A-England // Crown of Thistles

Lola og naboens søn // Stephanie Perkins // Boganmeldelse

Kan man være forelsket i en bog ? Okay – jeg ved godt, at jeg var vild med Fifty Shades (Ikke at de overhovedet er i samme genre… ). Men den her Lola og naboens søn – og Anna og det franske kys, er nu blevet mine nye yndlingsbøger.

lola og naboens søn“Der er bare noget ved blå øjne. Den slags blå der forbløffer dig, hver gang de ser i din retning. Den slags blå der får dig til at længes efter, at de skal kigge på dig igen. Ikke blågrønne eller blågrå, den slags blå der bare er blå. “

Jeg må dog indrømme… at da jeg lige startede, blev jeg først skuffet. For jeg var sikker på, at vi skulle læse mere om Anna og St. Clair, og nu hed hun bare Lola, og havde nogle helt andre forældre.. Hvad var nu det..

Indtil det gik op for mig, at hun arbejder samme sted som Anna. Så selv om denne bog ikke decideret kom til at handle om dem jeg kendte i forvejen, så er de stadig med i bogen. Og det var helt fint, for nu møder vi bl.a. Lola, og Max. Lindsey, Andy og Nathan.

Jeg ved ikke hvad det er, Stephanie Perkins kan. Men hun tryllebinder ihvertfald mig fra side 1. Bum. Så læste jeg også lige den på en enkelt dag…

Her er Lola, som er helt sin egen. Hendes påklædning ligner ikke alle andre, og hun er fuldstændig ligeglad, for hun designer det selv, uden at tænke på hvad omverdenen ellers mener om det. Hendes familieforhold er heller ikke just som alle andres, da hun bor i San Fransisco med sine 2 fædre, og ikke ser hendes alkoholiserede mor. Hun er kæreste med Max, som er rockmusiker nogle år ældre end hende, hvilket hendes forældre ikke sætter pris på ! Så de har bestemt at han hver søndag skal komme til brunch, så han kan blive krydsforhørt, og samtidig skal Lola ringe hjem et utal af gange, når hun er ude med ham.

Vi møder hendes veninde, Lindsey som hun går i skole med, og vi dernæst hendes kollega, som også er en del af hendes hverdag i biografen hvor de arbejder.

Vi møder dernæst hendes naboer, som har været væk i en årrække. Først tror Lola, at det kun er den ene af de unge mennesker der er kommet tilbage, og det har hun det super godt med. Men hun får et chok, da hun ser, at det alligevel ikke er tilfældet. Og vi får – endelig – lov at høre hvorfor.

Lola og naboens søn, er en selvstændig fortsættelse af Anna og det franske kys. Så du kan sagtens læse den ene, uden også at skulle læse den anden. (Men lad endelig være med det 😉 )

Det er, igen, en sød bog, om en stormende forelskelse. Om at blive voksen. Og om at være følsom.

Hvis du har overvejet, at læse disse bøger, bør du alvorligt få dem. Nu (efter 8. juni 15). Læs. Du vil elske det.

Det er en chic lit bog, af bedste slags. Andre chic lit bøger jeg
har læst, kan slet ikke måle sig med Perkins her. Og selvom det er
en ungdomsbog, kan man godt læse den selvom man er (sidst) i 30’erne
😉 Man bliver forelsket, man græder, man griner, og man kan ikke
lægge bogen fra sig igen. Samtidig med, at man sparer lidt på den –
fordi… hvad nu, når den slutter… ? Heldigvis ved jeg, at der
kommer en 3’er til oktober.

Jeg kan bedst lide at læse en bog. Fysisk – at have en bog i hånden. Jeg har læst nogle stykker på min tablet, og det har været ok. Og det er nemt, hvis man skal være væk – skal med toget, eller skal ud at rejse, at man kan have flere med sig, og de ikke fylder så meget.

Denne gang, har jeg anmeldt bogen for Plusbog.dk, og det kunne gøres på f.eks. Ipad eller Iphone. Jeg ejer ikke en Ipad, og tænkte, at jeg ikke lige ville låne ungernes.. Så jeg prøvede at downloade på min tlf. 1022 sider.. F###.. Men det gik simpelthen over al forventning. Det er ikke sidste gang jeg gør det. Den er nem at have i hånden, og det er intet problem, at man skal bladre lidt ofte.

Du kan finde Plusbog på facebook, hvor de deler en hel masse anmeldelser og på Instagram.

Den får 5 store hjerter herfra.

lola og naboens søn med hjerter

Indlægget er lavet i samarbejde med Plusbog.dk

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A-England // Crown of Thistles