SKAM Teater - sæson 3 // Aveny-T

Goodiebox // September 2019

Reklame

Goodiebox

Så blev det den tid på måneden igen. Goodiebox er landet. Jeg elsker at få en box ind ad døren, som jeg ikke aner hvad er i. Det er ligesom at få fødselsdagsgaver én gang om måneden. (Bortset fra, at jeg altid ved hvad jeg får i fødselsdagsgave… 😉 Så bliver jeg heller ikke skuffet.. ) Det gode ved goodiebox er jo, at det man ikke selv lige kan bruge, kan foræres væk til en ven, veninde, kollega, mor, søster eller anden. Det ved jeg, at mine venner sætter pris på – den kasse jeg har de må kigge i, når de kommer på besøg 😉Goodiebox. Goodiebox.dk, Goodiebox Danmark, Krummes krummelurer, Krummeskrummelurer.dk, Switch it up, AfterSpa, Magik makeup remover, Essentials by goodiebox Face mist, Miqura Lip mask, Figs & Rouge Wonder Love Charm Elixir, Æther Xtræm parfume, Denne måned er det “Switch it up” – spis da den dessert først! F.eks.

Hvorfor skal vi altid gøre alting på den samme måde, bare fordi vi “plejer”?

Do you. Everyone else is already taken.

Lad os kigge indenfor i boxen – som denne måned OGSÅ er virkelig skøn og smuk, og kommer til at pynte så smukt i min reol <3Goodiebox. Goodiebox.dk, Goodiebox Danmark, Krummes krummelurer, Krummeskrummelurer.dk, Switch it up, AfterSpa, Magik makeup remover, Essentials by goodiebox Face mist, Miqura Lip mask, Figs & Rouge Wonder Love Charm Elixir, Æther Xtræm parfume, AfterSpa. Magic Makeup Remover. Vejl. uds.pris 44 kr. Full size.

Magisk klud, der sammen med varmt vand fjerner alt din makeup. Blød og lavet af polyester. Den skal bare vaskes og kan bruges op til 1000 gange. Jeg har ikke lige fået givet den en tur i vaskemaskinen endnu, hvilket jeg skal før jeg kan bruge den, men jeg glæder mig til at prøve den, og tænkte om I måske ville være med (på instagram), når jeg gør det? Mit førstehåndsindtryk – you know.

Essentials by Goodiebox. Face Mist. Vejl. uds.pris 69 kr. Full size.

Face mist er lækkert. Jeg er især vild med det om sommeren når det er rigtig varmt. Men i “min fremskredne alder” … 😉 har jeg det indimellem lidt varmt, og det kan være lækkert at blive kølet af med en mist. Og denne virker lækkert afkølende uden at have været i køleskabet først. Så den skal jeg nok egentlig bare til at have med i tasken! Hvilket minder mig om, at jeg ikke kan finde min vifte… Det er godt nok belastende – jeg må have købt mig en ny! Den er altså uundværlig når man får hedeture op til 15-20 gange om dagen.. Men udover at den er afkølende, så er den også en lifesaver her til vinter, hvor der er mere tør luft og koldere temperaturer. Super godt og fugtgivende til din hud.

Miqura. Lip Mask. Vejl. uds.pris 69 kr. Full size.

Altid! Lige inden jeg tager en maske på, tænker jeg – at nu kommer posten nok. Eller naboen ringer på fordi han mangler sukker. Eller sådan noget 😉 Det er heldigvis aldrig sket før (Selvom jeg på et tidspunkt næsten skræmte livet af min yngste søn, da han kom gående igennem huset, og jeg var på vej ud fra badeværelset med en hvid maske i hele ansigtet. S*** han blev forskrækket altså! – så efter det, begyndte jeg at råbe – JEG HAR EN MASKE I ANSIGTET – IKKE BLIV FOSKRÆKKET 😉 ) Men en læbemaske, har jeg nu alligevel aldrig prøvet. Selvom jeg da også tit har mega tørre læber, og bruger Pudderdåsernes Alt i én salve hver nat, samt har en i tasken, til når jeg har været et sted med meget tør luft, og kan mærke at jeg trænger. Læberne er jo ret udsatte – de får ligeså meget sol, vind og vejr som resten af ansigtet, men mange glemmer at pleje dem, som de gør med resten af ansigtet. Denne maske indeholder kollagen, der hjælper med at gendanne elasticitet og jojoba, der plejer og blødgør. Den skal sidde på i 15 min. Glæder mig til at prøve den også.

Figs & Rouge. Wonder Love Charm Elixir. Vejl. uds.pris 285 kr. Full size.

“Tryllemaske”? Fyldt med A, C og E vitaminer. Kom et par dråber på afrenset hud, og se dens virkning, der giver dig masser af fornyet energi. Du kan også komme et par extra dråber på kindbenene, og få extra glød nu her hvor solen ikke mere har magt. Jeg må prøve hvad den kan gøre for min hud. Spændende. De kalder det en elixir! Så den må jo kunne noget.

Æther. Xtræm Eau de Parfum. Vejl. uds.pris 890 kr. for 75 ml. Her er 10 ml.

OHMYGOD! Det er længe siden jeg har duftet en parfume der dufter SÅ godt. Jeg er fuldstændig vild med den. Jeg mindes, at den sidste Æther vi fik, ikke var helt så god på mig. Men denne her – den gad jeg dæleme godt ha haft i full size 😉 Xtræm er en unisex parfume med tunge efterårsnoter. Træ, blomst og et strejf musk udgør den sensuelle og varme duft. Man kan sagtens bruge den alene, eller også kan man (som med mange andre parfumer) blande den sammen med sin yndlingsparfume. Jeg er SÅ vild med den. Havde jeg nævnt det??

Skal du have en box med? Så tjek linket her! 169 kr.Goodiebox. Goodiebox.dk, Goodiebox Danmark, Krummes krummelurer, Krummeskrummelurer.dk, Switch it up, AfterSpa, Magik makeup remover, Essentials by goodiebox Face mist, Miqura Lip mask, Figs & Rouge Wonder Love Charm Elixir, Æther Xtræm parfume, Goodiebox er modtaget med henblik på anmeldelse. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg. Jeg har ingen økonomisk interesse i bloggen. Jeg skriver om det jeg har lyst til, og som jeg finder interessant og i tråd med bloggens temaer. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKAM Teater - sæson 3 // Aveny-T