Mii Cosmetics

OS // Boganmeldelse // Elle Kennedy og Sarina Bowen


Reklame


Boganmeldelse


Titel:  Os

Forfatter: Elle Kennedy & Sarina Bowen

Forlag: Flamingo Books

Genre: New adult, Kærlighed, sex (M/M), venskab, college.

Serie: Nr. 2. Den første hedder HAM.

Udgivet: August 2018

Antal sider: 286

Læst som: Paperback, modtaget af forlaget. 


Elle Kennedy og Sarina Bowen, Os, Os af Elle Kennedy og Sarina Bowen, Flamingo, Flamingo books, Krummes Krummelurer, Anbefaling, Boganmeldelse, Anmeldelse, Bøger der forfører, Ham, Wes og Jamie, Bog nr. 2 i serien om Ryan og Jamie. Den første hedder HAM – læs anmeldelsen her.

Disse 2 bøger hører sammen, det er ganske utænkeligt at man læser den ene uden også at læse den anden. Så hvis ikke du har været indenom HAM – skal du gøre det først.Elle Kennedy & Sarina Bowen, Elle Kennedy, Sarina Bowen, Os, College AU, Flamingo, Flamingo Books, Anmeldelse, Boganmeldelse, Ryan Wesley, Ran, Wes, Jamie, Jamie Canning, Canning, Ishockey, Ham, Krumme anbefaler, Bøger der forfører, Bogameldelse, Ryan og Jamie er flyttet sammen. Set udefra, er de bare roomies, der bor i den samme lejlighed – de har endda indrettet det extra værelse med en seng til Jamie, hvis nogle bliver for nysgerrige. De har endelig erkendt, at de ikke vil undvære hinanden, men Ryan er ikke klar til at “lade bomben springe” om at han er homoseksuel, og i et forhold med en anden fyr. Han vil gerne lige have lov til at være den unge stjernespiller på det hold han spiller på i et år, inden han afslører det. Han vil ikke være den nye homo-spiller.

“Og så er det, at det går op for mig for omtrent 117. gang på 24 timer, hvor højt jeg elsker Wes. At ligge her helt tæt ind mod hans nøgne krop og tale om min karrierekatastrofe er verdens bedste terapi. Der er en grund til, at jeg stoler på ham. Det kan godt være, vi ikke altid ser ens på problemerne, men han er faktisk virkelig skarp. 

Da en af Ryan’s medspillere flytter ind i samme bygning som dem, er de pænt trætte af det. Det de havde set som deres helle, deres sted – privat og alene – er pludselig blevet invaderet – og de ved ikke hvornår han har tænkt sig at dukke op. For han dukker op! På alle tidspunkter af døgnet.

Jamie synes det er hårdt, at de skal spille roomies, når det han allerhelst vil er, at vise alle sin kærlighed til Wes. Han har endelig erkendt at han er biseksuel, og hans familie har taget det super, og elsker Wes. Men de må leve i det skjulte.

“Jeg kan mærke hans ånde mod mit kindben, da han læner sig frem for forsigtigt at barbere mig. Vandet er varmt, og det samme er hans hænder. At blive barberet i en barbersalon var noget, mænd plejede at gøre i gamle dage, men nu ved jeg, at den proces er sært intim. Mit ansigt er så modtageligt for Wes’ berøringer. Jeg nyder, hvordan hans ledige hånd lægger sig om min kæbe, når han lader tommelfingeren stryge hen over min kind for at tjekke sit arbejde.” (Var der andre der pludselig fik lyst til en barbering af Wes?) 😉

Canning har lidt problemer med en af sine kollegaer. Han er virkelig slem til at slænge om sig med ord som er virkelig krænkende. De arbejder trods alt med børn. Han har forsøgt at sige det til ham. Han har talt med chefen om det – men intet hjælper.

Forskellige omstændigheder gør, at Wes og Jamie pludselig er opdaget. Hvordan det sker, kan jeg naturligvis ikke fortælle, 😉 blot at det overrasker både dem selv, og alle andre. Og pludselig betyder det ikke længere noget hvem der ved hvad, og hvorfor. Men Wes er naturligvis bekymret for, hvordan hans holdkammerater tager den nye information. Og deres fans. Vil de buhe ham ud af arenaen?

“Jeg siger ingenting. Jeg tager fat om hans albue og puffer ham over mod en af de tre båse. Jeg skubber ham praktisk tagt derind og smækker døren i bag os. Så presser jeg ham op mod den bulede metalvæg og kysser ham. Hårdt. Han tager fat om mit ansigt med to våde hænder og gengælder kysset med lige så stor voldsomhed. Han skyder tungen ind i min mund og er nærmest ved at give mig blå mærker på læberne. Det er et vredt kys. Jeg hører mig selv brumme overrasket og forpint. Misforstå mig nu ikke – det er allerhelvedes frækt. Men vi er ikke rigtigt vrede kys-typerne, Jamie og mig. Vi er mere sådan “hiv bukserne af ham, og kild ham i røven, til vi triller ud af sengen af grin” typerne.” 

Og helt til slut, er det så at jeg tænker – mon der kan være en 3’er?

Endnu en bog som jeg bare slugte. Begge bøger i denne serie, var læst i løbet af 2 dage. Jeg håber virkelig at Elle Kennedy og Sarina Bowen har tænkt sig at skrive flere bøger i denne genre. Man skal vide, at der er masser af kærlighed og sex – og at det altså er mellem 2 fyre. Så hvis du ikke er til det, skal du nok ikke læse dem – men vid, at du går glip af en fantastisk kærlighedshistorie. Der er for få af disse historier ude i verden, så det er så smukt når de endelig er der. I ved, hvis I kender mig, at jeg var (var?.. er.. eller 😉 )  vild med SKAM – og i særdeleshed sæson 3 med Isak og Even. Og jeg ved ikke hvad det er det gør ved mig, når det er 2 gutter der viser deres kærlighed og den måde de føler hinanden på. Det er i hvertfald bare ikke de samme følelser det vækker i mig, når det er en kvinde og en mand. En kærlighedshistorie når det er smukkest. 5 hjerter ud af 5 fra mig. <3 Elle Kennedy og Sarina Bowen, Os, Os af Elle Kennedy og Sarina Bowen, Flamingo, Flamingo books, Krummes Krummelurer, Anbefaling, Boganmeldelse, Anmeldelse, Bøger der forfører, Ham, Wes og Jamie,


Bogen er modtaget i gave. Jeg bliver ikke bedt om, ej heller betalt for at skrive dette indlæg. Jeg skriver om det jeg har lyst til, og som jeg synes passer ind i bloggens temaer. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg.

1 kommentar

  • Sarina Bowen og Elle Kennedy har skrevet to bøger mere i denne serie – jeg ved dog ikke, om Good Boy og Stay er oversat til dansk. Hvis jeg husker korrekt, så er vi i den ene af bøgerne med til Jamie og Ryan’s bryllup 🙂

    I det hele taget kan begge forfattere varmt anbefales, også når det gælder deres solo bøger.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mii Cosmetics