SKAM. En skam SKAM er slut. Sammen om skammen. Skammer du dig?

Måske for evigt // Boganmeldelse // Malene Rippullone

Reklame


Boganmeldelse


Titel: Måske for evigt

Forfatter: Malene Ripullone

Forlag: Mellemgaard

Genre: Roman – Kærlighed

Udgivet: 26. Juni 2017

Antal sider: 468

Læst som: Papirbog modtaget fra Mellemgaard, efter aftale med forfatteren.


Måske for evigt, Boganmeldelse Måske for evigt, Malene Ripullone Måske for evigt, Mellemgaard, Mille og Marco har været sammen siden de mødtes for 17 år siden i Paris. De bliver hovedkulds forelskede i hinanden, og størstedelen af bogen foregår faktisk i tilbageblik til Paris, og deres hede sommer.

Mille har arbejdet som Au-pair i et år, og tager herefter et sommerjob som tjener, for at tjene lidt extra inden hun skal retur til Danmark. Én af de første aftener hun er på arbejde møder hun Marco. Han er ven af Mauro, som også arbejder på restauranten, og bliver forelsket i Mille i det samme han ser hende.

Så hører vi om deres sommer – om deres første date. Om Marco’s liv i Paris – og hans liv i Italien. Vi møder hans venner. Vi hører om deres hede nætter, deres lykkelige stunder, og alt er godt.

Mille skal jo tilbage til Danmark da sommeren er slut, og Marco bliver i Paris. De er stadig forelskede i hinanden, men er bange for hvordan det kommer til at gå, at være så langt fra hinanden.

Bogen starter med at Marco rejser til Italien, til sin familie. For at hjælpe familien, og for at få et pusterum fra Mille. Mille er helt nede over det, og forstår ikke hvorfor. Vi slutter bogen af med at høre hvordan det hele ender. Alt det i midten, foregår i Paris.

Jeg synes det er en god bog, med et fint sprog. Men det er lidt som om den bliver lidt for langtrukken i den sidste ende. Vi hører virkelig alt hvad der sker. Alt fra at hun laver en kop kaffe, til hvad – (næsten) helt præcist – de hvisker i øret til hinanden under sex. Jeg synes stadig bogen er god, men tænker at den godt kunne have været lidt kortere. Jeg mistede interessen lidt, da jeg manglede at læse ca. 1/3. Så fik den lov at ligge i en god rum tid, mens jeg læste en masse andet, og tænkte meget over denne. Nu er jeg færdig, og jeg er glad for at have læst den færdig. Den handler om den store kærlighed, passion, ægte følelser, venskab. Sorg, savn, sex og alt derimellem.  Hvem har ikke prøvet det med at den store kærlighed findes på ferien ? Eller bor alt for langt væk ? At man kun har kort tid sammen, inden det hele (måske) slutter igen ? Jeg synes hun skriver godt, og kunne godt finde på at læse andet hvis det bliver muligt. Men for nu, er jeg lidt mættet.

Jeg giver bogen 4 ud af 5 hjerter. Historien er rigtig god og sød. Men den mangler lige den allersidste gnist til at få det 5. hjerte. 


Bogen er modtaget fra forfatteren. Jeg bliver ikke bedt om, ej heller betalt for at skrive dette indlæg. Jeg tjener ingen penge på at blogge, og blogger kun om det jeg finder interessant, og i tråd med bloggens tema. Det er altid min helt ærlige og uforbeholdne mening du får. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKAM. En skam SKAM er slut. Sammen om skammen. Skammer du dig?