CND Vinylux

Goodiebox // Februar 2019 // Powered By

Reklame

GoodieboxGoodiebox, Goodiebox.dk, Goodiebox Danmark, Krummes krummelurer, Anmeldelse, Powered By,

Februar måneds goodiebox, er på instagram, men nu får I lige lidt flere informationer her.

Powered by. Styrke alt det bedste. Indefra og ud. Til hænder hår og negle.

Find din indre power og udforsk hvad der styrker og driver dig i hverdagen. Styrke kommer indefra, men forkælelse på ydersiden, har aldrig skadet nogen.Goodiebox, Goodiebox.dk, Goodiebox Danmark, Krummes krummelurer, Anmeldelse, Powered By, Luxie. Medium Fan Brush. Vejl. uds.pris 118 kr. Full size.

Denne børste har jeg én af i forvejen. Jeg bruger den mest til highlighter til kindbenene. Highligter bruger man for at fremhæve sine bedste træk. På kindbenene, ved øjenbrynet, næsen og amorbuen. Denne er lavet af veganske og cruelty-free materialer.

HairLust Hair Gummies. Vejl. uds.pris 249,- for 90 stk. Her er 45 stk.

Seriøst! De smager som slik… De styrker håret indefra, og ud. Det er vitamin-vingummi til håret med naturlig farve og smag af jordbær. Biotin, Zink, Folsyre, B5, B6 og B12, er alle med til at vedligeholde og styrke dit hår. Man tager 3 stk. dagligt. Vi har fået en rabatkupon med på 100 kr. som kan bruges hvis man handler for mere end 150. Et glas til en måned koster 249 – hvilket man så kan få til 149. Hvis du har lyst, har jeg en rabatkupon du må få – jeg skal ikke selv bruge den. (Omend de smager helt fantastisk). Jeg har set flere forskellige af de her vitaminer det sidste år, men jeg havde faktisk ikke forventet at de smagte så godt..

Bellápierre Cosmetics Banana Setting Powder. Vejl. uds.pris 186 kr. Full size.

En matterende banana powder, er en god base under makeup og passer alle hudtyper. Undertonen er gul og neutraliserer mørke rande, rødme i huden og giver et frisk pust. Og så holder den hele dagen. Jeg har været lidt skeptisk ved disse, da jeg har set billeder taget med blitz, hvor man så ser pudderen mere i lyset… Det er mest setting powder – men frygter at den opfører sig på samme måde. Men hvem ønsker ikke en mat hud??

 Raunsborg Hand Cream. Vejl. uds.pris 125 kr. Full size

Den bedste håndcreme jeg til dato har prøvet. Jeg er p.t. igang med min 3. og jeg elsker den stadig. Den dufter fantastisk, uden at være fuld af parfume. Den er nærende og trænger hurtigt ind i huden, uden at efterlade den fedtet. Kombinationen af lind og squalane giver fugt og beskyttelse, mens agurkeekstrakt hjælper med at opretholde fugtbalancen.

Mesauda Milano Rock Nail Hardening Base Coat. Vejl. uds.pris 69 kr. Full size.

Denne lak styrker, aktiverer og stimulerer hærdningen af keratin og forhindrer splittelsen af egen negle. Den kan bruges både som basecoat, topcoat, negleforstærker og en alm. skinnende gennemsigtig lak.

Goodiebox kommer én gang om måneden. Det er en overraskelse hvad der er i, men det er helt sikkert at der er produkter for et beløb meget højere end de 169,- som du betaler for boxen, incl. fragt. Se hvordan du tilmelder dig lige her. Goodiebox, Goodiebox.dk, Goodiebox Danmark, Krummes krummelurer, Anmeldelse, Powered By,

Goodieboxen er modtaget med henblik på anmeldelse. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg har ingen økonomisk interesse i bloggen. Jeg skriver om det jeg har lyst til, og som jeg finder interessant og i tråd med bloggens temaer. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CND Vinylux