GOSH forår 2017 // Urban Nature // Makeup

Goodiebox // Marts 2017

Goodieboxen landede hos mig i sidste uge. Virkelig lækker box (igen..).

Igen i år, skal Goodiebox have fundet en vinder af Goodieboxprisen til Danish Beauty Award 2017. Det er en pris, hvor vi, som medlemmer, har magten til at udpege vinderen.

De produkter vi har fået i månedens box, er dem du kan stemme om.

For at stemme om det produkt du gerne ser vinder, skal du gå ind på www.goodiebox.dk/DBA2017 og logge ind med e-mail og password. Derefter vælger du din favorit – du har kun ÉN stemme, så du skal tænke dig godt om 😉 Når du har valgt produktet ved at markere hjertet – trykker du stem. Du skal stemme senest 12. april.

Du har muligheden for at vinde 2 billetter til Danish Beauty Award 2017. Du skal blot uploade dit billede af din goodiebox på instagram med #Goodieboxprisen2017. Så finder de en heldig vinder, som vinder 2 billetter til showet, som finder sted i Tivoli Congress Center d. 28. april.

OKAY – nu til månedens box.


Starskin – Glowstar – Foaming Peeling Perfection Puff. Vejl. uds.pris 70 kr. Full Size

Giver dig synlige resultater, efter første gang. Denne lille pad, fjerner døde hudceller, mindsker fine linier, og booster din glød. Du skal blot tilføje lidt vand til din pad (bare i posen), hvorefter du skal bevæge den i cirkler, mens den skummer. Dét glæder jeg mig til at prøve.

CLEAN Lovegrass – Vejl. udspris 595 for 60 ml. Her er 5 ml. (rollerball)

Jeg.Elsker.Clean. Og denne skønne duft, er ingen udtagelse. Nøj den er frisk – græs og blomster kommer jeg til at tænke på. Jeg har 4 (eller 5?) små rollerballs i forvejen, og jeg synes de er hammergode. OG så synes jeg også den er ret holdbar. Jeg har haft mine i rigtig lang tid i hvertfald. Den er nem at dosere med den lille roller, og den er nem at have med i tasken, hvis man skulle få brug for det. Vidste du godt, at man kan mixe og matche parfumer ? Jeg har gjort det en hel del med CLEAN og andre parfumer 😀 Du kan selvfølgelig også gøre det med CLEAN og CLEAN 😉 Så kan du skabe din helt egen signaturduft.

Karmameju  Love facemist 01 – Vejl. uds.pris 189,- – Full Size

Karmameju er kendt for deres aromaterapeutiske dufte og lækre spafornemmelser, kombineret med kvalitet og gode resultater. Face Mist, er skøn på en varm sommerdag – eller hvis du – som jeg…. – er begyndt at få lidt hedestigninger 😉 – Den er vidunderligt frisk på huden, når jeg lige får et anfald.. 😉 Det er fugt og næring på spray. Den dufter af roser, som er fugt-boostende og velvære. Du kan bruge den som toner eller rens, eller blot til at friske ansigtet op med.

Maria Nila – Cream Heat Spray. Vejl. uds. pris 189,Full Size

Er jeg helt vild med Maria Nila ? Ja, det tror jeg nok da… Det er ikke det første produkt jeg får kendskab til – og garanteret heller ikke det sidste 😉 Dette er en varmebskyttende cream, der samtidigt gør håret blødt og lækkert. Den er let at påføre, og passer rigtig godt på håret. Den dufter helt fantastisk.

Grown Alchemist – Hydra-Repair Day Cream. Vejl. uds.pris. 295. Full Size.

Naturlige ingredienser og processer er Grown Alchemist kendt for. Denne Hydra-Repair Day Cream indeholder bl.a. beroligende kamille, og efterlader huden silkeblød. Den gennemfugter uden at fedte,og er god både morgen og aften – også inden makeup. Duften er ikke lige mig, så jeg skyndte mig at forære min mor den. Men jeg prøvede den på hånden, og den virker skøn.

Skulle du blive interesseret i Goodiebox

Kan du læse om konceptet her (Eller søg her på bloggen)

Se tidligere boxe her. 

Bliv medlem her.

Og husk – stem på dit favorit produkt <3


Goodieboxen er modtaget som gave. Jeg bliver ikke bedt om, eller betalt for, at skrive dette indlæg. Jeg blogger af ren interesse, fordi det er spændende. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg blogger om det der passer ind i bloggens tema.

2 kommentarer

  • Mia // www.blogaboutmia.dk

    Jeg er vild med boksen!
    CLEAN duften var jeg selvfølgelig ikke forundret over at jeg var helt pjattet med, den varmebeskyttende creme spray fra Maria Nila er bare mums.. Ja, hele indholdet er bare perfekt 🙂 Glæder mig allerede til april boksen <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOSH forår 2017 // Urban Nature // Makeup