Depend Cosmetic // 7-Day Autumn '18 // Classic Woman

SKAM // Hvad har SKAM betydet for dig?

Erru gæren – jeg trokke der er noen folk i nærheten af meg, som ikkje veit at jeg er helt vekk i SKAM.. Eller? Denne her er efterhånden gammel, og fyldt med stavefejl – men jeg synes egentlig stadigvæk den er søt. 

Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvad SKAM har betydet for andre. For mig har den betydet virkelig meget, og jeg ved at det er det samme for mange andre. Men jeg har egentlig tænkt mig at skrive det i et indlæg. Jeg spørger nogle forskellige mennesker jeg kender  😉 Og håber at der både er danske og udenlandske SKAM fans der har lyst til at svare. Ser du denne post, og gerne vil medvirke, er det bare å si ifra. <3 Jeg vælger selv, om de jeg spørger kommer med i det endelige indlæg. Man må hjertens gerne være anonym – jeg behøver ikke nævne navnet dit i indlægget.

Er DU interesseret i at være med? Skriv til mig – på insta, på fb., på mail, eller skriv herunder, så kontakter jeg dig.

Har du set SKAM en enkelt gang, og forstår ikke hypen? Dig hører jeg også gerne fra. Alt er love.

(Billede lånt af Britt – til et gammelt indlæg)

Mine spørgsmål bliver :

1) Hvor gammel er du?

2) Hvor kommer du fra?

3) Hvordan og hvornår opdagede du SKAM?

4) Hvordan så du SKAM? (Klipp om fredagen, I realtid hver dag på Skam.p3.no.?)

5) Hvilken sæson synes du bedst om?

6) Hvilken karakter eller karakterer synes du bedst om?

7) Har SKAM Betydet noget specielt for dig?

8) Hvor mange gange tror du, at du har set serien?

9) Har du fundet andre/nye interesser, efter du har set SKAM?

10) Er der ting der er anderledes for dig i dag, i forhold til før du så SKAM?

11) Vil du læse / Har du læst bøkerne om SKAM?

12) Ser du / har du set Remakes af SKAM? I så fald hvilke?

13) Har du set SKAM Austin som Julie Andem også har instrueret?

14) Er du kommet videre efter SKAM? Altså – er du færdig? Er SKAM slut for dig?

15) Hvis du kunne stille Julie Andem ét spørgsmål, hvad skulle det så være?

16) Hvis du kunne stille én af skuespillerne fra SKAM ét spørgsmål, hvad skulle det så være? Og hvem?

17) Er der noe i serien, som du gjerne havde ønsket var anderledes?

18) Har du mødt nogle af dem der var med i SKAM? Og har det overhovedet nogen betydning for dig?

Jeg ser frem til denne lille minianalyse 😉 Bli med á?

(Billede lånt af Cathrine til et gammelt indlæg)

1 kommentar

 • Mia

  1) Hvor gammel er du?
  27 år.

  2) Hvor kommer du fra?
  Nordsjælland – Danmark

  3) Hvordan og hvornår opdagede du SKAM?
  Jeg havde godt hørt snak om den i krogene, men tænkte slet ikke på at se den. Især ikke når den var norsk. Hvorfor skulle det dog være interessant? Men så kan jeg huske at du skrev at den var så god. Så valgte jeg at overgive mig, og gik derfor igang med at se den. Thank god for that!!! 😀

  4) Hvordan så du SKAM? (Klipp om fredagen, I realtid hver dag på Skam.p3.no.?)
  Jeg læste meldinger og så små klipp realtid på hjemmesiden, og så så jeg også det fulde klip hver fredag, selvom jeg havde set de små individuelle klip <3

  5) Hvilken sæson synes du bedst om?
  Jeg har altid vejet imellem sæson 2 og sæson 3. Men efter at have set den flere gange, så vinder sæson 3 altså. Noora og William startede for alvor magien i SKAM og hvor interessant den pludselig blev. Hvor Isak og Even for alvor startede det vildeste fyrværkeri. Der er så mange følelser i sæson 3, det kan ikke beskrives med ord. Der tror jeg virkelig man skal have været fanget af den for at forstå. Hvilket jeg jo ved du gør 😉 <3

  6) Hvilken karakter eller karakterer synes du bedst om?
  Jeg er Evak fan <3 Jeg kan ikke rigtig vælge mellem de to. Even er bare.. Even <3 Isak er bare.. Isak <3 Og hver for sig og ISÆR SAMMEN er de bare ubeskrivelige <3 <3

  7) Har SKAM Betydet noget specielt for dig?
  Ja det har den. Jeg kan slet ikke forstå at en norsk serie i den grad kunne feje benene væk under mig. Jeg har haft så mange følelser undervejs i den tid serien stod på. Jeg var så tom da den sluttede. Jeg blev faktisk også rigtig ked af at vi ikke skulle vende tilbage til serien mere, men allermest at vi ikke ville opleve en Even sæson og selvfølgelig en Vilde sæson som havde været oplagt med afslutning på russebus 🙁

  8) Hvor mange gange tror du, at du har set serien?
  Jeg har faktisk kun set den 3-4 gange. Jeg synes ikke det er en serie man kan gense om og om igen på den måde. Der skal lige gå lidt tid imellem.

  9) Har du fundet andre/nye interesser, efter du har set SKAM?
  Nej, jeg har ikke skabt nogen grupper eller bånd til andre særligt i forbindelse med serien.

  10) Er der ting der er anderledes for dig i dag, i forhold til før du så SKAM?
  Jeg ved ikke om der er noget der er anderledes. Men jeg har aldrig prøvet at blive "forelsket" i et fiktivt tv-par før, som jeg blev med Isak og Even <3

  11) Vil du læse / Har du læst bøkerne om SKAM?
  Jeg vil gerne læse dem, ja 😀 Har dem dog ikke (endnu).

  12) Ser du / har du set Remakes af SKAM? I så fald hvilke?
  Altså jeg har ikke set den danske teater version af SKAM. Jeg prøvede. Men jeg synes simpelthen det var så dårligt og elendigt, så det var helt pinligt 😀 Men jeg har set Blank som er i stil med SKAM. Den er helt okay.

  13) Har du set SKAM Austin som Julie Andem også har instrueret?
  Nej. Jeg ville gerne. Men gik aldrig igang med den. Er der noget ved den?

  14) Er du kommet videre efter SKAM? Altså – er du færdig? Er SKAM slut for dig?
  Jeg er kommet videre. Men det vil aldrig være slut. Even og Isak er for altid, 5 fine frøkener vil altid kunne give gåsehud. Og ja, jeg vil ikke undvære SKAM 🙂 Den vil altid fylde.

  15) Hvis du kunne stille Julie Andem ét spørgsmål, hvad skulle det så være?
  Uh, det ved jeg sørme ikke 😀

  16) Hvis du kunne stille én af skuespillerne fra SKAM ét spørgsmål, hvad skulle det så være? Og hvem?
  Det ved jeg hellere ikke lige.

  17) Er der noe i serien, som du gjerne havde ønsket var anderledes?
  Jeg ville have ønsket at de havde kørt sæsoner med Even og med Vilde som minimum, inden det stoppede. Og ja, som skrevet længere oppe. Serien startede med alt det her russebus halløj, det var det der rystede dem sammen til at starte med. Så synes jeg også det skulle have været afslutningen i det 🙂

  18) Har du mødt nogle af dem der var med i SKAM? Og har det overhovedet nogen betydning for dig?
  Jeg har ikke mødt nogen af dem nej. Men ville ikke være ringe at møde dem en dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend Cosmetic // 7-Day Autumn '18 // Classic Woman