Papirprinsessen // Boganmeldelse // Erin Watt

Dennis Knudsen // Hårpleje

Reklame

Jeg har brugt hårshampoo og balsam fra Dennis Knudsen i lidt mere end en måned nu.

Det er virkelig skønne og meget velduftende produkter. Der er 4 forskellige slags olier i hårshampooen, så man skulle tro, at det ville tynge mit, i forvejen, meget tynde og skandinaviske hår. Men det gør det ikke.

Jeg har stadig den samme fylde i håret, som når jeg bruger alt andet shampoo. Hvis ikke endda lidt mere ?  Der står det kan bruges af alle hårtyper, og det tror jeg er ganske rigtigt. Min ældste søn, bruger faktisk også hårshampooen lige p.t. og hans hår virker også ret lækkert. Han har en hel del mere fylde end mig, og er af den type der ikke gør andet ved håret end at vaske det 😉 Han har lidt ægte krøller, og de kan komme frem hvis han har lyst, eller blot være lidt bølget, når han ikke gør noget. 

Jeg er ret forelsket i denne shampoo og balsam <3 Og at de så dufter helt fantastisk, ved du jo, at jeg er ret stor fan af. 


Produkterne er modtaget til test. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg, og tjener ingen penge på at blogge. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får, og jeg blogger om det jeg har lyst til. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Papirprinsessen // Boganmeldelse // Erin Watt