Color Club haul // Minta.dk

Boganmeldelse // Hvide Løgne // M. Leighton


Boganmeldelse


Titel: Hvide Løgne

Forfatter: M. Leighton

Serie: Pretty – nr. 1.

Forlag: Flamingo Books.

E-bog – læst på min Iphone

Sideantal. 649 (Iphone)

Udgivelse: 11. Januar 2016.


Hvide løgne

Sloane har været pakket ind i vat, af hendes far og brødre hele hendes liv. Nu er hun fyldt 21, og vil til at leve livet. Ikke være beskyttet af dem hele tiden, gøre sine egne erfaringer, begå sine egne fejl. Det er dog ikke helt let, når både far og 3 brødre er politibetjente.

Hun vil have en tatovering, der symboliserer, at hun nu vil leve sit eget liv. Hun ved at det ikke vil blive vel modtaget derhjemme, hvis de ved hun får en tatovering. Og det er lidt af grunden til hun gør det 😉 Hendes veninde Sarah, går med hende ind i tatovørbutikken, og det er her hun møder Hemi første gang.

Hemi slår fuldstændigt benene væk under Sloane. Og hun er derfor glad, da de beslutter at de skal dele tatoveringen op i flere bidder, så hun skal komme flere gange. Flere gange til at se Hemi.

Da Hemi opdager, at Sloane er rigtig god til at tegne, og bruger meget tid på det, spørger han hende om hun har lyst til, at lære at tatovere. Hun får lov at være en del i butikken, tegner, lytter, mærker, og ser hvordan det hele foregår. Sloane elsker det, for det betyder – igen – flere timer sammen med Hemi.

Sloane føler at Hemi også har et godt øje til hende. Men hun kan ikke forstå hans blandede signaler. Vil han ? Eller vil han ikke ? Den ene dag er han forførende og hun er sikker på han også er forelsket i hende, lige indtil næste dag, hvor han er afvisende og kold.

Hvorfor gør han det ? Er det fordi hans gamle flamme er dukket op i butikken ? Er det hende han vil have i stedet for ?

Og hvad er det han skjuler for hende ? Hvorfor må hun ikke høre hans telefonsamtaler ? Og hvad betyder det, da hun pludselig hører hendes bror’s navn blive nævnt..

Super sød og romantisk historie, der sagtens hamler op med alle de andre bøger i samme genre. Jeg var fanget fra side 1, og jeg læste i hvert et ledigt øjeblik jeg havde. Da jeg havde 150 sider tilbage, var jeg allerede ved at blive trist over, at den snart var færdig. Og det er den slags bøger jeg elsker – at man ikke kan få nok, og føler sig helt “tom”, når den er færdig. Derfor er det super rart at vide, at der kommer et par efterfølgere, til samme serie.

Den er godt skrevet, en god og sød historie, og det er et letlæseligt og fint sprog.

Den får 5 ud af 5 hjerter fra mig.

Hvide løgne med hjerter

Bogen er sponsoreret på den måde, at Flamingo books, har sendt et eksemplar til mig. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får.

3 kommentarer

  • PS :IPEV de 11 h 17 : « la plupart des médias français » a donc commis une erreur de traduction ; elle est coupable de négligence ; quelles sanctions peut-on prendre contre elle ?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] Det er den 3. bog i serien Pretty. Det er en selvstændig bog i serien, og man behøver således ikke at have læst de 2 første for at få noget ud af denne her. At de andre 2 så er (næsten) ligeså gode, og klart anbefalet herfra, er en helt anden sag ? Læs anmeldelse af den første i serien – her.  […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • I’ve been loionkg for a post like this forever (and a day)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Color Club haul // Minta.dk