Appeal4 // The blues

Depend Garden Dreams // Forår 2015

Depend udkommer med endnu en forårskollektion. Det er en limited edition, og hedder Garden Dreams. De tørre alle op og bliver matte, fløjlsagtige og virkelig lækre at se på.
For de fleste af lakkerne, gælder det, at de kan være lidt svære at få pæne, de vil gerne trække en smule streger. Jeg kunne sagtens finde på, at komme topcoat på dem, selvom de er lækre som matte. Simpelthen fordi topcoaten er med til at få lakken til at holde lidt længere. Og så giver den også en smuk finish til sidst, og udjævner, hvis der er streger. For de fleste, gælder det, at de måske kunne nøjes med 2 lag, men de bliver bare lidt kønnere, med det sidste lag, når man ikke kommer topcoat på.
Man kan jo så også vælge, bagefter, at komme en mat topcoat på 😀
Der er 12 farver i kollektionen, og de kan som sædvanlig alle købes i f.eks. Matas, og de er at finde i butikkerne fra uge 14.

4052 – Daisy Petals.
Den har fået 3 lag, og er en smuk hvid perlemorsfarve og finish. Man kan naturligvis også nøjes med et enkelt lag, men det bliver, for mig, lidt “for mormor-agtig.”

4053 – Sunshine Kisses.
Den har også fået 3 lag, og er lidt svær at få pæn, fordi den vil lave streger. Men smuk, sart  solskinsgul med perlemorseffekt.

4054 – Blooming Roses.
Også 3 lag til denne smukke ferskenfarve. Den er lys og skøn, og man kommer rigtigt i sommerhumør af den. Også virkelig smuk med topcoat over.4055 – Backyard Peonies.
Lækker lyserød, som har fået 2 lag, men er meget svær at få flot mat. Farven er fuldstændig som på billedet (ihvertfald på min computer).4056 – Butterfly Dreams.
Den er mere lilla, end kameraet kan fange, og den har også et lyserødt “touch”. Den dækker faktisk ved et enkelt lag, men har fået 2 her på billedet.4057 – Lovely Wildflowers.
Smuk lys pastel-lilla, som har fået 2 lag. Minder mig om smukke blomster.4058 – Sweet Blooms.
Endnu lysere og mere sart pastel-lilla med en lille snert af lyserød. Den har fået 3 lag herpå, men man kan godt nøjes med 2. Kender du én konfirmandinde, ville denne være rigtig flot til hende. Lige lidt farve, uden at være prangende.4059 – Morning Sky.
Den var nem at arbejde med, og har fået 2 lag. Lyseblå med perlemor.4060 – Spring Romance.
2 lag. Smuk lyseblå med grønlige undertoner.4061 – Garden Tea Party.
Virkelig smuk lyeblå – nærmest mint farvet. Super lækker farve – 2 lag.4062 – Apple Pie.
Frisk mint-grøn der dækker næsten helt ved et lag, men har fået 2 herpå. Så smuk, sart og fin.4063 – Secret Garden.
Minder en del om nr. 4062 – Apple Pie – men denne er mere skinnende i finish’en. Den er desværre også lidt sværere at arbejde med, og har fået 3 lag.Lakkerne er tilsendt til anmeldelse/test.

1 kommentar

  • […] Smuk og anderledes Limited edition kollektion fra Depend. The Great Desert, er 8 nye matte farver, som man kan bruge på mange måder. Jordagtige og afdæmpede pasteller. De koster 29,95, og kan bl.a. købes i Matas, Magasin og Salling. Skulle være i butikkerne uge 20-21. De går så fint i tråd, med sidste års forårslakker, der også havde den matte overflade. De (fra sidste år)  hedder Garden Dreams, – du kan se dem alle sammen her.  […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Appeal4 // The blues