Rampen // Boganmeldelse // Jesper Stein

Bare lidt til // Boganmeldelse // Simona Ahrnstedt

Boganmeldelse

Reklame

Titel: Bare lidt til

Forfatter: Simona Ahrnstedt

Forlag: Gutkind

Serie: 1. del i Modsætninger mødes-serien

Genre: Kærlighed

Udgivet: 22. oktober 2020

Antal sider: 440

Læst som: Papirbog, modtaget af forlaget.

 Bare lidt til, Simona Ahrnstedt, Gutkind, Gutkind Forlag, krummeskrummelurer, krummeskrummelurer.dk, boganmeldelse, anbefaling, anmeldereksemplar, Fra bagsideteksten:

Stella Wallin mister alt – sin kæreste, sit job og sit hjem. Hun gør, hvad enhver ville gøre: drikker sig fuld, cyberstalker sin utro eks og græder ud hos sin bedste veninde. Næste morgen beslutter hun, at nu er hun nødt til at komme videre, og flytter til det eneste sted, hun har tilbage – det lille sommerhus, som hun har arvet efter sin mor, i en landsby langt ude på landet.
Sommerhuset viser sig at være et mareridt, faldefærdigt og beskidt, og den lille flække har heller ikke meget at byde på for en bypige som Stella, der elsker lækkert tøj og behandler sine sko som små babyer. Men gradvis indser Stella, at hun har fået en mulighed for at opdage, hvem hun egentlig er. Godt hjulpet af en masse praktiske opgaver med huset, en påtrængende ged og naboen Thor Nordström. En ret selvtilfreds økobonde, der ved nærmere bekendtskab viser sig at være uventet god til at kysse – finder Stella sig snart grundigt indblandet i dramaerne i det lille samfund og dets beboere. Samtidig nærmer en livsafgørende beslutning sig, og Stella ved, at hun skal træffe et valg.

*******************************

En utro mand, og intet job – det kan jo få selv den bedste til at flygte. Og det er præcis hvad Stella gør. Hun forventer dog ikke at ankomme til et sommerhus i forfald. Uden vand, varme og sanitet. Heldigvis bliver hun allerede på stationen reddet af sin nabo. Han forbarmer sig heldigvis over hende, og hurtigt bliver de en “slags venner”. Selvom de er vidt forskellige. En økobonde med 2 børn og en storbypige med louboutin stiletter – hvad kan de overhovedet have til fælles?

“Hvordan går det med nabopigen? Hr. og fru Eallins barnebarn? Hvordan er hun?” “Hun er ikke noget særligt,” sagde han afvisende og afsluttede samtalen med en mumlende undskyldning. Derpå lod han arbejde være arbejde og kørte afsted for at hente Klas. For han havde jo slet ikke andet at lave, tænkte han, da han steg ud af bilen og stillede sig til at vente på stationen.”

Jeg lover Jer I får et godt grin indimellem. Men der er også kærlighed, venskab, tillid og masser af hed hed sex. Og den skønneste lille ged, der bare er så fræk, kær og hyggelig.

“Hendes øjne var let opadvinklede allerlængst ude, så han. Mørkt gyldenbrune, som rigtig mørk sensommerhonning eller harpiks. Det var formodentlig de smukkeste øjne, han havde set i hele sit liv. Hun så i det hele taget godt ud, en veldrejet brunette, som han hellere end gerne kiggede længe på, men øjnene var noget helt for sig selv. Øjne, man kunne drukne i. Og det var signalet til at gå, tænkte Thor tørt ved sig selv. Han var ikke noget poetisk menneske. han læste fagbøger om gødning og tekster om motorer på nettet. Han druknede ikke i folks øjne.” 

Simona Ahrnstedt skriver fantastisk, og jeg tror jeg har læst de fleste af hendes bøger, der er udkommet på dansk.

Og selvom bogen er en kærlighedsbog, bringer hun mange ting frem. Bl.a. feminister og sexister. Det er pakket godt ind i en rigtig god historie, men de er der ❤

Skiftevis fra Stella’s og Thor’s point of view, og det giver hele bogen et særligt twist.

“Hun arbejdede systematisk og ignorerede det faktum, at Thor ignorerede hende. Det var ulempen ved at have sex uden nogen forepligtelser. Det var ikke så enkelt, som folk troede. Eller også var hun bare åndssvagt dårlig til det. Ja, ja. Det var hende selv, der havde villet have det sådan her, så hun kunne ikke så godt beklage sig nu.”

Jeg lyttede den sidste del på Mofibo, og det er en skøn oplæser, så det kan I også roligt kaste Jer ud i. Jeg blev bare lidt forvirret i starten, da hun udtalte både Thor og Juni’s navne helt anderledes end jeg gjorde i hovedet 😉

Der er 4 ud af 5 krummehjerter ❤❤❤❤ til Bare lidt til. Rigtig god bog, men jeg synes at den blev lidt lang til sidst. Og jeg er på ingen måde sippet… men! Der var virkelig meget sex med i den. Jeg har læst mange bøger med og om sex, men denne topper alligevel listen med hvor meget vi får. Når det er sagt, var der ikke nogen kedelige gentagelser. For å si det sånn 😉 Deres gnist føles ægte, og det er en gnist alle burde have lov til at opleve. Alle fans af Ahrnstedt burde læse med. Medmindre du ikke vil læse om sex 😉 Men jeg ved fra pålidelig veninde, at man kan klare det i starten, og resten KAN man springe over, hvis det bliver for meget 😉 Bare lidt til, Simona Ahrnstedt, Gutkind, Gutkind Forlag, krummeskrummelurer, krummeskrummelurer.dk, boganmeldelse, anbefaling, anmeldereksemplar, Bogen er modtaget i gave. Jeg bliver ikke bedt om, ej heller betalt for, at skrive dette indlæg. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg har ingen økonomisk interesse i bloggen. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rampen // Boganmeldelse // Jesper Stein