Konkurrence

Favoritter

Sommerens Favoritter

Et oversigtsbillede af mine favoritter – denne sommer 🙂 Altså af tomt emballage….

Den shampoo som er her på billedet fra Tresemmé er købt i Bilka som en sampak med en conditioner. Men den – altså conditioneren – har jeg kun brugt 2 gange, for den har bare en lugt / duft, som jeg slet ikke kan have med at gøre… Æv. bæv.. Men shampooen dufter skønt, og er altså tom! (Og jeg er igang med Aussie – uha – den er endnu bedre… )

Pantene Hårkur, er en jeg har fået tilsendt fra Pantene. Man kunne på et tidspunkt ansøge om at få produktet kvit og frit, uden at skulle gøre noget!! Så ja tak da. Den er super lækker at have i håret, gør det
blødt og smidigt og har en suveræn duft. Det er én som jeg vil købe igen, og bruge som fremtidig hårkur.

Nivea in shower – fik jeg i sidste måneds goodiebox og den er læks… Jeg har allerede købt en ny i stor størrelse – dog bare i hvid – og den glæder jeg mig også til at få gang i… Man går simpelthen i bad – vasker sig på vanlig vis og skyller efter. Herefter kommer man denne creme på – altså inde i badet, imens du er våd. og skyller efter. Så går man ud og tørrer sig og har allerede fået lotion på. Det er da smart 🙂 Jeg er solgt 🙂

Parfumen, er én jeg fik af en tidligere kollega. Den dufter simpelthen så vidunderligt, og jeg er igang med at bruge nr. 2. Den er fra Salvador Dali – og hedder Purplelight. Uhm den er næsten lige til at spise 🙂 Har en kraftig duft, men ikke for kraftig, og du kan sagtens bruge den om dagen også 🙂 Blomster – tror jeg den dufter af. Lidt svært at beskrive.

Alt i en ansigtsrens fra Matas, er én jeg har brugt i mange år. Den renser og fugter min hud helt perfekt. Jeg bruger den morgen og aften, efter jeg har brugt øjenmakeup-fjerneren. Det er det eneste fugt jeg giver min hud, da jeg meget hurtigt kommer til at svede creme i ansigtet af… Så er det så rart, at bruge denne som bare virker og fugter lige det jeg har behov for. Jeg kan godt finde på at bruge en creme om natten, hvor jeg alligevel sover. Det er bare ikke altid jeg får det gjort..

Den sidste ting på billedet er øjenmakeup-fjerneren – også fra matas – det er også en der vender tilbage hver gang i mit skab. Det fjerner både vandfast og ikke vandfast mascara – så det er skønt.

Nå ! Så til noget andet. Dette er hvad jeg har brugt min sommer på.. Skulle man tro. Jeg har tømt 2 lakfjernere fra Lidl. De er super gode synes jeg, og dufter ikke forfærdeligt som mange andre. Og så har de en god pris 🙂
3 YniQ vatrondeller!! Og jeg bruger dem kun til lakfjerner… Ikke i ansigtet. Så at have brugt 3 (Og jeg har en med 5 stks. tilbage jeg har igang lige nu) sommeren over – er vel egentlig ret godt gået.. Hmm..
Cremen har jeg skrevet om før, den er så dejlig, og dufter rigtig lækkert. Jeg har den til at stå ved min seng, og hænderne får et ordentligt lag inden jeg lægger mig til at sove.. Jeg har også haft den i tasken, men den er så stor, og jeg er for nærig til at købe den lille, som er håndtaskevenlig… Lige p.t. har jeg håndcremen fra Jim Lyngvild i tasken. Og ÅH my god. den er fantastisk 🙂 Men denne er altså (næsten) tom – og den er nr. 2 jeg har gang i – siden marts 2012. 🙂
Den sidste lille ting på billedet er min topcoat fra Poshé… Den har jeg skrevet om en milliard gange – og jeg elsker den. Er igang med nr. 2 og jeg tror aldrig jeg skifter topcoat igen. Så er det sagt. Bum.
Dette var altså hvad jeg har fået samlet sammen af tom emballage her i løbet af sommeren. Jeg har jo haft masser af andre favoritter, disse var bare tomme 🙂
Hvad synes du om indlægget ??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence