Boganmeldelse // Den hemmelige kvinde // Anna Ekberg.

M. Cosmetics // Blending Sponges

1M. Cosmetics, er en serie af makeupbørster/pensler/brushes, der føres i Matas, og indeholder en masse lækre farvestrålende børster. Min første “rigtige” makeupbørste, var faktisk en M. Cosmetics – med lyserøde skaft. (Måske har jeg den endnu ?- det må jeg lige undersøge 😉 ) Det var før jeg havde et helt arsenal af børster stående i en krukke. 😉 Da jeg mente en enkelt børste / pensel var nok – både til pudder og rouge.. Og jeg ikke vaskede mine børster..

Men man kan jo også bruge en svamp til makeup. Har du prøvet det ? Det er forholdsvist nyt for mig .. (ahh – okay, jeg fik min første i en goodiebag lige før sommerferien sidste år.). Og de findes i et væld af farver, former, mærker, og kvaliteter.

Jeg har fået et par stykker hjem, jeg skal prøve at lege lidt med. Det er helt nye sponges i Matas, som du kan bruge til både foundation, concealer, contour, blush … Du bestemmer selv.

Der er selvfølgelig forskel på disse blending sponges jeg har fået. De kan bruges let fugtede, eller tørre, alt efter hvad du skal bruge dem til. De er også udformet helt forskelligt. Den “brede ende” er god til “store” arealer, mens de spidse er gode til rundt om øjnene, munden, eller ved næsen.

Når man bruger sådan en svamp her, får man et mere ensartet og udtonet resultat på sin foundation, end hvis man bruger en børste. Jeg har altid, førhen, brugt klør 5 til at smøre foundation ud med, men det er jeg holdt med. Man kan også fint komme den på med en børste, hvis man foretrækker det, og herefter udtone med blending spongen.Når du bruger en fugtet svamp, sluger den ikke din foundation, som den vil gøre hvis svampen er tør.

Det er nemlig vigtigt at hele “basen” er ordentlig, hvis du skal have smuk og lækker makeup. Hvis ikke din foundation, ligger pænt, kan resten være lige meget. Synes jeg.

Jeg har ikke prøvet disse endnu, men vender stærkt tilbage, når jeg har prøvet dem.

TRENDY-Serien: Lækre farver, blødt materiale, uden latex. Kan anvendes både tørre og let fugtede. Fugtede er de gode til at give et naturligt resultat, og den suger ikke så meget foundation. En tør sponge giver et mere dækkende resultat. 

Trendy Precision Sponge. Vejl. udsalgspris 54,95

Dråbeformet – mavebæltet gør den rigtig god at holde ved.

Trendy Airbrush Sponge. Vejl. udsalgspris 54,95

God til at skabe et let og luftigt udtryk. Også et godt greb.

PRO-serien: Ekstra fint og blødt latex-frit materiale. Kan anvendes både tørre og let fugtede. Fugtede er de gode til at give et naturligt resultat, og den suger ikke så meget foundation. En tør sponge giver et mere dækkende resultat. 

Pro Blending Sponge. Vejl. udsalgspris 59,95

Æggeformet. Den brede ende bruges til de større områder, og den spidse ende rundt om øjnene, næsen og munden. 

Pro Blending Mini Sponges. Vejl. udsalgspris 79,95

2 små æggeformede svampe i en pakke. De er rigtig gode at bruge omkring munden, næsen og øjnene. 2

Produkterne er modtaget til anmeldelse/test. De ter  altid min helt ærlige og uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boganmeldelse // Den hemmelige kvinde // Anna Ekberg.