Fælles Fredag // Mors dag.

Depend Minilakker // Sommer 2015

Smukke, farverige, til enhver lejlighed og en lak til enhver pige. Kolde, varme, shimmer og lækkerhed. Sådan synes jeg, bedst kollektionen for Depends minilakker sommer 2015, kan beskrives. De er, som altid, at finde i Magasin og Matas – fra uge 19, til 25 kr. Meget positivt overrasket over shimmerlakkerne. Jeg er normalt ikke til shimmer, men de er virkelig smukke og skinner så fint. Jeg har lagt en video på IG, hvis det har interesse, på 2 af dem.

441: Lys grøn forårslak, nem at arbejde med. Den har fået 2 lag + topcoat. Nem og lækker at arbejde med.

442: “Iskold”- tænker jeg. Smuk, lys blå cremelak med shimmer. Kræver 2 lag, og her er også topcoat.


443: Marineblå, synes jeg den er. Smuk og køn her til foråret. Også let at arbejde med, og også 2 lag + topcoat.444: Pink med orange undertoner, jeg vil betegne den som koralfarvet. Virkelig lækker og fin lak, skal dog have 3 lag for at dække.445: Flot klar rød cremelak, med pink undertoner. 1 lag klarer jobbet helt godt, men den har fået 2 lag herpå + topcoat.446: Orange/rødlig/kobber med shimmer. SMUUUUUK shimmer. Varm farve, der dækker overraskende godt, allerede i 1. lag.447: Solsikke gul cremelak med shimmer. Let at arbejde med, og har fået 2 lag + topcoat.448: Orange med smuk shimmer, der går over i guld, i det rigtige lys. Fra brændt orange, til guld. Den skal godt nok have 3 lag for fuld dækning (+ topcoat), men den er det værd.449: Duset orange – laksefarvet. Har fået 3 lag og topcoat. Så fin og feminin.450: Den er bare fin, varm og smuk. Nude med lyserøde undertoner. Det er ikke tit de nude farver klæder min hudtone, men jeg synes faktisk denne gør arbejdet ret godt. Den er lidt varmere i virkeligheden, end billedet viser. Her er 3 lag og topcoat.451: Denne er også i den nude afdeling, men med grå undertoner. 3 lette lag, eller 2 gode, for at dække, og her er også topcoat på. Nem at arbejde med.452: Lys metallisk guldshimmerlak / Champagnefarvet. Den dækker faktisk ok, allerede i det første lag, men denne lak var (for mig) svær at få pæn, så her er 3 lag + topcoat. Pånær på langefingeren, der har 2 lag og ingen topcoat. Og der synes jeg den ligger pænere. Så det må være vejen frem.


Lakkerne er modtaget til test/anmeldelse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fælles Fredag // Mors dag.