Frit Fald // Boganmeldelse // Elsebeth Egholm

Goodiebox // Marts 2019 // Goodieboxprisen 2019

Reklame

Goodieboxprisen 2019

Goodieboxprisen 2019, Goodiebox.dk, Goodiebox, Goodieboxdanmark, Goodiebox Danmark, Rodial, Gosh Growth serum, GOSH, Karmameju, Sandstone Scandinavia mascara, Rituals, Hvis I følger med på Instagram, så I måske, at jeg unboxede denne måneds goodiebox i min story da den kom? Hvis ikke, kommer der selvfølgelig en anmeldelse herunder. Lidt sent, I know – men jeg har virkelig været presset det sidste stykke tid. Så som altid – hvis I vil følge mere med, er I velkomne på Instagram. Jeg er endda begyndt at lave stories hvor jeg TALER med Jer næsten hver dag… Jo jo da.. Jeg har lagt mine stories i et højdepunkt nu – så du kan faktisk stadig gå ind og se mig fjolle 😉

Men altså I kan stemme på Goodieboxprisen nu. Danish Beauty Award. Og Goodiebox har deres helt egen pris med. Men det er medlemmerne – JER – der afgør hvilket af de seks produkter jeg beskriver hernede under, der skal løbe med prisen i år. Du kan se meget mere på Goodiebox.dk her – og lære mere om produkterne.Goodieboxprisen 2019, Goodiebox.dk, Goodiebox, Goodieboxdanmark, Goodiebox Danmark, Rodial, Gosh Growth serum, GOSH, Karmameju, Sandstone Scandinavia mascara, Rituals,KARMAMEJU Hero pH Solution 02. Vejl. uds. pris 199 kr. Full size

Virkelig lækker duft. Den bringer balance i huden.. Ved at genopbygge den naturlige beskyttende barriere efter kontakten med vand. Den kan bruges både på kroppen, i ansigtet og hovedbunden. Jeg har kun prøvet denne én enkelt gang. Af den simple årsag… at jeg ikke ved præcist om det var den der var den udløsende årsag til mit voldsomme udslet på halsen og brystet. Jeg prøver igen, når jeg er færdig med den salve jeg bruger, og ser hvad der sker. For umiddelbart burde det ikke være den – men fakta er, at udslettet kom lige bagefter.. Men ellers et fedt produkt, der gør at det er lettere at tørre sig efter badet.

RITUALS Happy Foain Shower Gel. Vejl. uds.pris 75 kr. Full size

Det er min 3. flaske (?) med shower gel fra Rituals, og jeg tror måske godt man kan gå hen og blive lidt afhængig af den slags… Denne her dufter helt vildt fantastisk, frisk og skøn. Det bobler op når man får det ud i hånden, og det er nærmest som om man får en spafølelse. Silkeblød forkælelse. Renser og fugter. Sød appelsin og cedertræ.

GOSH Growth Serum. Vejl. uds.pris 249 kr. Full size.

I LOVE IT. Denne her fra GOSH har jeg brugt før, helt tilbage fra da bloggen startede – jeg tror faktisk det var mit allerførste samarbejde jeg havde. GOSH Growth mascara og Growth serum. Mascaraen har jeg haft købt flere gange siden, og den gør også dine vipper længere. Men Serumen her, er mere intensiv. Jeg bruger den p.t. kun om aftenen inden jeg går i seng. Men jeg mener at jeg sidste gang brugte den om morgenen også. Og jeg kunne fint se resultater – jeg bilder mig ind, at jeg også kan se resultater allerede nu, selvom jeg kun har brugt den et par uger. Jeg fortsætter ihvertfald. Læg et tyndt lag i din vippekant, og vent på at magien indfinder sig. Skal selvfølgelig påføres rene øjne. Mere fylde og længde.

REN CLEAN SKINCARE Evercalm Global Protection Day Cream. Vejl. uds.pris 340 for 50 ml. Her er 15 ml.

Det eneste produkt jeg er lidt meeehh over. Men det kommer ikke bag på nogen der følger mig, at jeg er lidt overfølsom og sær i forhold til creme. Duften er ikke lige mig, og allerede der er jeg jo tabt. I’m sorry to say, men det er bare sådan det fungerer for mig 😉 MEN den byder på fugt og beskyttelse til sensiv hud, og designer efterlader huden beroliget og lindret. Den er rig på antioxidanter. Indeholder havtornsbærolie, solbærfrøolie, og kamilleolie, der er kendt for deres plejende og fugtgivende egenskaber. Den kommer desværre i min “giv væk” bunke, men jeg er sikker på der er rigtig mange der er meget begejstrede for den. Det er ihvertfald det jeg ser rundt omkring.

SANDSTONE SCANDINAVIA Mascara Intense. Vejl. uds.pris 179 kr. Full size.

Første produkt jeg prøver fra det danske Sandstone. Og det bliver garanteret ikke det sidste… Lækker mascara – og I ved jeg er meget sær (også) med mascara. Dét skal bare fungere. Ofte er det det eneste makeup jeg har på sammen med brynprodukt. A,  og E-vitamin, holder på formen på dine vipper i op til 12 timer. Den kan bruges selvom du har sarte øjne, og meget velegnet hvis du bruger kontaktlinser. Den er fri for parfume og parabener. Man kan bygge den op, i flere lag, alt fra et enkelt og naturligt til vild intensitet. Og af en ikke vandfast mascara klarer den jobbet ret godt.

RODIAL Dragon’s Blood Cleansing Water. Vejl. uds.pris 325 kr. for 30 ml. Her er 100 ml.

Mit nye yndlingsprodukt, tror jeg. Har brugt den til at fjerne mascara og brynprodukt siden jeg fik den. Og også resten af ansigtet altså. Så den kan bruges til det hele, og det svier ikke i øjnene. Fjerner makeup o gsnavs og bekæmper tør hud med vitamin B3, rosenvand og hyaluronsyre. Det er et mildt produkt og plejende. Hvis du har sarte øjne, er det en fordel at skylle øjnene efter, med vand. Det har jeg ikke behov for. OG SÅ ER DEN MED PUMPE!!! Det er eddermame et helt fantastisk initiativ til øjenmakeupfjerner. JA tak blev der lige sagt..

Alle produkterne er blevet prøvet, de fleste op til flere gange. Jeg er meget begejstret for denne måneds box, hvilket jeg har sagt rigtig meget på insta 😉 Og nu også til Jer.

Så nu, er det altså tid til at I går ind og stemmer om, hvilket produkt der skal vinde årets Goodieboxprisen.

Hvis du lægger et billede på instagram af din goodiebox, og tagger det #goodieboprisen2019, er du med i konkurrencen om to billetter til Danish Beauty Award 2019, d. 26. april i København. (Jeg kan ikke komme med, da jeg har konfirmation d. 28. 😉 )

Se meget mere om Goodiebox og Goodieboxprisen her – og se hvordan DU tilmelder dig en månedlig forkælelse for blot 169 kr. incl. fragt. Faktisk tror jeg stadig det er en mulighed at få netop DENNE box, hvis du tilmelder dig i dag. Der er ingen binding.

Boxen er modtaget med henblik på test og anmeldelse. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får, jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg. Jeg har ingen økonomisk interesse i at blogge. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frit Fald // Boganmeldelse // Elsebeth Egholm