CND // Creative play

HEVI sugaring

Til beautymessen i Fredericia, stødte jeg ind i HEVI Sugaring. Hun tilbød simpelthen lige at vokse min arm. SÅ det gjorde hun. Altså kun et lille stykke… Jeg var noget skeptisk. Jeg har prøvet hjemmevoks. Det gik ik så godt. Så har jeg prøvet bikinilinie hos en prof. Det gik ok, men føj det gjorde ondt…1Det her.. På min arm. Det gjorde IKKE ondt..

Det er sukker – sukker og vand. Og 100 % naturligt og økologisk. Og som det første produkt på markedet, er det også astma og allergimærket. Der er ingen parfume, kemikalier eller andre sundhedsskadelige stoffer. Det er ej heller testet på dyr. OG det kan i princippet spises. Det kan bruges af alle hudtyper.2 3Nu har jeg jo ikke prøvet at lave det helt vilde endnu. Men den ene gang hun lige prøvede på min arm, var med til at jeg sagde – ok, så prøver jeg.

Så nu er jeg udstyret med et hjemmesæt. Dét er jeg spændt på. Og så fandt jeg i øvrigt ud af, at hun bor lige i omegnen, det var lidt sjovt.

Et firma hun har startet op fra bunden, hjemme i køkkenet. Det tager jeg hatten af for. Og så har hun i øvrigt også lige 3 børn. Og nå ja… En fuldtidsstilling oveni…

Du kan købe Hevi Sugaring i Matas. En lang process for at komme dertil, men det er lykkedes.

Jeg vender tilbage, når mine ben er klar til en gang voks 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CND // Creative play