Boganmeldelse // Forbandede kærlighed // Colleen Hoover

IDUN Minerals //

Så I med på Instagram, da jeg viste min nye mascara fra IDUN Minerals ? Den er bare virkelig super lækker.

Det kan man jo ikke nøjes med… eller..

1

Så nu har jeg fået et helt startkit. Både med Foundation, Bronzer, stor mascara og 2 smukke og lækre børster – Kabuki og blush. Startkittene, kan man få med forskellig foundation, alt efter hvilken der passer bedst til din hudtone. Du kan vælge mellem Svea, Freja og Disa. Jeg har Svea, som er medium varm. Freja er stadig varm, men lysere. Og Disa er neutral, lys medium.

Der følger 2 små acrylholdere med til børsterne. De kan sættes i, eller man kan lade være. Men de står rigtig fint i holderne. Og de falder ikke af, mens man bruger børsterne. 3

IDUN Minerals er et svensk mærke, der er lavet af 100 % højrensede mineraler, og indeholder derfor ingen chrom, nikkel eller microorganismer. Det er allergitestet, kontrolleret og godkendt af det svenske apotek AB, som er Sveriges største kæde af apoteker. De er vildt godt pigmenterede, og man skal derfor ikke bruge særlig meget produkt for at få et perfekt og holdbart resultat. Desuden har det plejende og beskyttende egenskaber.

Mascaraen er Silfr, som gør vipperne længere, og adskiller dem fint. Den er god til folk med følsomme øjne, og kontaktlinsebrugere. Ikke en eneste gang mens jeg har haft den på, har mine øjne løbet i vand. JA tak. Den har gummibørste, som er min foretrukne mascarabørste. Jeg ved ikke hvorfor, men det passer mig altså bare bedst.

Jeg har et billede, men det er lidt svært at se det. Man får ikke vipper der ligner falske øjenvipper – mest bare naturlige. IDUN har også andre mascaraer – og der er også andre gaveæsker/kit hvor de indgår. Næste gang vil jeg gerne prøve GULL, som skulle give mere volumen. Jeg har hørt at SILFR og GULL skulle gå virkelig godt sammen.

silfr mascara 1mascara4

Foundation (4,8 g.) i Svea, passer perfekt til min hudtone, den er hverken for lys eller for mørk.

Bronzeren (3,8 g.) er i farven Midsommar, og er mørkere, end jeg måske lige ville købe selv. Men den er super smuk på. Og man bestemmer jo selv, om man vil have et lyst og casual look, eller vil gå all ind på bronzer og gylden hud.

Bronzer øverst, foundation nederst. Foundation og Bronzer 3 redig

Du sparer jo rigtig mange penge på at købe et startkit. Men hvis farverne ikke passer til dig, kan du vælge mellem mange flere varianter. Der er et par forskellige bronzere, og endnu flere at vælge imellem i foundation. Og, som skrevet, ligesådan i mascara.2

Mineral makeup, er virkelig rigtig lækkert at arbejde med. Man føler på ingen måde at man får en “maske” af makeup i ansigtet. Det smelter bare ind i huden, og man lægger ikke mærke til at man har makeup på. Den første dag jeg havde IDUN’s foundation på, overvejede jeg at smutte i seng uden at fjerne makeup.. For det lignede slet ikke, at jeg havde noget på… (Ja, jeg ved det godt. Men er jeg den eneste ? overvejer du ikke engang imellem det samme ?) 😉 Men jeg er så glad for at jeg lige tog en vaskeklud og rensede ansigtet – for både på min hvide vaskeklud, og bagefter på vatrondellen sad der farve. Så selvom jeg syntes det var smeltet af i løbet af dagen, så var det altså stadig på huden.

Produkterne er modtaget til test/anmeldelse. Det er min egen mening og vurdering du læser. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boganmeldelse // Forbandede kærlighed // Colleen Hoover