Rexona

Zizzi Bytorv Horsens // Model for en dag

Igen i år måtte jeg jo lige ind forbi Zizzi i Bytorv Horsens, da de havde Model for en dag. Man skal selvfølgelig tilmelde sig, og det er et godt stykke tid siden jeg gjorde det faktisk. Men de skriver altid på deres facebookside når det er tid.Model for en dag, Zizzi, Zizzi Fashion, Zizzi Photoshoot, Photoshoot, Zizzi Horsens, Zizzi Bytorv Horsens,I år skulle man så lige komme forbi inden, og udfylde et skema. Bl.a. med hvilken stil man var mest til – klassisk, rå, feminin – og hvilken form man havde 😉 Jeg spurgte om kageform gik an?? 😉 På dagen er der (som regel – jeg har vidst ikke prøvet andet) 20% på hele butikken. Model for en dag, Zizzi, Zizzi Fashion, Zizzi Horsens, Zizzi Bytorv Horsens, Zizzi Photoshoot, Photoshoot, Krummes Krummelurer, Nå, men dagen oprandt, og jeg glæder mig altid lidt indeni.. Håret skal man ordne selv. Men der er en makupartist til stede, til at ordne den del. Det første år fik hun lov, og jeg var ret utilfreds, de andre år, har jeg ordnet det selv! fordi ellers er jeg ikke tilfreds – der har de bare lige fået lov at pudre mig så jeg ikke skinner….Model for en dag, Zizzi, Zizzi Fashion, Zizzi Horsens, Zizzi Bytorv Horsens, Zizzi Photoshoot, Photoshoot, Krummes Krummelurer, NÅ – men jeg havde egentlig også ordnet det i år – men hun fik alligevel lov at lege – så der kom foundation ovenpå min faste pudder.. Men what the heck – det så fantastisk ud på billederne. Og jeg var også tilfreds med mine bryn – så det var super fedt.

Men allerførst når man kommer skal der jo vælges tøj. Jeg var med rundt, og Lenette spørger hvad jeg selv tænker og har lyst til, så det blev egentlig så fint, at jeg troede noget, men endte lidt med noget andet. De løse sorte bukser har jeg ønsket mig i en evighed. Du ved – de der der er pæne, men alligevel også er lidt joggingagtige.. De kan dresses up som her med en lækker bluse og en habitjakke, eller dresses ned med et par gummisko og en stor trøje. Det var perfekt. Og jeg blev fuldstændig vild med sættet.Model for en dag, Zizzi, Zizzi Fashion, Zizzi Horsens, Zizzi Bytorv Horsens, Zizzi Photoshoot, Photoshoot, Krummes Krummelurer, Og så var fotografen klar til moi. Alle årene har de været super søde – jeg tror nok, at den fotograf fra i år, var ham der var der det første år jeg også var afsted. Og han er så god til at komme med anvisninger og sige hvor man skal kigge hen, og rette hagen lidt op, ned eller til den ene side, så dobbelthagen ikke bliver endnu større. Det giver altså et boost af selvtillid når de får det bedste frem i én. Og jeg ved han siger det til alle, men jeg elsker når han siger ” I like the colour of your eyes” – nå ja – både fotografen og ham der ordner billeder og makeupartisten taler engelsk – ved ikke med makeupdamen, men de 2 er ihvertfald tyskere. Men de er lette at forstå.Model for en dag, Zizzi, Zizzi Fashion, Zizzi Horsens, Zizzi Bytorv Horsens, Zizzi Photoshoot, Photoshoot, Krummes Krummelurer, Se mig, Mig Bagefter kan man så lige nå at klæde om inden billederne tikker ind på computeren. Og så står man der… Der er nok 50+ billeder. Man får et med gratis. De efterfølgende koster 100 kr. Man kan købe hele stakken, få 2 (tror jeg) og det hele på cd for 800. Man kunne få 7 for 500. Og ja ja – jeg har da brug for 7 billeder af mig selv.. men for fanden det er svært at vælge. Det siger jeg hvert år! Og tit så vælger jeg forkert. Det allerførste år jeg var afsted, købte jeg vidst et enkelt extra – så 2 billeder. Det allerbedste købte jeg ikke – men tog billede af det på skærmen.. Jeg havde en hat på – og det er nok et af de bedste billeder… typisk.

Der er en enkelt ting jeg synes er en smule ærgerligt… Han har klippet toppen af håret på flere billeder, det irriterer mig lidt kan jeg mærke 😉 Ellers var det en super dejlig dag.

Jeg har ikke fået scannet billederne ind – og nu vil jeg udgive indlægget – så det er altså billeder taget af billederne.. Men I kan jo få en fornemmelse alligevel.Model for en dag, Zizzi, Zizzi Fashion, Zizzi Horsens, Zizzi Bytorv Horsens, Zizzi Photoshoot, Photoshoot, Krummes Krummelurer,

Næste gang (hvis jeg altså skal igen) så vil jeg ha en med der kan være med til at udvælge billeder. Men de må ikke kigge på mens der fotograferes 😉  Det er det værste .. at alle dem der kommer forbi eller ind i butikken kan se det hele og følge med. Så kan det være svært (ihvertfald for mig) at smile rigtigt…

 

Det er gratis at deltage i Model for en dag i Zizzi. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rexona