Tilstå // Boganmeldelse // Colleen Hoover

Goodiebox // Juni 2019

Goodiebox juni 2019

Reklame

Sunny Side Up

Juni måneds goodiebox skulle jo have været lagt op for længe siden.. 🙄 Men sådan går det når man er en anelse glemsom, og har virkelig… mange ting der flyder rundt i hovedet for tiden. Men her får i den – en smule forsinket, og juli måneds box kommer allerede i næste uge.

Men husk! At hvis du følger med på instagram, deler jeg meget mere end du ser her på bloggen. Jeg lavede feks. en unboxing af denne her, for længe siden 😘

Sunne Side Up hedder boxen, det er den engelske betegnelse for et spejlæg. Men også at vise optimisme, glæde, smil og kærlighed. Til dig selv. Se dig selv i spejlet hver dag og sig – du ser fanme godt ud i dag ❤️Goodiebox.dk, Goodiebox, Goodiebox Danmark, Krummes Krummelurer, Krummeskrummelurer.dk, krummeskrummelurer, Rituals, Polaar, Seacret, Masque Me Up, Garnier Ambre Solaire, Sunny Side Up, Masque Me Up Aftersun Sheet Mask. Vejl. uds.pris 49 kr. Full size

Vandmelon og kokos… Allerede her er jeg lidt… meeehhh – jeg er på ingen måde vild med duften af kokos – faktisk ret præcist det stik modsatte – men den skal alligevel have en chance. Så lige pludselig ser I mig på Instagram med masken på – watch out 😉 Hvis du kommer masken i køleskabet, skulle den være extra behagelig efter en lang stranddag, da den så også har den kølende effekt.

Seacret Makeup Remover Wipes. Vejl. uds.pris 186 kr.

Fjerner vandfast makeup og beriger samtidigt huden med aloe vera, vitamin E og mineraler fra Det Døde Hav. Let at medbringe alle steder. Dufter lækkert og sommerligt. Køligt og forfriskende at få på huden.

Polaar Ice Source Moisturizing Gel. Vejl. uds.pris 270 kr. for 50 ml. Her er ? En lille størrelse 😉

Frisk og forårsagtig duft. Jeg er vild med den! Kølende og fløjlsblød på samme tid. Det er gletsjervand med beskyttende mineraler. Samtidig skulle den være perfekt som base under makeup. Det har jeg ikke afprøvet, da jeg går med så lidt makeup om sommeren som muligt.

Rituals The Ritual Of Karma Foot Balm. Vejl. uds.pris 90 kr. Full size.

Jeg er gået igang med at bruge Microplane fodfilen jeg købte i Matas, og bagefter er det virkelig lækkert at komme Rituals Foot Balm på. Bløde fødder har jeg ikke helt endnu, men de er på vej. Duften er også virkelig lækker. Og så trænger den hurtigt ind i huden, så jeg skal ikke vente en evighed på at det tørrer, efter jeg har kommet det på. Jeg burde så… komme den på hver aften inden sengetid… 😉

Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced Face Mist SPF 50. Vejl. uds.pris 89,95. Her er 75 ml.

Der er ikke ret meget værre end fedtede fingre efter man har smurt solcreme på – og når man har små børn, der skal smøres mange gange i løbet af dagen, fordi de er i vand 97 % af tiden. Med denne her er der ingen stickyness, du sprayer bare, og så er du done. Nemt. Og så kan du i øvrigt komme den ovenpå din makeup! Solfaktor 50 har jeg aldrig brugt, da jeg synes den er lidt voldsom, og jeg gerne vil have lidt tan 😉 Men til børn, og hvis man ikke tåler solen er det jo helt perfekt.

Derforuden er der en 50 kr. rabatkupon til Rituals, hvis man køber for 300 kr. eller mere. Fra d. 1. juli til d. 31. juli.Goodiebox.dk, Goodiebox, Goodiebox Danmark, Krummes Krummelurer, Krummeskrummelurer.dk, krummeskrummelurer, Rituals, Polaar, Seacret, Masque Me Up, Garnier Ambre Solaire, Sunny Side Up,Lækre produkter lige til at putte i kufferten hvis du skal rejse. Eller egentlig kan de jo også komme i håndbagagen hvis du bare rejser let.

Lækre produkter der er sommervenlige, og perfekte efter en tur ved stranden eller i poolen.

Lækre produkter hvis du, som mig, ikke skal rejse i år, men bare holde ferie i haven, altanen, eller sofaen.

Lækre produkter. Bare sådan.

Du kan som altid finde mine tidligere boxe, ved at taste goodiebox ind i søgefeltet, øverst til højre ^^.

Se mere om boxen, og hvordan, lige her.  169 kr. om måneden – ingen binding ❤️

Boxen er modtaget med henblik på anmeldelse. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg, og har ingen økonomisk interesse i bloggen. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilstå // Boganmeldelse // Colleen Hoover