Hannah har mistet sin mand Drew, og bor nu alene med deres lille datter Abby. Hun har det hårdt, og hun savner ham ubeskriveligt meget. Men dagene kører, det går som det skal, der skal bare ikke laves om på rutinerne. Da Drew´s tvillingebror kommer på besøg, sker der en masse ting. For de ligner hinanden på en prik. Og især Abby har det svært med det, fordi han ligner hendes far så meget.

Men det er også godt for de 3 at være sammen. At de kan mindes sammen og værne om de minder de har med Drew. Og de føler begge to savnet så meget, at de på en måde kan deles om det.

Hannah har ikke besøgt Drew´s forældre særlig meget efter hans død. Hun er overbevist om, at hun aldrig har været god nok, og vil egentlig hellere bare passe sig selv. Men de begynder stille og roligt at løsne lidt op, og det er godt både for bedsteforældrene og Abby at lære hinanden bedre at kende. Det giver også Hannah en smule frihed, når Abby er hos dem.

“”Du behøver ikke gøre noget som helst, hvis du ikke er klar til det, men du er stærkere, end du tror. Så meget ved jeg i hvert fald.” Nej, jeg er ikke, havde jeg lyst til at sige. Jeg fører bare jer alle bag lyset. Jeg lader som om, så I holder op med hele tiden at spørge, hvordan jeg har det. Jeg lader som om i håb om at narre mig selv. Jeg lader som om, fordi alternativet – sandheden – er, at jeg er trist, bange, syg, bekymret, vred, fortabt, fyldt af skyldfølelse og alene. Jeg er så fucking alene, at jeg kunne skrivge. Men det sagde jeg ikke.”

Om at elske på trods. At man ikke altid bestemmer over sit hjerte. Forelskelse rammer. Hårdt! Også uden at man har lyst, og man har så absolut ingen kontrol over sit hjerte. Men er det ok at give efter? Er det okay at elske sin døde mands bror? Er det okay at elske sin døde brors kone? Og hvad tænker andre? Har det overhovedet nogen betydning? At være bange for hvad andre siger, at lytte efter, men mest bare at være bange for andres mening. Kan man stole på sit eget hjerte?

“Jeg vidste det. Jeg vidste, det her var for godt til at være sandt. Hvordan kunne vi have været så uforsigtige? Hvordan kunne vi have troet, at vi ville få vores vilje, bare fordi vi ønskede det? Hvordan havde jeg kunnet tro på Wes, når han sagde, at alting ville blive godt?”

Der er 5 ud af 5 krummelurerhjerter til Fra dette øjeblik 💜💜💜💜💜 Jeg er vild med Melanie Harlow´s skrivestil, og de 2 forrige bøger, scorede også 5 hjerter hver. Jeg havde på tidspunktet hvor jeg startede med denne, gang i en anden bog og en lydbog samtidigt, så der gik lidt tid inden jeg var helt inde i den. Men så lagde jeg den til gengæld heller ikke fra mig igen før jeg var færdig.Melanie Harlow, Flamingobooks.dk, Flamingo books, Flamingo, Fra dette øjeblik, new adult, NA, krummeskrummelurer, krummeskrummelurer.dk, boganmeldelse, anbefaling, anmeldereksemplar, Bogen er modtaget mhp. anmeldelse. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke bedt om, ej heller betalt for at skrive dette indlæg. Jeg skriver om det jeg har lyst til og som jeg finder interessant og i tråd med bloggens temaer. Jeg har ingen økonomisk interesse i bloggen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ødemark // Boganmeldelse // Stina Jackson