Den Permanente // Boganmeldelse // Thomas Bagger

For Evigt // Boganmeldelse // Monica Murphy


Boganmeldelse


Titel: For evigt

Forfatter: Monica Murphy

Forlag: Flamingobooks.dk

Udgivet:  Marts 2018

Genre: Kærlighed / YA

Serie: Nr. 2 om Amanda og Jordan. Nr. 1 hedder Mere end venner. 

Antal sider: 222

Læst som: Papirbog, modtaget af forlaget. 


Monica Murphy, Mere end venner, For evigt, Boganmeldelse FOr evigt, Boganmeldelse Monica Murphy, Flamingo Books, Flamingobooks, Flamingo, Krummes Krummelurer, Krummes anmeldelser, Jeg anbefaler at man læser Mere end venner før denne. Man vil ikke have så meget ud af at starte med for evigt!Monica Murphy, Mere end venner, For evigt, Boganmeldelse FOr evigt, Boganmeldelse Monica Murphy, Flamingo Books, Flamingobooks, Flamingo, Krummes Krummelurer, Krummes anmeldelser, Jordan har det svært. Han savner Amanda, og jo længere tid der går uden hende, jo sværere bliver det. Han savner hele hende – hendes latter, hendes smil, de ting hun sagde. Den måde hun fik ham til at føle på. Han forkuserer derfor på at footballholdet skal vinde og komme til finalen. Han skal færdiggøre sit år som senior.

“Men efterhånden som jeg begynder at opdage, hvad der gemmer sig bag facaden hos mange af de andre, er det alligevel ikke så let. Nogle gange kan sandheden råt for usødet være det bedste i hele verden. Og nogle gange kan illusionen vise sig at være en fælde.”

Men han vil også vinde Amandas hjerte igen. Og denne gang har han ikke tænkt sig at slippe taget i det igen. Der er en lang vej at gå, men Jordan vil kæmpe hele vejen.

Igen følger vi både Jordan og Amanda – de skiftes til at have et kapitel, og det er en god følelse at have dem begge med synes jeg. At man ved hvad de begge tænker.

“Det mest traumatiske, der nogen sinde er sket for mig, er Jordan Tuttle”.

Efterfølger til Mere end venner, og den perfekte afslutning på bogen. Hun skriver stadig fantastisk, og jeg føler bare at det hele kunne være én enkelt bog – men den er så delt op. Man kan ikke læse den ene uden også at læse den anden.

Jeg kan kun sige det samme som jeg sagde sidste gang. Monica Murphy skriver godt, og let – den er nem at sluge, og man falder i ét med karaktererne. Morsom og masser af sjov undervejs.

Der er 5 hjerter ud af 5 til For evigt. Monica Murphy, Mere end venner, For evigt, Boganmeldelse FOr evigt, Boganmeldelse Monica Murphy, Flamingo Books, Flamingobooks, Flamingo, Krummes Krummelurer, Krummes anmeldelser,


Bogen er modtaget til anmeldelse. Jeg bliver ikke bedt om, ej heller betalt for at skrive dette indlæg. Jeg skriver om det jeg har lyst til, og som jeg finder er passende i bloggens temaer. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg har ingen økonomisk interesse i at blogge. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den Permanente // Boganmeldelse // Thomas Bagger