Bare lidt til // Boganmeldelse // Simona Ahrnstedt

En landsby affære //Boganmeldelse // Julie Houston

Boganmeldelse

Reklame

Titel: En landsby affære

Forfatter: Julie Houston

Forlag: Palatium Books

Genre: Kærlighed

Udgivet: 2020

Antal sider: 339

Læst som: Papirbog, modtaget af forlaget.

 En landsby affære, Julie Houston, Palatium Books, Palatium, kærlighed, utroskab, Roman, krummeskrummelurer, krummeskrummelurer.dk, boganmeldelse, anbefaling, anmeldereksemplar, Fra bagsideteksten:

Cassie Beresford har netop landet sit drømmejob som viceinspektør på den lokale, idylliske skole, Little Acorns. Så det eneste hun sådan set ikke har brug for, er at det bliver landsbyens velgørenhedsarrangement bliver afsløret, at hendes mand gennem 20 år har været hende utro. Han har haft en affære med en af Cassies allerbedste veninder, og som om det ikke var nok, må Cassie forholde sig til at blive udnævnt til inspektør for skolen. Det betyder blandt andet, at hun står forrest i kampen for at bevare skolen over for et hold aggressive investorer, der har planer om at jævne den traditionsrige skole og det smukke landskab omkring landsbyen med jorden, til fordel for en ny superskole og lukrative boliger.

På trods af udfordringerne i Cassies liv er der også plads til hendes elevers smittende glæde, hendes store børns udvikling på godt og ondt, og hendes uimodståelige familie og venner. Og da støvet har lagt sig, opstår der en mulighed for, at kærligheden kan blomstre igen. Men det kræver, at Cassie kan give slip på den kontrol, som hun ellers har mødt livet med.

***************************

Cassie er lykkeligt forelsket i sin mand gennem 20 år. De har 2 dejlige børn, og nu har hun netop fået jobbet som viceinspektør på en skole. Desværre bliver hun opmærksom på sin mands utroskab (med en af hendes veninder …) ved et offentligt arrangement, og hele hendes verden styrter sammen.

“Cassandra, der hang en bh ud af hans bukselomme.” “Bare rolig,” sagde jeg fnisende. “Det var min, ikke hans.” 

Dagen inden hun starter på sit nye job, ender hun så med at skulle være inspektør istedet for (eller faktisk samtidigt med..), et job hun ikke rigtigt ønsker, men der er simpelthen ikke lige andre muligheder med så kort varsel.

“Tom talte på en måde, der ikke passede til hans alder, og gjorde os begge to til skamme. “Nå men jeg har første skoledag i morgen med nye højniveaufag, så, far, jeg foreslår, at du tager tilbage til Tina, eller beslutter dig for, om du vil blive her hos mor. Og mor …” Tom kastede et blik over på køkkenuret og trak op i sine krøllede boksershorts med så skrøbelig en bevægelse, at jeg ville ønske, at han ikke havde fundet ud af det, “… du har præcis fire timer, inden du skal op på dit nye arbejde.””

Vi hører om det at være teenager, med hemmeligheder, venskab og den svære kærlighed og om utroskab, nye muligheder og livet i al sin enkelthed.

Spoiler alert!!

Cassie kender ikke sin far, og har i mange år forsøgt at finde frem til ham. Hen imod slutningen, finder vi ud af hvorfor hun ikke ved hvem han er.

Spoiler alert – slut !! 😉 

Vi er også med tilbage i 70’erne og hører noget af Paula’s historie, på jagten efter at finde ud af hvem Cassie’s far muligvis er 😉

Heldigvis har Cassie en god backup af sine veninder, og der er både råd og hjælp at hente fra den kant.

Jeg synes Julie Houston skriver fantastisk skønt. Det er forfriskende, humoristisk, og en lethed i ordene, så man hele tiden har lyst til at læse mere. Jeg kan læse mig frem til, at hun har udgivet 6 bøger i England, og den 7. er på vej, så jeg håber resten også bliver oversat 😉

En sød og hyggelig bog, med et twist af humor. Der er 4 hjerter ud af 5  ❤️❤️❤️❤️ til En landsby affære. Jeg var godt underholdt hele vejen igennem. Det eneste minus jeg har er, at bogen kunne have brugt en bedre korrektur, da der er en hel del fejl i. Men det sker, og jeg har gjort forlaget opmærksom på det. Det er dog ikke noget jeg før har lagt mærke til hos dem, så jeg tænker det er en enlig svale ❤️ Men heldigvis var bogen så tilpas god, at jeg fortsatte med at læse – det kunne ellers være en dealbreaker hos mig. En landsby affære, Julie Houston, Palatium Books, Palatium, kærlighed, utroskab, Roman, krummeskrummelurer, krummeskrummelurer.dk, boganmeldelse, anbefaling, anmeldereksemplar,

Bogen er modtaget mhp. anmeldelse. Jeg bliver ikke betalt for at skrive denne anmeldelse og jeg har ingen økonomisk interesse i bloggen. Jeg skriver om det jeg har lyst til, og som jeg finder interessant og i tråd med bloggens temaer. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bare lidt til // Boganmeldelse // Simona Ahrnstedt