Hvis det er os // Boganmeldelse // Becky Albertalli & Adam Silvera

Goodiebox // September 2018

Reklame

Goodiebox, Goodieboxdk, Make it last Denne måneds goodiebox er forsinket her på bloggen. Jeg har ikke kunnet udgive indlæg, derfor delte jeg det kort på instagram den anden dag. Men nu kører systemet igen, så her får I det i en længere udgave. Månedens tema er Make It Last – forlæng sommeren med lækker glød, smuk neglelak og en lækker parfume.

Er du blevet fristet? Find mine gamle indlæg om goodiebox i søgefeltet øverst på siden. Eller klik dig ind på Goodiebox.dk.   Her kan du også se hvordan du tilmelder dig. Den koster 169 kr. pr. måned. Incl. levering.Goodiebox, Goodieboxdk, Make it last

You & Oil. Carrot Broccoli Chia Face Serum. Vejl. uds. pris 260 kr. Full size Indeholder Olier fra guerod, broccoli og chiafrø, der hjælper dig så du får den perfekte balance af vitamin A, C, E og fedtsyrer. Brug 3-4 dråber på afrenset hud, eller kom det sammen med din fugtighedscreme. Så hjælper det huden med at holde på elasticiteten. Jeg er p.t. glad for at blande det med min dag- og natcremeGoodiebox, Goodieboxdk, Make it last You & OilNails Inc. Clarendon Street. Vejl. uds.pris 100 kr. Full size. Lakker er jo altid velkommen her på matriklen 😉 Mange synes at mørke farver hører efteråret til – jeg bruger præcis den lak jeg har lyst til, uanset årstid. Denne er smuk støvet rosa. Og Nails Inc. laver nogle lækre og holdbare lakker.Goodiebox, Goodieboxdk, Make it last, Nails inc.,

Æther. Ætheroxyde. Vejl. uds. pris 690,- for 50 ml. Her er 10 ml. Jeg er vild med når der er skønne dufte i GB. Og denne er super frisk og skøn. Det er en hyldest til molekyler og en nu generation af dufte, som udfordrer sanserne. Den varme og henførende duft leder tankerne hen på frisk træ, og er god til at mixe med din yndlingsparfume. Dette er en stor “prøve” og den kommer endda med spray. Dét er en kæmpe fordel hvis du spør mig – det, eller også med roller-ball.Goodiebox, Goodieboxdk, Make it last, Æther, ParfumeBalance Me. Gradual Tanning Drops. Vejl. uds.pris 275 for 30 ml. Her er 4 ml. Hvis du vil holde på sommergløden, kan du bygge en smuk og naturlig farve op, uden at være afhængig af solen. Indeholder plejende Vitamin E og beroligende Aloe Vera, så du samtidtigt får fugt. 1-3 dråber i ansigtscremen eller bodylotion – og du er køreklar. Ikke lige min kop te – tror jeg. Synes det er fedt med glød og tan – men mest om sommeren 😉 Jeg er lidt old-fashion på den vis. Men jeg burde nok give det er forsøg.Goodiebox, Goodieboxdk, Make it last , Balance MeUrekram. Purple Lavender Håndcreme. Vejl uds.pris 44,95. Full size. Lige præcis denne håndcreme kender jeg i forvejen. God og plejende, med masser af fugt så den beskytter hudens naturlige balance. Dufter skønt af lavendel.Goodiebox, Goodieboxdk, Make it last, Urtekram, HåndcremeBoxen er modtaget til anmeldelse. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg har ingen økonomisk interesse i at blogge, og jeg får ikke betaling for dette indlæg. Jeg blogger om det jeg har lyst til, og som falder i tråd med bloggens temaer. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis det er os // Boganmeldelse // Becky Albertalli & Adam Silvera