Appeal4 Fall '15 // Back to Copenhagen

Deborah Lippmann // Va Va Voom

Lækkert navn 😀

Endnu en virkelig smuk lak fra Deborah Lippmann Va Va Voom, blå med holografisk glitter og glimmer. Masser af forskelligt farvet holo, og store smukke glimmerstykker. Denne post har gemt sig lidt, midt i alt flytningen (og min nylige begyndelse på træning..), så nu kommer den endelig.

Fordi jeg blev forelsket i min tidligere mani med FNUG lak og Today Was A Fairytale, tænkte jeg, at jeg måtte forsøgt mig på samme vis ved denne.

Så først har jeg lagt Futuristica fra FNUG ( se evt. swatch her) – som (desværre) kræver 3 lag for at dække, og herefter et lag af Va Va Voom. Beautiful… Men ikke helt samme effekt, som jeg fik med Psychedelic og Today Was A Fairytale.

2

 

 

 

 

 

Nogen har lige fået macro-linse til kameraet ^^

Bagefter ville jeg prøve med en helt alm. cremelak, og se hvordan det gik med det. Her valgte jeg den super fine Jersey lily fra Appeal4. 2 lag af den, og den dækker perfekt.

Et enkelt lag af Va Va Voom først

Og her er den heldækkende med 3 lag ovenpå.

Jeg synes man skal placere glimmerstykkerne lidt, de lægger sig ikke bare, når man kører penslen henover lakken. Måske først lige helt almindeligt – og herefter skal man så lige placere lidt glimmer også.

Hvis du vil kigge nærmere på disse lakker, kan de finde dem på Minta.dk. Her finder du Futuristica fra FNUG, Og her kan du finde Va Va Voom., som lige nu er på tilbud til 135 kr.

Og kig dig endelig omkring på Minta.dk – der er rigtig mange fine mærker, og lige p.t er der rigtig store rabatter, og mange Deborah Lippmann lakker helt ned til 80 kr. Og så opdagede jeg også lige at der er læbestifter fra Deborah Lippmann. Not good… Not good at all… Ehemm..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Appeal4 Fall '15 // Back to Copenhagen