Night Moves - The Collection // CND Vinylux

Goodiebox // November 2018 // Prep-N-Go

ReklameGoodiebox, Goodieboxdk, Goodiebox.dk, Goodiebox november 2018Goodiebox i november er Prep-N-Go. Klargør din hud, dit hår, dine læber til noget du skal. Der er næsten altid noget at forberede dig til. Og lige præcis nu, er der julens fester at gøre dig lækker til. (Du er naturligvis lækker ligmeget hvad – det håber jeg du ved <3 )Goodiebox, Goodiebox.dk, Goodiebox november 2018Goodiebox. Sovemaske. Vejl. uds.pris 69 kr. Full size

Er du på farten, er det godt med en maske til øjnene, så du kan lukke tingene ude. Jeg kan selv have svært ved at slappe af i øjnene, hvis jeg bare lukker dem. De farer rundt bag øjenlågene. Men hvis jeg f.eks. holder armen over øjnene (Det er jo ikke holdbart..) så slapper øjnene af. Det samme er gældende hvis man sover på andre tidspunkter end om natten eller i mørke. jeg sover jo 2-3 timer hver eftermiddag – og der er det altså lyst.. Så der er det rart at kunne tage masken på.

Figs & Rouge. Hydra-Pore Hydra Matte Pre Correct Velvet Cream. Vejl. uds.pris 250 kr. Full size.

Prepper din hud, og gør den klar til dagens makeup. Mindsker porer og matterer din t-zone. Fyldt med vitaminer til huden, og gør den fløjlsblød. Dét må prøves – jeg har ikke nået det endnu, men skal gerne give en tilbagemelding hvis det ønskes.

Emité – Slant Tweezer – Pick a pinch. Vejl. uds.pris 178 kr. Full size

Hvem kan ikke bruge en ny engang imellem? Jeg synes dog, at 178 kr. er en lille smule.. dyrt for en pincet..

Comme Deux – Liplove. Vejl. uds.pris 129 kr. Full size

Læbeolie. Fyldt med vitaminer – C, E og F. Brug den om natten og du vil vågne op med bløde og lækre læber. De er uden farve.

Blaq – Hyaluronic Acid Eye Mask. Vejl. uds.pris 35 kr.

Efter min weekend i SKAM’s tegn, burde jeg lige smække disse på øjnene. Aldrig har jeg haft grædt så meget.. Af glæde og lykke. Af sorg, og af følelser der fyldte alt for meget. Disse sorte pads virker som detox og fjerner hævelser. Det lyder spændende.

ModelCo – More Brows Fibre Gel. Vejl. uds.pris 120 kr. Full size.

Små fibre der sætter sig i brynene og giver en følelse af tykkere bryn. Tror den virker helt fantastisk, hvis du har bryn i forvejen. Problemet opstår når man, som jeg, ikke har særlig meget bryn i “halen”  (pga. mit alt for lave stofskifte) – så dur sådan en fætter her altså ikke.. Der skal tegnes med blyant eller males med noget farve ihvertfald. Denne er for lys til mig.

Hvad synes du om månedens box? Jeg synes måske ikke det var den allerbedste. Men ideén med prep er rigtig god, og heldigvis i rigtig god tid inden jul, så man kan få glæde af den.

Hvis du har lyst til en box, kan du tjekke Goodiebox.dk ud. Den koster 169 kr. om måneden, incl. levering.

Goodiebox er modtaget med henblik på anmeldelse. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke betalt for at skrive denne anmeldelse, og jeg tjener ingen penge på bloggen. Jeg skriver om det jeg har lyst til, og som giver mening og passer ind i bloggens temaer. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Night Moves - The Collection // CND Vinylux