Depend Cosmetic // o2 Summer 2017 // With Love From Cuba

Palmolive // Mint Shake & Coconut Joy // Body Butter Wash

Reklame.

Nye Butter Body Wash fra Palmolive. En der dufter af kokos (OG Bounty) Og en der dufter af Mint (Og after eight) Slurp..

De dufter så lækkert at man har lyst til at spise dem. De dufter VIRKELIG godt. Og så er jeg jo bare generelt helt vild med Palmolive Body Butter Wash. Synes de er så lækre at bruge, og nemme at have med at gøre.

Sidste år havde jeg gang i den med jordbær og vanilie tror jeg den hed. Jeg ved, at der også var en med chokolade, men det synes jeg ikke jeg havde lyst til at dufte af.

Men især den med mint er jeg simpelthen så begejstret for, og kommer helt sikkert til at købe igen. Jeg har netop købt en ny i Føtex til 10 kr. Så åske skulle man bare hamstre lidt ? 😉 Jeg er ikke den store kokos-duft elsker, så den kommer jeg ikke til at købe igen. Men hvis man er til kokos, er det helt sikkert en du skal prøve.

Har du prøvet dem ? Eller evt. dem der var der sidste år ? Hvilke du faktisk stadig kan købe. Og til en 10’er kan det ikke gå helt galt.

 


Produkterne er modtaget som gave. Jeg bliver ikke bedt om, eller modtager penge for at skrive dette indlæg. Jeg skriver om det jeg har lyst til, og det er altid min helt uforbeholdne mening du får. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend Cosmetic // o2 Summer 2017 // With Love From Cuba