Dream Maker // Boganmeldelse / Audrey Carlan

HH Simonsen Wetline // Volume Shampoo og Conditioner

Reklame

Jeg er så heldig, at HH Simonsen, igennem Billigvoks, har sendt nogle hårprodukter til test. Jeg valgte selvfølgelig de produkter der er gode til tyndt, fint skandinavisk hår – for hoorayy – det har jeg. 😉 Og der er der virkelig mange andre skandinaviske kvinder (og mænd) der har.HH Simonsen, HH Simonsen Wetline, Billigvoks, Billigvoks.dk, Test, Anmeldelse, Shampoo, Conditioner, HH Simonsen Shampoo, HH Simonsen Conditioner, Dream Big, Volume Shampoo, Volume Conditioner, Dream Big and turn up the volume, Krummeskrummelurer, Krummeskrummelurer.dk, Krummes Krummelurer, HH Simonsen skriver selv om produkterne fra Wetline:

Fint hår har behov for at bevare sin lethed og få øget det enkelte hårstrås diameter.
Derfor er det vigtigt med ingredienser som renser hårbunden og dermed øger
hårets lethed. Samtidig er vores Volume-serie skabt med det formål at give håret
fylde og vitalitet. Naturlige planteekstrakter og hvedeproteiner øger hårets volume
og spændstighed, og vores Moisture Mask indeholder et særligt Marine Complex
med ingredienser som tang og alger, der effektivt øger hårets fugtbalance, og
keratin, der begrænser risikoen for knækket og spaltet hår.

HH Simonsen, HH Simonsen Wetline, Billigvoks, Billigvoks.dk, Test, Anmeldelse, Shampoo, Conditioner, HH Simonsen Shampoo, HH Simonsen Conditioner, Dream Big, Volume Shampoo, Volume Conditioner, Dream Big and turn up the volume, Krummeskrummelurer, Krummeskrummelurer.dk, Krummes Krummelurer, De har en virkelig udførlig vejledning, til hvilke produkter du skal vælge til lige netop dit hår. Om det er farvet, krøllet, slidt, tyndt eller trænger til en afrensning. Og også flere kategorier,  f.eks både moisture og volume serien hvis du har fint hår. Produkterne indeholder ikke parabener, men de indeholder alle keratin som givere sundere og stærkere hår. Serien har taget 3 år at skabe, og HH Simonsen er yderst tilfredse med resultatet.

(Billede lånt fra HH Simonsen)

Jeg har både hårtørrer og glattejern fra HH Simonsen, så jeg glædede mig til at prøve deres produkter også.

Super lækker duft, og det giver lidt fylde til mit hår. Jeg har ikke brugt det i mere end et par uger, og jeg tænker at det på sigt giver fylde også. Det er nogle produkter jeg vil anbefale til de der har lyst (eller behov) for mere fylde i håret. En bonus har været, at jeg faktisk kan nøjes med at vaske håret 2-3 gange om ugen. (Med tørshampoo i håret de dage jeg ikke vasker det.)

En unik kombination af naturlige planteekstrakter tilfører shampooen fylde og styrke til tyndt og fint hår. Med ginseng-rod, loppefrø og døvnældeblomst har den en synergetisk effekt på hårets vitalitet og energi, mens hårrødderne bliver stimuleret af kølende mentol. Shampooen efterlader håret blødt og stærkt, samtidigt med at den forbedrer hårets volumen.

En conditioner til tyndt og livløst hår. De har taget de plejende egenskaber fra en helt klassisk conditioner og givet den de effektive volumenskabende virkestoffer. Indeholder bl.a. macadamia- og kokosolie, der giver næring, glas og fugt. (Og NEJ! Den dufter på INGEN måde af kokos 😉 ) Den efterlader håret glat,sundt og velnæret og forbedrer hårets volumen.

Produkterne er kun til salg hos forhandlere/frisører rundt i landet, på denne mail  info@hhsimonsen.dk. kan du spørge hvor der er en i nærheden af lige netop dig.

Vidste du? At det første HH Simonsen produkt så dagens lys i 2003?

3 danske frisørvenner gik efter drømmen og startede HH Simonsen. I dag er drømmen stærkere end nogensinde, og ambitionen om at tilbyde de bedste produkter til frisører, hårstylister og privatforbrugere i hele Europa, må siges at være ret vellykket. I dag har de et kæmpe sortiment og alt fra både el-artikler og sakse til børster og hårprodukter.HH Simonsen, HH Simonsen Wetline, Billigvoks, Billigvoks.dk, Test, Anmeldelse, Shampoo, Conditioner, HH Simonsen Shampoo, HH Simonsen Conditioner, Dream Big, Volume Shampoo, Volume Conditioner, Dream Big and turn up the volume, Krummeskrummelurer, Krummeskrummelurer.dk, Krummes Krummelurer, Produkterne er modtaget til anmeldelse og test. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg, og har ingen økonomisk interesse i bloggen. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg skriver om det jeg har lyst til og som jeg finder interessant og i tråd med bloggens temaer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dream Maker // Boganmeldelse / Audrey Carlan