Davines // The Circle Chronicles

Goodiebox // Danish Beauty Award 2018 // Marts 2018


Reklame


Goodiebox, Goodiebox.dk, Danish Beauty Award 18, DBA18, Goodieboxprisen2018, Goodiebox DBA 2018, ZENZ, Carven, Comme Deux, Jorgobé, Rodial,

Det er blevet den tid på året, hvor de nyeste, bedste og mest spændende skønhedsprodukter skal nomineres til de skønne priser ved Danish Beauty Award.

Igen i år, er Goodiebox repræsenteret med deres helt egen GOODIEBOX-pris, som bærer deres historie, og hvor vinderen bliver helt og aldeles valgt af os – medlemmer af Goodiebox.

Hvis du får boxen, og bliver i tvivl om hvordan nogle af produkterne bruges, kan man se videoer til alle produkterne på Goodiebox’ hjemmeside.

Når du er klar til at stemme på det produkt du synes skal vinde – gør du det her. 

Og endnu engang bliver jeg jo helt forelsket i selve boxen. Den er så smuk at kigge på, og denne gang også med blomster. Jeg elsker deres nye boxe. Goodiebox, Goodiebox.dk, Danish Beauty Award 18, DBA18, Goodieboxprisen2018, Goodiebox DBA 2018, ZENZ, Carven, Comme Deux, Jorgobé, Rodial

Lad os kigge på, hvad der er i månedens box.Goodiebox, Goodiebox.dk, Danish Beauty Award 18, DBA18, Goodieboxprisen2018, Goodiebox DBA 2018, ZENZ, Carven, Comme Deux, Jorgobé, Rodial, CARVEN. Le Parfum. Vejl. uds.pris. 395 for 30 ml. Her er 10 ml.

Den. Dufter. Fantastisk. Jeg har ikke hørt om Carven før – det må vidst være en fejl!! Carven er fransk, og et modehus og så er det indbegrebet af parisisk chic-faktor. Denne er en af deres nyeste parfumer, og navnet er L’eau. Friske og feminine blomsternoter og cremede undertoner passer perfekt til foråret (hvis det altså snart kommer.. ellers kan den også bruges når der er kulde – jeg har prøvet 😉 ). Vi har fået en fin rollerball – og det synes jeg er så lækkert. Jeg har nogle af CLEAN’s parfumer i rollerball – jeg synes de holder længe, og er nemme at transportere, og generelt bare have i tasken. Jeg er fan.

JORGOBÉ. Hand Cream. Vejl. uds.pris 148 kr. Full size.

Den allerførste gang der blev uddelt en Goodieboxpris – gik den til danske Jorgobé. De er også nomineret denne gang – med denne lækre håndcreme. Jeg hørte første gang om Jorgobé, da de kom frem med deres black-mask. Jeg har ikke prøvet dem!! Shame on me… (Går og gemmer mig..) Denne håndcreme indeholder små sorte perler af koncentreret A+E-vitamin, som i kombination med hvid te-ekstrakt giver hænderne øjeblikkelig beskyttelse. Når den masseres ind i hænderne, brydes og aktiveres perlerne. Hænder og neglebånd efterlades fløjlsbløde, og med op til 72!!! timers fugtgivende beskyttelse. Den dufter svagt af noget .. rent? Ikke stærkt, og ikke dårligt. Lige tilpas til min sarte lugtesans 😉 Den trænger hurtigt ind og man er overhovedet ikke klistret eller fedtet bagefter. Skøn. Endnu en ting jeg er fan af.

ZENZ. No 03 Treatment pure. Vejl. uds.pris 295 kr. Full size.

Denne hårkur fra ZENZ er nomineret nok en gang. Kuren styrker både hår og hovedbund, med avocadoolie og aloe vera. Lad den sidde i 30 min. i rent, fugtigt hår og skyl grundigt efter.

RODIAL. Dragon’s Blood XXL Lip Plumper. Vejl. uds.pris 240 kr. Full size.

Både fylde, fugt og glans får man med denne her Lip Plumper fra Rodial. Vitamin E plejer læberne og baboaolie giver shine. Dobbelt effekt fordi man får begge dele. Den er jeg spændt på at prøve.

COMME DEUX. Serum Booster. Vejl. uds.pris 249. Full size.

Comme Deux er jo goodiebox eget mærke. Med denne booster kan man booste sine yndlingsplejeprodukter til at yde lidt ekstra. Mix 2-3 dråber i dagcremen, olien eller endda i din foundation, og du vil kunne mærke et boost af fugt fra bla. hyaluronsyren. Man kan også dryppe 4-5 dråber direkte på ren hud, morgen og aften – som en alm. serum. Der er enten Pink eller Yellow drops med i din box. I min er der gule <3 Jeg har faktisk i flere år brugt en serum 2 gange dagligt. Jeg har prøvet lidt forskellige, og glæder mig til at se hvad denne her kan gøre på sigt.

Det var de lækre sager der var med i Goodiebox DBA-edition. Husk at smutte ind forbi og stem på din favorit.

Hvis du modtager goodiebox, kan du med #GOODIEBOXPRISEN2018 dele dit goodieboxbillede på instagram, og være med i konkurrencen om 2 billetter til showet der løber af stablen d. 20. april i Tivoli Congress Center i København. Så det er bare at sige #sætigang.

Har du fået lyst til at modtage en box med forkælelse til DIG hver måned ? Så tjek her, hvor og hvordan du tilmelder dig. 169 kr. om måneden 😀 
Goodiebox, Goodiebox.dk, Danish Beauty Award 18, DBA18, Goodieboxprisen2018, Goodiebox DBA 2018, ZENZ, Carven, Comme Deux, Jorgobé, Rodial


Goodieboxen er modtaget i gave. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg. Det er altid min helt ærlige og uforbeholdne mening du får. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Davines // The Circle Chronicles