En helt normal familie // Boganmeldelse // Mattias Edvardsson

Goodiebox // August 2019 // Recharge

Reklame

Goodiebox

Recharge

Må jeg præsentere: Månedens Goodiebox <3Goodiebox, Goodiebox.dk, Goodiebox Danmark. August goodiebox, Goodiebox August 2019,  Husker du dig selv? Jeg mener – at tænke og tage vare på dig selv? Hvis ikke du er heeelt vild god til det med at forkæle dig selv, kan du få lidt hjælp fra månedens box. At lægge telefonen ned, uden at swipe fra side til side, fra facebook til instagram til de bøger du gemmer på mobilen. At geare ned og dykke i boxen og finde en lækker maske frem. Måske dufte til en ny parfume. Goodiebox, Goodiebox.dk, Goodiebox Danmark. August goodiebox, Goodiebox August 2019,Fulgent World Neglebåndsskubber. Vejl. uds.pris 59 kr. Full size.

Jeg bruger neglebåndsskubber hver eneste gang jeg laver negle, så det er altid skønt med en ny. Denne her har også en meget ru flade i begge ender, så den faktisk også filer lidt på neglen. Altså kun en lille smule. Men det gør at du får alt det med som måske har siddet fast på selve neglen.  Jeg er fan.

Fulgent World Glas neglefil. Vejl. uds.pris 79 kr. Full size.

Glasneglefile er altid lækre. Og denne er ingen undtagelse. Jeg har 5-6 stykker tror jeg og de holder bare! Du vasker den bare når du har brugt den, så er den så god som ny. Kan holde i flere år, hvis du ikke taber dem 😉

ZARKOPERFUME. Pink Molécule 090*09. Vejl. uds.pris 800 kr. for 100 ml. her er 5 ml.

Jeg har et lidt love/hate forhold til Pink Molécule.. Jeg ønskede mig den i flere år (mindst 3..), og da jeg så endelig fik råd til at købe den, blev jeg alligevel lidt skuffet. Kender I det der med at man kan dufte folk på flere kilometers afstand? Sådan har jeg det med den. Og jeg får en (lillebitte) smule kvalme når andre har den på. For den er så kraftig altså .. Jeg kan ikke sprøjte den på, på alm. vis. Jeg må sprøjte den op i luften, og så gå ind under så jeg får en mini mini tiny smule på, ellers kan jeg ikke være i mig selv. Ja, jeg beklager.. ved godt at mange er helt vild med den. Og jeg synes også den er ok – hvis det er i minimal dosering! Min mor er vild med denne, efter den havde siddet på hende i 3-4 timer 😉 Så hun får denne lille taskemodel. Og dét er fedt med goodiebox, hvis der er noget du ikke er så vild med selv, så kan du forære det væk <3

-417. Time Control Firming Mask. Vejl. uds.pris. 257 kr. for 100 ml. Her er 20 ml.

Exfolierende maske <3 Ja tak. Jeg er vild med ting der exfolierer, og prøver gerne alt muligt til mine store porer… Det er en nærende muddermaske der renser huden dybt, absorberer overskydende olie og alle spor af urenheder.

Mudmasky. Aftermask Vitamin Serum. Vejl. uds.pris 440 kr. Full size 30 ml.

Denne maske med tang, er den perfekte maske at bruge lige efter -417, som er ovenover. Det er en vitamin serum sprængfyldt med naturlige vitaminer fra tang og sø-planter, der holder huden sund og efterlader din hud med glød og fornyet energi. Indrømmet! Jeg havde ALDRIG købt denne selv. Jeg ved ikke helt hvad jeg tænker om at komme tang og sø-planter i mit ansigt? Jeg er også lidt sart, det ved jeg godt 😉 Men den får et forsøg, fordi den er med her.

MineTan. Violet gradual Tan Foam. Vejl. uds.pris 186 kr. Full size.

Jeg er IKKE god til selvbruner… Jeg har prøvet nogle stykker, men aldrig rigtigt været glad for noget af det.. Jeg er en solelsker, det indrømmer jeg gerne. Om sommeren, elsker jeg at få farve. Helst meget farve.. Men jeg går ikke (længere) i solarie. Ikke at jeg ikke kunne finde på det. Det kunne jeg godt – og især i perioder hvor min lænd driller mig meget – der er det bare så lækkert at blive varmet godt op. Omend, mit varmelagen, som jeg sover på hver nat (også om sommeren ja…), gør meget – så er det en speciel varme man får i et solarie. NÅ! men her er altså en gradual tan, som man skal påføre på ren exfolieret hud ( HUSK at exfoliere før alt selvbruner…) Der står godt nok bagpå, at den skal påføres med en bestemt applikator som ikke er med. Men måske giver jeg det et skud, bare for lige at se.. Der står at man kan vedligeholde sin farve – eller opbygge. Jeg har så absolut INGEN farve i år..  Er du til selvbruner?

Alt i alt en helt ok box. Ikke min favorit, men sådan er det jo med goodiebox. Heldigvis synes jeg at der altid er noget at bruge i, og resten kan jeg godt lide at forkæle andre med. Det er stadig vildt fedt at få en overraskelse hver måned som jeg ikke ved hvad er.

Hvis du skulle få lyst til at modtage Goodiebox hver måned, kan du tjekke ud her, hvordan det foregår. Du kan også se tidligere boxe, for at se om der har været noget for dig. Den koster 169 incl. levering, og boxen er altid mere værd. Heri var der f.eks. for min. 700 kr. bare i full size produkterne. Der er ingen binding, så du kan udmelde dig når som helst.

Jeg plejer jo at sige, at bl.a. slik ikke har noget som helst at gøre i Goodibox 😉 Men denne gang var der en lille pose med fra Nordic Winegums Wally and Whiz. Og dem har jeg smagt før, ude hos min veninde.. og ja, de smagte også godt her 😀 Der var forøvrigt en lille gave med fra dem, nemlig 59 kr. til deres webshop. Det er små bomber af nydelse der eksploderer i din mund. I kid you not. I love ’em <3 Og ja – den er faktisk ok, den lille gave, for det kan du nemlig købe en æske for 😀 Og jeg har lige fundet… Vingummi lakrids med kaffe.. hvad er der not to like i lige præcis dem???

Tjek dem ud her: www.wallyandwhiz.dk.

Skal du være med i Goodiebox-familien?Goodiebox, Goodiebox.dk, Goodiebox Danmark. August goodiebox, Goodiebox August 2019,

Boxen er modtaget med henblik på anmeldelse. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke betalt for dette indlæg, og har ingen økonomisk interesse i bloggen. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En helt normal familie // Boganmeldelse // Mattias Edvardsson