Pigen under træet // Boganmeldelse // Sara Blædel

Forblændet // Boganmeldelse // Pernille Kim Vørs

Reklame

Boganmeldelse

Titel: Forblændet

Forfatter: Pernille Kim Vørs

Forlag: Tellerup

Genre: Erotik / kærlighed

Serie: I lyst og løgn 1. 

Udgivet: 31. maj 2019

Antal sider: 281

Læst som: Hard back. Modtaget af forfatteren.Tellerup, Foxy, Forblændet, Pernille Kim Vørs, I lyst og nød, Forbandet, Krummeskrummelurer, Krummeskrummelurer.dk, Krummes Krummelurer, Anmeldelse, Boganmeldelse, Anmeldereksemplar, Fra bagsideteksten:

Katrine har før fået sit hjerte knust og trods hendes unge alder, har hun stædigt besluttet, at hun er færdig med kærligheden. Hun vælger at satse på sig selv og sin store drøm: at skrive romaner. Det erotiske møde med rigmandssønnen Nikolaj spænder dog ben for Katrines planer, og tvinger hende til at skifte kurs, og mening om alt det med kærlighed… og sex.

Forblændet af luksus ser hun ikke hvad der lurer under overfladen. Sandheder der kan få kærligheden til at krakelere. På sidelinjen er der også den charmerende og sexede Jonas. Han kan få hvilken pige han vil, men Jonas har sin helt egen agenda. Katrine kastes ud i at træffe svære valg. Valg der kommer til at påvirke hendes liv drastisk.

********************************************************************

Katrine tager væk for at være alene og skrive på sin nye roman. Det kommer til at køre – det er hun sikker på. Veninden har holdt afskedsfest, og Katrine er sikker på at hun kommer til at holde de vildeste fester i deres lejlighed, imens hun er væk… På vejen til stedet hun har lejet, kommer hun forbi en herregård – og hun må bare lige se hvordan der ser ud, så hun måske kan bruge det i sin nye roman. Og så starter alt det sjove.

“Jeg synker besværet og mærker hjertet sætte tempoet op. Jeg vil ikke sove her. Han er for fristende. Han er pissehamrende irriterende med sin lette og smørbløde latter. Jeg. Vil. Ikke. Sove. Her. Jeg vil tilbage på min egen planlagte vej. Panikken breder sig langsomt, og jeg tror at han kan se det i mit ansigt, for han giver mig et øjeblik til at samle sig. Tankerne flyver i et stort virvar. Jeg er for let et bytte. Jeg vil ikke kunne sige nej til ham hvis han presser på.”

Jeg mødte Pernille til årets Bogforum, og vi fik en lille snak. Da var jeg ikke helt færdig med bogen, og Pernille var spændt på, hvad jeg syntes indtil nu, og spurgte interesseret ind til hvad det var for nogle post-its jeg havde i bogen. Så jeg fortalte at det er til de her citater jeg sætter ind i mine anmeldelser. Og ting jeg skal huske. For når man som mig er “god til” at læse mange bøger, og samle anmeldelserne sammen… så kan man jo ikke huske det hele 😉 Så hyggeligt lige at møde hende.Pernille Kim Vørs, Forblændet, Forbandet, I lyst og løgn, Foxy, Bogforum 2019, Boganmeldelse, Anmeldelse af Forblændet, Forblændet af Pernille Kim Vørs, Krummeskrummelurer.dk, Krummeskrummelurer, Krummes Krummelurer, “”Rundvisning hvor jeg ender med at vise dig soveværelset?”  Jeg slår øjnene op og træder væk fra ham for at gå mod sofaen igen. Kinderne brænder, og kroppen er trængende efter forløsning. Jeg siger påtaget fornærmet: “Glem det.” Forvirringen skyller gennem kroppen mens jeg lader mig dumpe ned i sofaen igen. Hvorfor bliver jeg fornærmet over at han prøver at score mig? Ville jeg ikke gerne scores? Var det ikke det som jeg selv prøvede for ikke så længe siden? Hvad sker der for mig? Så går det op for mig. Det er striglen der er dukket op. Hun vil, men vil ikke. Hvor er det bare en typisk tøset ting.” 

Det er en erotisk bog, og den indeholder explicitte sexscener. Så hvis ikke det er din stil? Så er de her bøger måske ikke dig? Man kan selvfølgelig springe nogle af sekvenserne lidt over – eller ihvertfald læse dem løst. For historien og kærligheden. Smerten. Venskabet og forelskelsen. Dét er dælme værd at læse om.

Jeg er okay.” Det var da utroligt at min stemme ikke vil komme tilbage. “Jeg er på vej hjem, men jeg har det ikke så godt i dag,” siger jeg mens jeg er fuldstændig lammet over at jeg har stået her i over en time uden at være i stand til at komme videre. “Så hvis vi kan sige en anden dag?” Jeg dunker hovedet tilbage mod muren, for det var jo ikke det jeg skulle sige. Jeg skulle bede om hjælp. “Ja, det kan vi da sagtens sige.” Hans stemme lyder resigneret. “Vi kan sige mandag eller tirsdag Hvad med onsdag, torsdag og fredag. Lørdag og så til sidst søndag. Nu har vi så sagt en anden dag, hvor er du? Så kommer jeg og henter dig.”

Forsiden er smuk og smagfuld. Stilet.

Pernille skriver som man tænker. Man kan føle hende helt ind i kroppen, fordi mange af tingene er noget man selv kunne have oplevet. Levende. Naturligt. Eller måske er nogle af tingene noget man gerne ville opleve? Jeg ved det ikke helt. Men det er ikke sådan noget opblæst og højtråbende, det er lige midt i nerven. Så man føler det! Og så er der så mange komiske og hysterisk morsomme ting henad vejen, så man skraldgriner. Det er SÅ forløsende <3

Der er 5 krummehjerter ud af 5 til Pernille for Forblændet. <3 <3 <3 <3 <3 Jeg var fanget fra start til slut – I ved, det der med at man er i sin egen boble – at ting sker rundt omkring og man næsten ikke opdager det. Kaffen bliver kold. Igen. Og man glemmer at gå i seng… Og at tjekke instagram.. Jep. Sådan en bog er Forblændet, og jeg glæder mig vildt til at læse næste bog i rækken, der hedder Forbandet, og den ER udkommet.Tellerup, Foxy, Forblændet, Pernille Kim Vørs, I lyst og nød, Forbandet, Krummeskrummelurer, Krummeskrummelurer.dk, Krummes Krummelurer, Anmeldelse, Boganmeldelse, Anmeldereksemplar,

Bogen er modtaget mhp. på anmeldelse. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg, og har aldrig nogen økonomisk interesse i mine indlæg. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg skriver om det jeg har lyst til, og som jeg finder interessant og i tråd med bloggens temaer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pigen under træet // Boganmeldelse // Sara Blædel