Motiv X // Boganmeldelse // Stefan Ahnhem

Depend Cosmetic // Minilakker – Autumn 2018 // Whoever Whatever

Reklame

Smukke lakker fra Depend – Deres minilakker – Whoever Whatever. Blæs på alle modereglerne, og blend, match – eller ikke. Sæt de farver sammen som du har lyst til, og vælg hvordan dine negle skal se ud. Husk det er topmoderne med dyremønster 😉

Du finder lakkerne i Bilka, til 24,95 pr. stk. I butikkerne fra uge 38. Depend, Depend Cosmetic, Depend Cosmetic Autumn 18, Minilakker, Depends Minilakker, Whoever Whatever, Efterår 2018, Swatches, Swatch, Seatches Minilakker,

563. Helt lys grå – faktisk ret pæn. 2 lag.563, Depend, Depend Cosmetic, Depend Cosmetic Autumn 18, Minilakker, Depends Minilakker, Whoever Whatever, Efterår 2018, Swatches, Swatch, Seatches Minilakker,  564. Barbie bubblegum – lyserød. 2 lag. 564,Depend, Depend Cosmetic, Depend Cosmetic Autumn 18, Minilakker, Depends Minilakker, Whoever Whatever, Efterår 2018, Swatches, Swatch, Seatches Minilakker, 565. Metallisk lilla med blålige undertoner. 2 lag.565, Depend, Depend Cosmetic, Depend Cosmetic Autumn 18, Minilakker, Depends Minilakker, Whoever Whatever, Efterår 2018, Swatches, Swatch, Seatches Minilakker, 566. Blå med et hint af lilla. Den er lidt lysere irl end på billedet. 2 lag. 566, Depend, Depend Cosmetic, Depend Cosmetic Autumn 18, Minilakker, Depends Minilakker, Whoever Whatever, Efterår 2018, Swatches, Swatch, Seatches Minilakker, 567. frisk, men støvet orange. 3 lag. 567, Depend, Depend Cosmetic, Depend Cosmetic Autumn 18, Minilakker, Depends Minilakker, Whoever Whatever, Efterår 2018, Swatches, Swatch, Seatches Minilakker,  568. Frisk orange, 3 lag. 568, Depend, Depend Cosmetic, Depend Cosmetic Autumn 18, Minilakker, Depends Minilakker, Whoever Whatever, Efterår 2018, Swatches, Swatch, Seatches Minilakker, 569. Smuk støvet lilla. 3 lag. (I ved jeg eeelsker lilla)569, Depend, Depend Cosmetic, Depend Cosmetic Autumn 18, Minilakker, Depends Minilakker, Whoever Whatever, Efterår 2018, Swatches, Swatch, Seatches Minilakker, 570. Knækket hvid/beige – kræver 2-3 lag. 570, Depend, Depend Cosmetic, Depend Cosmetic Autumn 18, Minilakker, Depends Minilakker, Whoever Whatever, Efterår 2018, Swatches, Swatch, Seatches Minilakker, 571. Mørk grøn. 2 lag.571, Depend, Depend Cosmetic, Depend Cosmetic Autumn 18, Minilakker, Depends Minilakker, Whoever Whatever, Efterår 2018, Swatches, Swatch, Seatches Minilakker,  572. Kermit – frisk grøn (herhjemme hedder den Onkel Allan grøn, fordi det er min lillebrors yndlingsfarve) 3 lag. (Måske en lille smule mere kermit på billedet end irl..)572, Depend, Depend Cosmetic, Depend Cosmetic Autumn 18, Minilakker, Depends Minilakker, Whoever Whatever, Efterår 2018, Swatches, Swatch, Seatches Minilakker, 573. Helt mørkegrå. 2 lag. 573, Depend, Depend Cosmetic, Depend Cosmetic Autumn 18, Minilakker, Depends Minilakker, Whoever Whatever, Efterår 2018, Swatches, Swatch, Seatches Minilakker, 574. Den er grålig/brun – 2 lag. 574, Depend, Depend Cosmetic, Depend Cosmetic Autumn 18, Minilakker, Depends Minilakker, Whoever Whatever, Efterår 2018, Swatches, Swatch, Seatches Minilakker,

Og det er, foreløbigt, de sidste jeg har swatchet med de korte negle. Jeg er tilbage på de lidt længere nu, og det har jeg det ret godt med. Dermed ikke sagt, at jeg ikke kan prøve de korte igen senere. Det er muligt.

Er der nogle af dem du er blevet forelsket i? Depend, Depend Cosmetic, Depend Cosmetic Autumn 18, Minilakker, Depends Minilakker, Whoever Whatever, Efterår 2018, Swatches, Swatch, Seatches Minilakker, Lakkerne er modtaget til test og anmeldelse. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg, og jeg tjener ingen penge på at blogge. Jeg skriver om det jeg har lyst til, og som jeg finder passende ind i bloggens temaer. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motiv X // Boganmeldelse // Stefan Ahnhem