Depend 7-Day // Stamping Nailart

Boganmeldelse // 14 dage i Austin // Henriette Vesterbak


Boganmeldelse


Titel: 14 dage i Austin

Forfatter: Henriette Vesterbak

Genre: Young/Adult Kærlighed, forelskelse, flirt og romantik

Udgivet: Maj 2015

Forlag: Turbine

Antal sider: 524 som bog. 1181 som e-bog på Iphone.

Læst som:  E-bog på min Iphone – via Mofibo.dk14 dage i austin 1


Heidi er en dansk modeblogger, der har deltaget i et realityshow. Her er hun blevet godt kendt i Danmark, og bureauerne elsker hende, og sender hende en masse ting hun kan blogge om. Hendes favoritband er  rockbandet South Bane, og da der udbyder sig en mulighed for at komme med dem på turné, er hun hurtig til at ansøge.

Det viser sig så, at hendes far har en finger med i spillet, og har skaffet hende et endnu bedre job, end hun kunne ønske sig.

Mens hun tager, foreløbigt, 14 dage til Austin, efterlader hun sig sin kæreste Daniel, og hendes bedste veninde i Danmark. Veninden er godt misundelig over at Heidi får lov at møde de søde drenge, da de er fælles om at være dybt forelskede i dem, og håber hun kan komme og besøge dem senere. Daniel er ikke nervøs, for Heidi er en selvstændig kvinde, der har mod på livet, og ikke er bange for noget.

Hun følger drengene i tykt og tyndt, 24/7 i 14 dage. Herefter skal de tage stilling til, om de kan bruge hende fast på deres turné. Heidi skal være deres PA – privat assistent – og sørge for at de holder hvad de lover deres fans, og andre arrangementer. Samtidig med at hun skal sørge for, at de ikke kommer op og slås og skændes. Og så er det jo hendes yndlingsband – og især John glæder hun sig virkelig til at møde. John er SÅ lækker med hans afslappede attitude, cowboyhat- og støvler og frække Texas accent.

Vi følger Heidi, mens hun gør klar i Danmark – og følger med hende over atlanten, og kan næsten mærke hendes nerver helt ud i bogen. Hendes tanker, håb og drømme. Og vi følger hende de 14 dage hun er på prøve for bandet.

Vanvittig god bog. Jeg synes den var helt vildt skøn og forfriskende, i forhold til mange af de bøger jeg har læst. Det var noget andet end ” Rødhåret pige, møder hård negl, forelsker sig, og slår op, og finder sammen igen”. Og så synes jeg det er super sjovt at høre om hendes blog, og de tanker hun gør sig undervejs. Og skægt at læse, fordi noget af det er opreklameret, og en smule for “meget” 😉 – Det er ikke altid det er “bare lige” at være til, i den “rigtige” blogger-verden. Og den måde hun er vild med sit yndlingsband – som jeg er med Anker og T. Helmig, og også hendes tanker herom.

Og så synes jeg det er super fedt, og skønt, at forfatteren her, er fra Danmark, og 2 år yngre end mig. Det viser bare, at vi, i Danmark, godt kan følge trop med Fifty shades, og andre i samme genre. Det er hendes debutroman, og det lover jo vildt godt, hvis hun følger op på denne bog.

Bogen får 5 hjerter fra mig. Jeg elsker den, og håber der kommer en 2’er14 dage i austin med hjerter

Jeg har læst bogen på Mofibo.dk, Jeg bliver ikke betalt for dette indlæg. Jeg deler blot fordi jeg synes bogen er rigtig god.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend 7-Day // Stamping Nailart