SOLO Bloggertour med Stein og Steen.

Night Moves – The Collection // CND Vinylux

Reklame CND, CND Vinylux, Vinylux, CND Danmark, Soirée Strut, Kiss Of Fire, After Hours, Bellini, Swatch, Swatches, Night Moves The Collection, Swatches Night Moves, En smuk julekolektion fra CND. Den fåes naturligvis også som Shellac – som du kan få lagt hos en neglesalon. Vinylux modellen kan man købe hos bl.a. Matas, Magasin og Salling, samt førende CND forhandlere.CND, CND Vinylux, Vinylux, CND Danmark, Soirée Strut, Kiss Of Fire, After Hours, Bellini, Swatch, Swatches, Night Moves The Collection, Swatches Night Moves,Vinylux er et 2 trins system der indeholder basecoat, og tørrer på 8,5 sekund. Derudover skal du bruge en topcoat – og hvis du bruger den fra Vinylux, lover de holdbarhed i op til 7 dage. Den har for nyligt fået nyt logo, samt en ny bred pensel.

Denne kollektion indeholder følgende lakker.

288 / Kiss Of Fire: Smuk klassisk rød med shimmer, der er vildt julet. 2-3 lag kræver den.CND, CND Vinylux, Vinylux, CND Danmark, Soirée Strut, Kiss Of Fire, After Hours, Bellini, Swatch, Swatches, Night Moves The Collection, Swatches Night Moves, 289 / Soirée Strut: Lys grå,  med perlemorseffekt der tørrer mat op. Her er 2 lag. Det er nok den jeg er mest vild med i kollektionen – måske fordi der ikke er shimmer i?CND, CND Vinylux, Vinylux, CND Danmark, Soirée Strut, Kiss Of Fire, After Hours, Bellini, Swatch, Swatches, Night Moves The Collection, Swatches Night Moves, 290 / Bellini: Guld farvet shimmer der har fået 2 lag.CND, CND Vinylux, Vinylux, CND Danmark, Soirée Strut, Kiss Of Fire, After Hours, Bellini, Swatch, Swatches, Night Moves The Collection, Swatches Night Moves, 291 / After Hours: Lys sølv med blå undertoner. 2 lag.CND, CND Vinylux, Vinylux, CND Danmark, Soirée Strut, Kiss Of Fire, After Hours, Bellini, Swatch, Swatches, Night Moves The Collection, Swatches Night Moves, De er i butikkerne, og var det allerede fra oktober – så jeg håber du finder dem derude.CND, CND Vinylux, Vinylux, CND Danmark, Soirée Strut, Kiss Of Fire, After Hours, Bellini, Swatch, Swatches, Night Moves The Collection, Swatches Night Moves, Lakkerne er modtaget mhp. anmeldelse. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg, og jeg har ingen økonomisk interesse i at blogge. Jeg skriver om det jeg har lyst til, og som jeg finder passende ind i bloggens temaer. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOLO Bloggertour med Stein og Steen.