IDUN Minerals //

Boganmeldelse // Mørke Hemmeligheder // M. Leighton


Boganmeldelse


Titel: Mørke Hemeligheder

Forfatter: M. Leighton

Forlag: Flamigo Books.

Genre: Kærlighed – bøger der forfører.

Serie: Prettty nr. 3.

Udkommet: E-bog og lydbog d. 20. Juni 2016

Antal Sider: 669 på Iphone.

Læst som: E-bog på min Iphone.


Gratis læseprøve her.

Jeg har vundet retten / æren på facebook til at anmelde bogen for Flamingo. Mørke hemmeligheder


Det er den 3. bog i serien Pretty. Det er en selvstændig bog i serien, og man behøver således ikke at have læst de 2 første for at få noget ud af denne her. At de andre 2 så er (næsten) ligeså gode, og klart anbefalet herfra, er en helt anden sag 😉 Læs anmeldelse af den første i serien – her. 

Sig og Tommi mødes lidt afsides, da Tommi er punkteret, og skal have skiftet hjul på bilen. Det viser sig at være en større sag end hun lige regner med, og hun får et lift af ham. Der er gensidig flirten fra starten, men Tommi er sammen med Lance, så det slår hun hurtigt ud af hovedet.

Sig er politibetjent ( Og en af brødrene Locke, som vi har stiftet bekendtskab med i de andre 2 bøger), og da han finder ud af hvem det er Tommi dater, ser han en mulighed der ikke før har vist sig. “Heldigvis” har Tommi glemt sin telefon i Sig’s bil, og han øjner derved en mulighed for at se hende igen.

Tommi er hunderæd for at Lance finder ud af at hun har glemt telefonen i Sig’s bil, og bliver altså nødt til at se i øjnene, at hun har brug for at se Sig igen – Ihvertfald bare lige for at få sin tlf. igen. Så hun låner sin brors telefon og får ringet til Sig.

De aftaler at mødes dagen efter så hun kan få den tilbage. Og det er fint synes Tommi, for så kan hun lige få ham set igen – og så få det ud af systemet. For det går jo ikke. Hun tilhører Lance.

Som man nok kan regne ud – eller forestille sig, skilles deres veje selvfølgelig ikke her. Vi følger en spændende fortælling om hvordan de kæmper for at undgå hinanden. Kæmper for at ses. Kæmper for at få lov til at ses. Samtidig med at Sig forsøger at passe sit arbejde som betjent. Men måske er Tommi kommet lidt længere ind under huden på Sig, end nogen af dem forventede. Vi følger med i, hvordan det kan være at Tommi og hendes bror bor alene, og kampen om at redde hendes bror.

Super skøn bog. Jeg er vild med serier, der har lidt af de tidligere bøger i sig, men samtidig er selvstændige. Så vi følger et nyt par, og deres kvaler, kærlighed, og problemer.

Jeg håber de udgiver resten i denne serie, og så er det klart nogle jeg skal læse. Jeg synes M. Leighton skriver helt fantastisk, og jeg har haft svært ved at lægge den fra mig – er du først i gang, så bliver du ved til du er færdig. Og hvis de på et tidspunkt skulle blive filmatiseret, så er jeg også klar.

5 ud af 5 hjerter fra mig. Mørke hemmeligheder med hjerter

Jeg har fået lov at læse og anmelde e-bogen for Flamingo. Jeg er ikke tvunget til at anmelde den på bloggen, og bliver ikke betalt for det. Jeg tjener ingen penge på min blog. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IDUN Minerals //