Shelas neglelak // Cocopanda

Boganmeldelse // Forbandede kærlighed // Colleen Hoover


Boganmeldelse


Titel: Forbandede Kærlighed

Forfatter: Colleen Hoover

Genre: Kærlighedsroman

Forlag: Love Books – under Lindhardt og Ringhof.

Udkommet: 6. Maj 2016

Antal sider: 899 på Iphone

Læst som: E-bog på Storytel, som jeg har på prøve for Buzzador.


Forbandede kærlighed citat

forbandede-kærlighed denne her

Tate flytter midlertidigt ind hos hendes bror, i hans lejlighed. Han er ikke hjemme da hun ankommer med bilen fuld af happengut, så hun tager kun lige det vigtigste med op. Men hun kan ikke komme ind ad døren, for der ligger en mand. Og han er fuld. Og han vil falde direkte ind i lejligheden, hvis hun åbner døren..

Første gang Tate møder Miles, er han plørefuld, og slet ikke til at slå et ord af. Næste gang, kigger han rigtig underligt på hende, og hun forstår ikke helt hvorfor. Men det er på ingen måde kærlighed ved første blik. Og Tate har slet ikke hverken tid eller lyst til at have en kæreste.

Hendes bror og hans venner mødes en gang om ugen for at se fodbold, og der er en af de fyrene der virker temmelig interesseret i Tate. Men han er gift, for han har ring på. Og Tate kommer i tanke om, at det er ham der flirtede med hende allerede i elevatoren da hun ankom.

Tate’s bror er meget omsorgsfuld, og vil Tate det bedste. Så han er heller ikke interesseret i at hun skal flirte med ham.

Miles derimod, må hun gerne flirte med – for han er jo bøsse…

Miles er pilot, som Tate’s bror Corbin, og han (Miles) tager med dem hjem til familien til Thanksgiving. Og her finder Corbin så ud af, at Miles på ingen måder er bøsse. Det er også første gang Tate og Miles rigtig får talt sammen. Tate er sygeplejerske, og hjælper selvfølgelig Miles da han kommer til skade med hånden.

Tate synes Miles er rimelig lækker. Han har heller ikke tid til en kæreste, så de finder en måde de begge kan være med til. Kun sex. Ingen følelser. For det kan Miles ikke. Ingen følelser. KUN sex. Det lover de hinanden. De må ikke falde i. Og han har 2 regler. Spørg aldrig ind til fortiden. Forvent ikke en fremtid.

Hvis du vil læse et lille uddrag, kan du tjekke HER på Lovebooks. side, hvor der er en lille smagsprøve.

Virkelig god bog. Jeg læste den lynhurtigt, og det er en af de bedste bøger jeg (meget) længe har læst. Den fik mig også til at tude. Og jeg fik lyst til at læse den igen. Lige med det samme.

Colleen Hoover er amerikansk, og har skrevet 10 romaner, hvoraf de 8 har ligget på New York Times bestsellerliste. I 2015 blev hun tildelt Goodreads Choice Awards, med sine læseres stemmer, for bedste kærlighedsroman. Og hun vandt over både E.L. James, Sylvia Day og Elle Kennedy. (Og du ved, hvis du er fast læser her, at jeg er vild med alle de 3 damer..) Forbandede kærlighed er den første der er blevet oversat til dansk. Og jeg må bare lige sige. Få så oversat nogle flere. Tak. Fik jeg nævnt at den snart bliver filmatiseret ? NEJ – men det gør den 😀 Jeg er klar.

Kunne jeg give den 10 ud af 5 stjerner ?! Så gjorde jeg det. Men har kun 5 😉 forbandede-kærlighed med hjerterJeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg. Det gør jeg fordi jeg er vild med den, og gerne vil anbefale den til alle Jer, der elsker bøger. Jeg tjener ingen penge på bloggen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shelas neglelak // Cocopanda