Hvis du var min // Boganmeldelse // Melanie Harlow

CND Vinylux

Reklame

CND, CND Vinylux, Neglelak, Lak, Krummeskrummelurer, Krummes Krummelurer, Krummeskrummelurer.dk, Charm, Liberté, Swatches CND, CND swatches, Jeg fik 2 lækre og smukke lakker hjem fra CND Vinylux for noget tid siden. Men så var det jo at jeg blev opereret og havde nok at se til… MEN altså – derfor skal I ikke snydes for at se lakkerne.

Der er udkommet 15 nye farver, og de matcher shellac farverne. Shellac skal du have lagt i en salon, men vinylux kan du selv lægge. Der er forskellige dækkeevner, fra transparent til heldækkende, samt forskellige effekter – fra klassisk creme, til satin- og metallisk. Samt Pearl- og shimmereffekt. Der er rigtig mange fra kollektionen som er lige mig, og jeg tror jeg må ud at kigge lidt på de andre også.

De er iøvrigt rigtig fine. Jeg er vild med begge farver.

Charm – Smuk koralfarvet med lidt pink undertoner. 2 lag +  topcoat. Den er mere pink i det end billedet viser her… men den er virkelig svær at fange rigtigt. Også mere mørk.. Og faktisk meget finere i virkeligheden. Den har et fint guldshimmer som jeg heller ikke kan fange på billedet, man kan se det en smule i flasken på billede 2. (Og på det 2. billede i selve indlægget.)CND, CND Vinylux, Neglelak, Lak, Krummeskrummelurer, Krummes Krummelurer, Krummeskrummelurer.dk, Charm, Liberté, Swatches CND, CND swatches, Liberté – rigtig rød – super flot og smukt skinnende. 2 lag + topcoat. Og disse billeder er altså taget lige inden min op. så derfor har jeg helt korte negle.. Bare lige hvis du undrede dig over at de ikke er som på det andet billede 😉 CND, CND Vinylux, Neglelak, Lak, Krummeskrummelurer, Krummes Krummelurer, Krummeskrummelurer.dk, Charm, Liberté, Swatches CND, CND swatches, Jeg har altid været rigtig glad for CND lakkerne, og har efterhånden mange. De dur også selvom de har et par år på bagen, og det er dejligt at have noget at vælge imellem.

Lakken indeholder basecoat, så det skal man ikke bruge inden. Der er en medfølgende topcoat – og hvis man bruger den, og husker at forsegle hele neglen – også tippen, og under den – så lover den holdbarhed i op til 14 dage. Og så tørrer den på blot 8 ½ minut. Så det er let at have med at gøre, og hurtigt hvis du snart skal ud af døren.

Du kan købe lakkerne lige her. 

Eller hos førende CND neglesaloner. Nærmeste forhandler anvises på www.cnddanmark.dk eller på 33 32 33 22.

Lakkerne er modtaget til test. Jeg bliver ikke bedt om, ej heller betalt for at skrive dette indlæg. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis du var min // Boganmeldelse // Melanie Harlow