Goodiebox // Juli 2017

Det ender med os // Boganmeldelse // Colleen Hoover

 


Boganmeldelse


Titel: Det ender med os

Forfatter: Colleen Hoover

Forlag: Lovebooks

Serie: Nr. 3. I samme serie er Forbandede Kærlighed og Måske en dag  (Tryk for at læse anmeldelse)

Genre: Kærlighed og venskab

Udgivet: 30. Maj 2017

Antal sider: 705 som e-bog på min iphone

Læst som: E-bog købt på Liveboox.dk   


Lily og Atlas lærer hinanden at kende mens de går i skole. Atlas er flyttet ind i den tomme bolig ved siden af Lily. Han er hjemløs, men går stadig i skole. De begynder at tale sammen, og følges i skole. Lily giver ham varme tæpper og mad. Selvfølgelig bliver de forelskede <3

“For at elske mine planter på den rigtige måde. Planter belønner en baseret på den kærlighed, man viser dem. Hvis man er ond mod dem eller ikke passer dem, giver de ingenting. Men hvis man passer dem og elsker dem på den rigtige måde, belønner de én med gaver i form af grøntsager eller frugter eller blomster.” Jeg så ned på den ukrudtsplante, jeg sad og hev i stykker, og der var stort set ikke to centimeter tilbage af den. Jeg krøllede den sammen medllem fingrne og knipsede den væk.”

I sit voksenliv møder Lily den smukke og dygtige neurokirurg Ryle. Ryle er ikke til forhold, men han vil rigtig gerne være sammen med Lily. Men altså ikke i et forhold.!

Lily møder herefter Alyssa, der hjælper hende med at få hendes drøm – hendes butik op at køre. Alyssa gør det ikke for at tjene penge, hun gør det fordi hun kan lide Lily, og fordi hun keder sig. Alyssa har nemlig masser af penge, og behøver ikke at arbejde. Alyssa og Lily bliver rigtig gode veninder, og en dag møder Lily Alyssas bror…

“Jeg åbner den tredje besked.

Mor: “En læge, Lily ? OG dit eget firma? Jeg vil være dig, når jeg bliver stor.” Den tager jeg også et screenshot af.” 

De begynder at se lidt til hinanden, og bliver ret glade for at være sammen. Det hele kører super fint, og dagene går bare derudaf. En dag de er ude at spise, møder de pludselig Atlas. Og så vender fortiden tilbage til Lily. Og fremtiden blander sig. Hun nægter at tage på samme restaurant igen. Hun nægter at møde Atlas igen.

“Ville du sige ja, hvis han friede?”

Jeg griner, “Hvad mener du? Selvfølgelig. Jeg ville gifte mig med ham i aften, hvis det skulle være.”

Alyssa ser hen over min skulder mod døren. Hun spidser mund og prøver at skjule sit smil. 

“Han står i døren, Ikke?”

Hun nikker. 

“Han hørte mig sige det, ikke?”

Hun nikker igen.

Jeg ruller om på ryggen og ser på Ryle, der står lænet op ad dørkarmen med armene over kors.” 

Virkelig god bog. Men for guds skyld – husk at have kleenex klar. Jeg kan ikke anbefale at læse bogen, mens man ligger ved poolen…. Foråsidetsånn.!!

Jeg elskede Forbandede kærlighed, og Måske en dag. Og det gør jeg stadigvæk. Og jeg synes stadig at Måske en dag, er den bedste af de her 3 bøger.

Den er hård at læse. Den kan være svær at læse. Især hvis du har nogle af tingene inde på livet selv. Eller hvis du bare har let til tårer. Du kommer igennem hele følelsesregisteret mens du læser bogen. Du elsker dem. Du hader nogle af dem. Du græder af glæde. Af lettelse. Du bliver forelsket i Atlas. Du bliver forelsket i Ryle. Du græder. Du smiler lidt indimellem…

Jeg er glad for at jeg har læst bogen, og jeg vil stadigvæk anbefale den. Og især, hvis du har læst de 2 andre. Også selvom de ikke hænger sammen. Du kan læse den ene, eller du kan læse dem i en anden rækkefølge. Det betyder ingenting. Og gør dig selv den tjeneste, at læse forfatterens efterord også.. Måske var det faktisk dem, der fik tårerne til at flyde mest..

Den får selvfølgelig 5 ud af 5 hjerter fra mig. Du kan ikke lægge bogen fra dig, når du først er gået i gang. 


Jeg har selv købt denne bog. Jeg er ikke blevet bedt om, eller betalt for at skrive denne anmeldelse. Det gør jeg fordi jeg kan lide at læse, og skrive, og gerne vil dele mine erfaringer med Jer. Jeg tjener ingen penge på at blogge.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox // Juli 2017