Sally Hansen // Complete Salon Manicure.

Depend Cosmetic // Perfect Eye // Eyebrow Pencils

2

Depend Cosmetic, lancerer for øjeblikket en masse produkter til dine øjne / øjenbryn. Jeg vil vise Jer de produkter jeg har modtaget, i flere forskellige indlæg, så det er nemmere at overskue. Det første indlæg, er med deres nye eyebrow pencils, og deres duo styler.

Der er kommet 2 nye eyebrow pencils. En Triangular, og en Sim & Thin. pencils 2

Begge, har de en børste i enden, som er rigtig god. Den er tynd, og alligevel fast, og god til at rette dit bryn inden du farver det, og også til at “smudge” med undervejs.

De fås begge i farverne Ebony, Dark Brown, Medium Brown, Soft Brown, Caramel og Taupe, og koster 129 kr. De burde snart være i din Matas – måske er de der allerede ? Giv endelig lyd, hvis du ser dem. Jeg kan ihvertfald finde dem på Matas.dk. 

Jeg synes de er gode at arbejde med, og gør arbejdet lige så godt som den jeg har fra Anastacia Beverly Hills. Jeg har ikke noget at udsætte på dem, og jeg bruger dem – skiftevis – hver dag. pencils

Triangular, har en specialdesignet spids, og en unik konsistens, som gør at du kan lave smalle, eller brede linier, samt farve større områder, og definere brynene. Den er vandfast, og holder rigtig godt. Som du kan se, kan den tegne både tyndt, og tykt. Og man kan sagtens “spidse” den, ved at tegne på et stykke papir. Triangular

Slim & Thin, er til de små detajer. Spidsen er 1,5 mm, og super god til at definere, og f.eks. lave brynhår / Strokes. Man kan få et helt skarpt bryn med denne pen.thin slim

Derforuden har de lavet en Eyebrow Duo Styler, som er en voks og concealer i en pen – i hver deres ende. I den ene er der en voks, som du kan lægge ovenpå dit optegnede øjenbryn, for bedre holdbarhed og fiksering. (Du kan også bruge den over andre brynprodukter)

I den anden ende, er der en concealer, så du kan definere dit bryn, som en highlight effekt. Lige under brynet, og lige over. Så lysner du området, og det ser ret lækkert ud. duostyler

Jeg fik produkterne med hjem til test, da jeg var til lancering i København. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg, og jeg tjener ingen penge på bloggen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sally Hansen // Complete Salon Manicure.