Goodiebox // Juni 2019

Mester Jakob // Boganmeldelse // Emelie Schepp

Boganmeldelse

Reklame

Titel: Mester Jakob

Originaltitel: Broder Jakob (Marts 2019)

Forfatter: Emelie Schepp

Forlag: Hr. Ferdinand / Politikens Forlag

Serie: Jana Berzelius. 5 bind. 

Genre: Spændingsroman

Udgivet: 8. August 2019

Antal sider: 365

Læst som: Papirbog modtaget af forlaget.Mester Jakob, Broder Jakob, Emelie Schepp, Spændingsroman, Krummes Krummelurer, Krummeskrumelurer.dk, Krummeskrummelurer, Jana Berzelius, Politikens Forlag, Hr. Ferdinand, En Jana Berzelius bog, Krimifavorit, Svensk krimidronning Emelie Schepp, Mester Jakob af Emelie Schepp, Schepp, Bagsidetekst:

En kvinde findes brutalt myrdet. Hendes drabsmand har syet hendes ben sammen, inden han har smidt hende i elven. Hun er det andet offer indenfor kort tid. Men hvem er det, der forsøger at forvandle sine ofre til havfruer?

Da endnu en kvinde meldes savnet, bliver det hurtigt klart for politiet, at det er samme gerningsmand, de har med at gøre. Rigsadvokat Jana Berzelius leder efterforskningen i samarbejde med politiet, og snart finder de en forbindelse til forvaringsdømte Simon Norell, en ung mand, som dræbte hele sin familie. Men Simon nægter at tale. Nogen må vinde hans tillid, inden det er for sent.

Søskende og den måde de påvirker hinanden. Stærke bånd, og en særlig kærlighed der altid vil være der, uanset om man er langt fra hinanden, er noget af det bogen handler om. Derudover kommer vi indenom rigtig mange emner. Men helt generelt en bog der siger noget mellem linierne.

“Skydækket var blevet tættere, da Mia sammen med Jana og Henrik gik tværs over den tomme skolegård. Hun kunne se Simon og Jakob for sig. Ensomme, selvom de holdt sammen. Hvad var grunden til ensomheden? Var den selvvalgt? Eller var den et resultat af klassekammeraternes ondskabsfuldhed?

Spændende emner hele vejen igennem handlingen. Der er styr på facts, og der er ingen “hovsa løsninger”, eller noget der ikke fungerer eller passer sammen. Man får hints og anelser undervejs, noget fik jeg ret i, andet var helt forkert 😉

Fedt at komme med ind i Jana’s univers igen, hun var mere savnet end jeg lige vidste <3

“”Eller også er han en person, der elsker eventyr og mystiske væsner, er fuldstændig besat af havfruer, og som lever sin drøm ud på en bizar måde,” funderede Gunnar. “Apopros det, findes der kurser for både voksne og børn i havfruesvømning,” sagde Henrik. “Jeg læste om det på nettet. Og Frida holdt jo meget af at svømme.””

Spænding og drama på højt plan fra først til sidst. Nye karakterer der er spændende at møde, men også dem vi kender i forvejen, Jana – selvfølgelig, Danilo, Henrik, Gunnar og Mia.

Jeg havde store forventninger til bogen, da jeg er vild med de 4 første i serien, og generelt bare Emelie’s skrivestil, og jeg må sige at de blev fuldstændigt indfriet.

Det er lidt som at komme hjem, at læse Emelie’s nye bog. Hun har gjort det igen, og jeg glæder mig allerede til mere. Men Emelie!! Helt seriøst, nu skal vi vente! Og det klarer jeg næsten ikke med den cliffhanger den slutter med 😉

Jeg vil anbefale bogen til alle der elsker en god krimi og en god historie. Hvis du ikke har læst de 4 første vil jeg klart anbefale at du gør det.

Emelie forstår bare at få samlet alle tråde, uden at det virker forceret. Der bindes smukt sløjfe på historien til sidst.

5 ud af 5 Krummehjerter til Emelie’s Mester Jakob 💙💙💙💙💙Mester Jakob, Broder Jakob, Emelie Schepp, Spændingsroman, Krummes Krummelurer, Krummeskrumelurer.dk, Krummeskrummelurer, Jana Berzelius, Politikens Forlag, Hr. Ferdinand, En Jana Berzelius bog, Krimifavorit, Svensk krimidronning Emelie Schepp, Mester Jakob af Emelie Schepp, Schepp,

Bogen er modtaget med henblik på anmeldelse. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg skriver om det jeg har lyst til, og som jeg finder interessant og i tråd med bloggens temaer. Jeg har ingen økonomisk indtjening på bloggen. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox // Juni 2019