Fælles Fredag // Inspireret af en fra Fælles Fredag

Appeal4 // Spring 2015

Den nye kollektion Spring ’15 kan købes fra uge 5. Se forhandlerlisten her.
Beauty-of-the-night. Nr. 113.

Den har fået 2 lag. Lækker blå med sølvglimmer.

Golden blue painted lady. Nr. 114.


Mørk midnatsblå. Der er en form for lækkert shimmer i, i flere forskellige farver, og hvis ikke der er holo i, er det ihvertfald meget tæt på. Metallisk, og garanteret super god til stamping.


Burgundy frills. Nr. 115.


Den er bordeaux, næsten metallisk. Den har dog fået 3 lag, for at dække helt. Det er en duochrome, så den skifter farve alt efter hvilket lys du ser den i. Jeg plejer at kalde disse lakker for kamæleon-farver 😀

Powderpuff. Nr. 116. 


2 lag har den fået. Super smuk tæt på gammelrosa i farven. Mmmm – én af mine yndlingsfarver.

Sahara rose. Nr. 117.


Nærmest nude i farven, på vej til babylyserød ? Den har fået 3 lag her på billedet, og som man kan se, dækker den ikke helt. Så et 4. lag var nok at foretrække.

Woodrush. Nr. 118.


Elsker farven! Lidt grå med toner henover det lilla. Den er virkelig smuk. Jeg forsøgte mig med en lille watermarble med Sahara rose og Woodrush på ringefingeren. Og jeg er vild med resultatet af farverne. Selve watermarble-delen, kunne godt ha været bedre 😉 Men det er længe siden jeg har øvet mig. 2 farver der virkelig klæder hinanden.

Frosty dawn. Nr. 119.


Den er nærmest lyseblå, men grænser også over i det grå. Smuk smuk forårsfarve. Den har fået 3 lag herpå, men kunne godt dække lidt bedre, så vi er nok oppe i 4 lag, for at den er helt god.

Smukke og skønne lakker, pasteller, metallisk og glimmer. Lækker forårspakke, synes jeg, med lidt for enhver smag. Som sædvanlig gode at arbejde med, og nemme at lægge – dog er der lige et par stykker der skal have mere end 3 lag, hvilket jeg synes er lidt ærgerligt. Men det kan sagtens gå, fordi de er så skønne. Og de er altså klar til salg fra uge 5.

De er bare så fine. Er der nogle af dem du skal have fingrene i ?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fælles Fredag // Inspireret af en fra Fælles Fredag